Disney Chanel

nu är disney chanel fixad också! pappa bytte några kanaler idag. då la jag in disney chanel och toon disney! Grymt! Nästa veckas sjukskrivning kommer gå lätt igenom.. ;) grymt!

Men nätterna skall man ju ta sig igenom med. Hmm. och det är lättare sagt än gjort.. Vaknat vid 3 nu 2 nätter i rad och har hur ont som helst! så skall man ta nya tabletter. Eller brustabletter är det, men det är inte så lätt, kan inte svälja och det gör ont ända upp till örat. Sen efter 30 min då dom börjat verka.. Sen mellan 6 och 7 vaknar man Igen av att man har sjuk smärta! är det så inatt igen så ringer jag Sahlgrenska kl 8 imon bitti och hoppas på att man får starkare smärtstillande! Det är inte kul detta.. :/  Men do bad for me....

Skall nog ev till Fritids imon med och hälsa på! KUL ! :D



Stefanie! Du förstår precis allt! Du är så bra! Och du vet att jag inte sviker dig! Hoppas Skrutt passar dig! Så söt ju :D
Hoppas också att det blir som vi hoppas med "Hampus"!  You know, To good to be true ;)


DU , du ger mig verkligen fjärilar i magen!!!


Beslutsångest!!!

Skall köpa en sjuk-present till mig själv så att jag blir lite glad. vet dock inte vilken färg jag vill ha!!!
Så tänkte att alla läsare kanske skulle få en anledning till att kommentera vilken som är finast? Dock är båda det men ändå! kan inte bestämma mig!

Men här kommer den iaf!
image163
Den vita finns inte! Det står mellan den svarta och den rosa!!!

22.22, Önska sig något??

Nu är det kväll. För er som inte insett detta...
Klockan är 22.22 och desperate housewifes är slut..  Spännande nästa vecka.. Lööve desperate!!!
Har ont i halsen nu. Även ont i mina kindtänder på högersidan. Antagligen efter operationen.. hoppas det går över såsmåningom bara..  Ska vänta så länge jag pallar innan jag tar smärtstillande igen! Så man kanske sover längre än till 5 imon bitti innan man vaknar och måste ta ny. Varje dag mellan 5 och 7 har jag vaknat! Segt. Menmen.. Har ju inge bättre för mig på dagarna ändå så kan ju sova bort dom med. Fasten jag lyckas fördriva tiden riktigt bra! Dom går. :)
Men hoppas denna sista tiden i Kungälv går fort, Riktigt fort! Vill inte vara kvar här!  Så obetydlig så vad gör det om man försvinner lixom? Vill åka NU! Är så trött på allt!!!!!
Borde egentligen börja tänka snart på med vart man skall ta vägen med jobb och allt till sommaren.  Eller det tar jag i vinter, som egentligen är här typ, snart! men men.
Hoppas verkligen på det bästa när det gäller en annan sak med. hade vart nice. Riktigt nice.

Sen är det helt sjukt hur intressant (?) jag är. En massa nyfikna som läser min blogg varje dag. Men knappt någon som komenterar. Intressanta grejer måste jag väl skriva eftersom så många läser?
Aja..


Ha ett bra liv alla........

Ta mig dit. NU!

Tänk er. En kall frisk, vinterdag. Solen lyser från en klarblå himmel.  ca -5 grader. Man är fullt påklädd med varma skor, termobyxor, jacka, halsduk, vantar och mössa.  Man promenerar, bara andas in den friska luften. Ser den kritvita snön glittrandes på marken!  vart är jag? Jo, i Fjällen.
Det är kväll, Även här, fullt påklädd. man promenerar i mörkret. Det är lite kallare kanske -8 grader. röken kommer vid varje utandning. ser hur snökanonerna är igång och belysningen lyser så fint över backarna!  Helst av allt hade man ju haft en mysig kille med sig som man bara pratar om allt och inget med!! Annars går en vän kanon med!

Där, ja just där! Kommer jag befinna mig om ca 1 ½ månad! Helt Underbart! Kommer även fira en julafton med Snö, en nyår med Snö, en födelsedag med Snö! Det säger sig självt! Kan det bli bättre?

NEJ
image162




Det är nu, man verkligen förstår varför man skall åka och säsonga!
Det skall bli så fruktansvärt skönt!  4 ½ Månad, Ja så länge skall man bara lämna allt vad Kungälv heter! Trivs jag, vilket jag säkerligen kommer göra, så skall jag försöka att inte åka hem någongång! Kommer väl kanske bli nån gång ändå. men jag vill inte som jag känner nu.
Skulle folk ärligt bry sig om man inte kom tillbaka till Kungälv på ett tag?

Här ligger man hemma dag ut och dag in. Men jag mår Bra, Tackar som frågar!!!
Torsdag, då skall jag ut ur huset! Skall träffa människor! Goa människor! :)
Ev äta tårta med! Gott. :)

Nu skall jag iaf kolla på prison break och sen sova! Natti alla smygläsare!!

Söndag

Söndag!!!!!!

Ja dagen då. Vaknade upp och kollade på klockan, stod på 11.50. aja de e skönt! lagom så man kan ta nya mediciner utan att det blir för tätt!! men jo visst, Sätter igång datorn! Och då är klockan bara 10.50!! Vintertiiid!
Hallå! Jobbigt med allt med sånt! :p

Ätit massvis idag! En hel skogaholmsmacka! Tog endast 40 minuter!! Räkost på med. :)
Gott!!!
Sen så blev det även middag idag med!! Potatismos, sås och lingon! Riktig mat! Gick kanon att äta! och har inte haft så mycke ont i dag alls, kunnat prata massa!
Pappa tycker det är gör kul att jag inte kan äta så mycke, igår kom han in med en skål godis och sa. ååh vad detta är gott! ja just de ja du kan ju inte äta det! haha. Och så komme rhan in och säger då de var dags att äta och att jag skall duka. och börjar skratta och säger ja just de ja du får ju inte äta! Såå taskigt! men idag kontrade jag me att jag åt 2 tallrikar potatis mos!!! + smaka på köttfärslimpan! :P
Jag kan med!!!


ja vad skall man skriva mer.. Hmm. Ensam mamma söker om en stund! haha. lite ball! :P

Bästa vännen just nu!! ;)



Jag saknar din röst!

lördag

nu har en dag gått me. Seg dag. Legat i sängen konstant!  sovit lite då och då,, sen har Heroes vart på hela dagen med! Nu börjar man förstå.. :)
nu ikväll 21.00 kommer en prinsessas dagbok 2 på 3an eller ngt. Den skall jag se har jag tänkt.. :)
åt en hel banan förut! tog bara 40 minuter men ner kom den!! Vart hungrig nu igen så fick bli lite nyponsoppa!
kanske man vågar på sig ngt ljummet imon? Typ ljummen klar soppa eller ngt? Ja får se, hade vart gott med lite riktig smak i munnen och inte bara glass nyponsoppa och vatten!

ja just nu har jag inget intressant att skriva ändå! och så kommer det väl vara ett tag! Kommer inte hända så mycke mer. ::P Haha..
Aja.. Den galne professorn nu! :P ganska kul!!!
herrå


Suuuug

Aldrig har jag varit så sugen på saker som man är nu då man inte KAN eller FÅR äta!!!
Gaaah!!
reklamer på tv, där de är tacos, kyckling, räkor, godis. och här hemma. skummbananer, skogaholmslimpa, bananer, äpple ja allt!!!
Ska mosa banan imon och försöka äta.. ;) haha... så suugen så de finns inte!
Börjat blöda lite i halsen nu på kvällen. Och då måste man äta glass för de är tydligen bra för då slutar det blöda! :P
Men gaah vad jag skall äta massa saker då det går igen! Mmm..
pappa stod och gjorde pytt i panna. usch vad gott det luktade!:P Maaaat!

Ne nu är det bara 2 timmar kvar tills man får ta medicinerna igen så man kan sova gott! Blir trött direkt av tabletterna. Gött.. ;)
Strax börjar idol igen sen fredag hela veckan!
Tjaao!




Kör kul med kommentarer!!
Men snälla var inte anonyma!?! ;)

operationen avklarad

Japp nu är man precis hemkommen från sjukhuset!

vad skall man börja då!?
fick skjuts in till sjukhuset igår vid halv 7. var där inna strax innan halv 8. hade tid 7.45 men med köerna var det bra att vara ute i god tid, fick komma in och prata med en läkare redan kvart över 8. hon tittade i halsen och så. sen fick jag åka upp til en annan avdelning där jag skulle ligga på! Fick barnrummet! :Dhaha.. När jag kom indit så säger dom att det är dags för mig att få lugnande och så för att jag skulle snart opereras! Först då började jag bli nervös!
Men efter jag hade fått typ 5 tabletter så säger dom att det kommit in ett akutfall så min operation fick vänta.. Så vid halv 2 istället för 10 så rullades jag ner till operationssalen. Då spruta dom i sömnmedel i droppet, sådär äckligt så man känner hur det sprider sig i ådrorna i armarna! svider lite.. sen så satte dom på mig nån mask jag fick andas. Och några operationer som man vart med om så vet man att det inte dröjer länge innan den gasen eller va de nu e slår ut en ganska fort.. oc vipps så sov man! Sen så vaknade jag upp vid 4 så sov länge.  Sen bara en stund efter ja vaknat frågade dom om ja ville ha glass! Oja! Gott! :) isglass!  Sen så somna ja typ några gånger till sen vid halv 6 fick jag åka upp till avdelningen igen. Spydde såfort jag fick ner ngt i magen. Hade massa blod som var tvungen att komma upp så de va bara brunt blod.. Usch!  mamma och pappa kom vid halv 7 tiden men ja va så trött så dom åkte strax efter igen! :P Pappa tyckte de va synd att jag kunde prata han hade förväntat sig att jag skulle vara tyst ett tag! :P men icke!  Somnade igen för ovanlighetens skull.. vaknade vid 9 igen. då ringde david! Haha. Han med förvånad över att jag kunde prata! haha. men sen var det dags för mediciner igen och sen sova. tyckte jag hade sovit länge för då kom en sköterska in och väckte mig, bytte dropp och sa till mig att ja va tvungen att gå på toa. så upp vid halv 2 för att gå på toa. Jippie.  sen tillbaka och sova. eller a försöka. sov ju inte skönt iaf! men men.. Vid halv 7 orkade jag inte försöka sova mer så satte på Ipoden.. Sen vid 8 kom dom in å sa att ja skulle äta frukost. Dock bara nyponsoppa och youghurt. men åt 3 skedar sen orka ja inte mer. Var för klumpigt att svälja.
Sen kom läkaren som opererade och ville kolla i munnen på mig. Det såg tydligen bra ut.
men man smakar ju inte hallon just nu i munnen.. Usch va äckligt de e!! :P Och inte kan man borsta tänderna heller för man stoppar inte in mer än det nödvändigaste i käften! haha..  har fått brustabletter me, så då måste man ju dricka och svälja. Hua, får se hur det går. hmm...
Men det gör faktist inte så ont som jag trodde, känns som en kraftig halsfluss bara! och det är man ju van vid! :P
Kommer tydligen göra lite ondare då sårskorporna släpper om 2-3 dagar. men det återstår att se! Fick sms av madde förut med! hehe.. :) Så söt!
ne om man skulle bädda ner sig med en film nu kanske! Och smutta på en brustablett drink! :P hehe...

Skriver la mer senare eller imon eller ngt! Kommer ju behöva sysselsätta mig om man säger så! Tjaråååå!!

Avrättning nästa

Om exakt 12 timmar kan jag tänka mig att jag inte har några halsmandlar kvar!!
Fy FAAAn va ont det kommer göra efteråt! Aj aj aj.....
Har hört olika versioner på de onda efter operationen. Själv förbereder jag mig på det värsta. Då kan det bara bli bättre! Har ätit min sista måltid på en obestämd framtid.. Får se när man kan äta igen..  Eller ens dricka något. 
Har iaf förberett mig här hemma, lånat massa filmer, typ, Shes the man, bambi 2, Hitta nemo, Blades of glory, showgirls, m.m. Blev ingen ny vänner box. Tror jag kommer klara mig! hoppas på en del starka tabletter så man sover sig igenom dagarna!!

06.30 kommer skjutsen till Sahlgrenska!!


Nog pratat om avrättningen!!!


Dagen då!
Vart med Jennifer på Allum, Fick handlat mig en jättemysig halsduk, vantar, nagellack, en nagelklippare, en ögonskugga och pensel! Nice.. :)
Avslutade shoppingen på Max och senare på Maxi där vi handlade clementiner!! Gott! Sen hem och bara vända i princip! Sen åkte jag ner till mina små snuttar! Anton och Elliot!!!! Dom är så sjukt underbara dom killarna!
Elliot som sa att han skulle ta med sig Louise ut på stan på nätterna då han är i 18 års åldern, ocg ringa mig för att de missat sista bussen hem! Haha han är för go! det skulle jag vilja se! :P Han förstod dock inte vad vi menade men iaf! SÖTNOS!!
Sen vart det hem och fixa inför imon, Ta bort nagellack, pilla ut alla hålen i öronen, hela 8 st! tänker dock inte ta ut det i targus! för då får jag inte i den och de lär säkert läka ihop! Också inte naveln!  som sagt ätit min sista måltid, skall bädda rent i sängen och har städat rummet!

Haft en liten smskonversation med David nu ikväll med!
Var bevisat att hans korsband är av nu. Stackarn. Tråkig tid framför sig. var i sthlm nu med....
Hoppas det löser sig!!!

Aja.. Nu skall jag bädda rent och sen lägga mig!
Natten till fredag kommer jag nog tillbringa på sjukhuset.. :/ ysch!
Så tja då gott folk!

Min nya fina tröja jag köpte i går! så nöjd:)

Desperate Housewifes

Nuu är desperate housewifes slut för idag!
haha det är grymt! I love it!!! ;)

Vart hos polisen idag. Gjorde svenskaprov. Tro fan att jag inte klarade det. 90 var godkännt gränsen och jag fick 88!!! Hur surt var inte det då!!!!!!!!!!!!! Så gick till MQ och shoppade en tröja av Ann.. :) gör fiin!! Sen var man och hejja på kajsa på fred perry.. Sen när jag skulle till spårvagnen så vem springer man inte på om Cissi!! Alltid lika kul och träffa henne, dock att detta var oplanerat! :P hehe.. men snart skall vi på't igen!!
Sen vart jag och jobbade en stund.. 15.30-18.00. verkligen meninkslöst men pengar är alltid pengar!!! :P
Alla fastanställda skulle på nått möte så vad gör man inte för slavfabriken :P
Och nu är jag trött! Som faen me! sova snart tänkte jag!
Ska ut och åka med min lilla röda pärla imon med!! :) Vi måste motionera ;P haha.
Hoppas på skönt höstväder imon!! I like it.. :)
Måste köpa vantar Och vantar som man kan ha i snöön!! :D
Har kanske hittat ett par termosar nu.. Göra fina! :P ska bara dock orka prova med! haha..
Näpp dags att göra sig iordning!!!

2 days left.. =/ =/ =/ =/

Solsken

Vaknade nyss. Gav mig själv sovmorgon idag!
Drog upp rullgardinen och solen bara strålar in i rummet! Härligt!
Har typ bara 1 timma på mig tills jag skall ta bussen. men men det fungerar!
Börjat bli väldigt kass på att äta nu. Hmm. Typ igår 2 mackor en muffins,, och på kcällen då Jorden Runt Buffé. men den är inte god så blev bara nudlar och kycklingklubbor! det enda som är gott! :P
men från och med torsdag blir de ännu mindre mat.. Usch! Imon kommer jag nog bli nervös då jag inte har något inplanerat! mer än att köpa glass i stooora lass!!

kollar på nyhetsmorgon. Ken spelade där med nån låt. Kommer då på att david spelade upp den för mig för ett tag sen!! ^^
Drömde om honom by the way inatt!
Haha. Han skulle ha basket match i Norrköping i Mässhallen som dom alltid har!
Jag och pappa åkte upp. Haha. Men jag hittade inte i mässhallen! :P den såg inte ut som den brukade och dolphins spelade på utomhusplan. fattar inte hur de blev men drömmar är drömmar!  men han satt och skötte musiken å bla bla bla! Haha skoj dröm, men sen ringde klockan! hmm.. :P

dags att gå upp och ta en dusch nu och sen ta sig till Polisen!!
Cross your fingers pepole!!!!



Sen med fyller Stefanie hela 20 år idag!! weehoo!!!!!!
grattiiiss!!!!!!

Tidig kväll

Ännu ett kvällsArr. Dock vart vi fördiga redan 22.00. och därmed fick jag ta den bussen hem! SKÖNT!!
Rektorer äter och går! vem stannar inte och äter mycket då det är gratis mat? Haha.
Träffade Min Sambo på bussen med!! Vi hade några indier framför oss som stirrade som attans.. Äckelgubbar!!
Vi skall kanske ta en tripp ner till Ullared och handla upp förråd inför La fjäll!!! Gaaah va jäävla skooj vi kommer ha!! haha shit! Men julafton , Karro firar med sin moder och broder och jag sitter och kollar kalle anka och käkar köttbullar och prinskorv! :D Haha. Förhoppningsvis jobb då! Lät ganska kul då jag sa de! Fick oss ett gott skratt! ;)
Karro har även sagt att det är okej att jag kickar ut henne om David kommer på besök.! Hon tar soffan! haha!! :D

Imon är det dags att göra Svenska provet till Polishögskolan! I hope it will go my way this time! Hade vart skönt att klara de!  men den som lever får se.. :) Blir också att jobba imon.. Hoppa in och stänga bara.. typ 3 ttimmar! :P men det är pengar det med! Haha.  Seeeen vet jag inte när jag skall jobba igen. November, 7 Tror jag!
Sjukskriven i 2 veckor. soft! men mindre skoj!

och imon skall du me opereras! Skall skänka ännu en tanke, Förutom dom som finns hela tiden ändå! men det vet du.. ;)  Och jag hoppas det löser sig Snart!!!

Nää om man skulle kolla på prison break som man spelat in nu då.. yepp det blir det!
Kommentarer TACK!!!!!

TRÖÖTT

Jag är sjukt trött!!! Var ju hemma vid halv 5 i morse. La mig direkt och somnade faktist..
Sen vart det dags att gå upp kl 11 för att spela match 12.50!!
Kände mig riktigt bakfull då det var dags för uppvärmning.!! haha. Bakis utan att druckit en droppe alkohol! men men..Vi vann iaf matchen! grymt bra! Skoj me! Blev 4 bollar för mig! Bra avslutning på handbollen denna säsongen :)
Sen kom man hem. Pappa kom hem med pizza för ingen orkade göra någon mat. sen efter det så vart ja så sjuukt trött så jag somnade på sängen! sov i 3 timmar. är dock fortfarande lika trött men nu är det dags att vara vaken så att man kan somna ikväll. :)   The Beach kommer ikväll med på 6an... Mmm.. Maya bay är den bla inspelad på! :) där man vaaariiiiit!!!

imon stänger dom av vattnet på tveten igen.. Segt men men.. blir la bra de ändå! :) 
Sen på Torsdag är det dags för operationen!!! =/ =/ =/ =/   .  Jag vill inte längre!!
Ska åka och handla en massa glass nu nåndag. Så att man har något att äta under nån vecka!
Massa isglass och vanlig vanilj. så att det inte är massa bitar och så som river upp i halsen.
Aj aj aj!!! Måste nog även köpa en till Vännerbox så jag verkligen har ngt att kolla på!!!
Nää nu orkar jag inte skriva mer!!!
Enyoj peopole!!!!!!


Orka Jobbaaa

Vem vill åka och jobba kl 5? Inte jag!
Jobba arr ikväll. beräknat slut 01.00. Jippie.. En kort me så det okmmer nog bli sent. men dom är bara 35 personer så det skall nog gå. Får ju hjälp med smakstationerna iaf! nice. Hon kanske till och med plockar undan dom så vi kan ta hand om dukningen och allt i akvariehallen..  Är ju bara buffé me ifs så de är inte så jobbgt. Bar me. As kul ifs men som sagt. en måste stå i baren hela tiden och en annan får duka av och så..
men men får hoppas det går bra!!!


Har vart uppe och lämnat mina vinterdäck hos farmor och farfar.. Sen har pappa fixat med bilen med så att nu vill han starta fastän han har blivit lite varm.. :) Pillat med basen me så att man kan höja mer utan att det bara dunkar! :)  Jag gillar min bil:) :)


Sen så hoppas jag på att Lilla Landin kan få den förbannade telefonen att fungera!!! :P
Saknar ju rösten.. ;)

precis käkat lite tacos.. skall strax börja göra mig iordning.. Baaah. Orkaaa.. Fast det bli kul då man kommer igång med dukning å skit.. :)
Jaja.. En liten uppdatering iaf!!

TJARÅÅÅÅÅ


Kall kväll

Nu har man precis kommit hem från krogen! haha.. Om man nu kan kalla det krogbesök! :P Inte en droppe alkohol! sköönt att veta att man mår bra imon då ma vaknar:)
jag och Jannie åkte in vid halv 12 och mötte upp Karro! Haha va underbar du är sambo! :)
Blev ju bryggeriet för ovanlighetens skull.. dock inge kul folk så de vart inte långvarigt.. :)
Åkte till Mc Donalds på Stigs Center. Gott med nattamat:P Så nu ska man allt sova lite grann!


Dagen började med Body Pump. Gött! :) sen till jobbet. ganska segt men de funka..  Kom därifrån strax efter 6. Åkte till moster och visade min nya dunka rejser.. :) :)  Den jävlas lite med mig ibland!
men men..

Sen hem och käka kräftor som Hanna glömde i svalen! hhahahaha! GOTT!! Jag och pappa satt och möla kräftor förut.. :) Mmm....


Och ja du! Väntar fortfarande på fyllesamtalet från dig.. Börjar tro de inte blir ngt,, Ingen telefon från polaren eller?
Bäst för dig att du har en bra ursäkt.. ;) Haha. Annars du....... :P


Nu är det iaf för jävla kallt ute! -4 grader hittils. Och jag är trött.. så nu ska jag sluta blogga och lägga mig och sova!
Arr imon kväll.. Palla, 2 pers bara. eftersom Ankie är sjuk. Kommer ja hem innan 04.00 är jag glad!!!! Bil imon? Eeeh ja det känns som en idé!! palla sitta på en buss med massa fulla människor då man är trött!
Så nu så!  GODNATT!!!!!!!!

Rubrik is the shit!

Jobbat idag då!
Är faktist kul då man väl kommer igång och jobbar!!
Vart Sten dött idag bara!!! Och en sjukt jävla trist Praktikant tråkigare får man leta efter.. Så otrevlig, inte ett leende har man sett på 2 veckor! PEST!!!! Kan ingenting, VILL ingenting!! Gaah tur man inte var sån som praktikant!!
Hanna skulle ha skaldjursbuffe på Arret idag! så vi stog och käka räkor och kräftor!! De är ju så goooottt!!
Västkusten säger då det!!! ;)

nice att vakna ida!
Fick ju ett telefonsamtal precis då man vaknat! ;)
MMM de e nice!! :)

Och för er som inte vet det så har jag köpte jag en BIL igår!!!
En röd liten Polo! :D


ja vad skall man skriva mera då?
Jobb imon med iaf!
Och det är många som komenterar och det är sviin KUL :D
Keep going!!!

Peking Express nu. ;)

Butterflyes

"när jag hör din röst eller ser att du är inne på msn får jag fjärilar i magen"
Känner exakt samma! ^^,

Fast jag har ju en fjäril på magen hela tiden :D
Desto fler i!!

image139


A day of....Again

Åter en dag man vart ledig på!
Man har blivit lite bortskämd att vara ledig och inte göra någonting.. ;) skönt faktist! Kommer ju ändå bli en del jobb nu i vinter! haha.
vart på lunchdejt  med Jennifer idag! Vart var vi och åt? Jo, Salladsbaren! Den är ju otippad! Vart där ett par gånger.. :) men gott är det och mätt blir man. idag tog vi till och med efterätt. en svengo muffins.. :) Riktigt gott!!!
jaa vad har man gjort sen dess? Not much!! Goast så.. ;) Jag har blivit sjuuukt lat. men det får man vara ibland.. ;)
Pratat med David idag igen, den är också otippad va? :P But i Like it!  Har fått lite bilder från Sports Camp av honom.. Där finns både finare och ehm ja mindre fina!  :P Haha. han vet ju vad jag menar;);)  Även uppträdandet på Discot!  så bra! Hel rosa med! Grymt! Tänk om handbollen med kunde få rosa tröjor.. :) Jääklar vad snygga vi skulle vart! :P Ååh jag vill NU!
massa man vill göra här i livet..  och det kommer ju till sommaren ändå :)
besök i fjällen ja de hoppas jag på du! ;)


Aja nu funderar jag på att ta mig något att äta, börjar bli lite hungrig. Sen 21.00 kanal 5, Desperate Housewifes!
Får se vad man skrapar fram iaf.
Ska ev åka och kolla på bil (beil ;) imon med me Pappii!! weho! Kanske denna gången :D
Har dock ingenstans att ha den men de löser sig. :P


later, later ;)

Grymmaste vintern kommer

Vart i stan nu på kvällen och träffat Linda från Tandådalen!
Gör trevlig. och längtar nått SJUKT tills jag får åka upp nu!!
Allting lät så himla bra de hon berättade.. :)
Och jag och Karro kommer till 99% få bo med varan!! Gaaaah säeger jag!!
Så runt Lucia så kommer kungälv slippa mig tills mitten/slutet av April!!!!
Det kommer bli så sjuukt ball så de finns inte!!
Frågade henne hur det var med besök. nemas problemas.. ;) Bara dte var lugnt för den jag bodde med och okej för cheferna! Så förhoppningsvis får man upp någon;) ;)



Såå nu sitter man här och väntar på att klockan skall bli liiite mer så man kan ringa David.. :)
Vi vet ju vart vi har varann! Hahaha! Så kul och prata med.. :)
I like!!


Kerstin!!! jag är ingen slaktare jag lovar!!! :D


hittade MIN bil på blocket me som jag skall köpa.. Den står i Kungälv så den kan jag spana in.. ;)
Här kommer en bild! :D 
image158
I mina drömmar har jag råd  ;P


seg dag

Riktigt seg dag idag hitills.. vart å pumpat på morran.. sen hem och duscha och så.. Gjorde inpackning och allt så nu mår mitt hår prima.. :)
Sen somna ja! haha.. mitt på ljusa dagen.. :P
Fick sånt sjukt sug efter stuvademakaroner och falukorv. så det blev det! med massa morotstavar.. Mums.. Blev älgpasta. såg ut som älgar gör goa:P

Sen nu förut så ringde de, 011 nummer. koppla inte riktigt men oja det var den jag ville det skulle vara^^,
Massa prat om allt och inget. :)
Nu bara väntar jag på att tiden skall gå så att man får åka in till stan..
Sen hem igen och chilla..
Anki ringde förut.. Ska jobba arr på lördag! Äntligen i servisen! :D såå kuuul! Bar och grejer skulle det vara.. det är sjuuukt kul... ;) Det tycker vi om!!! :)

Fortsätta glutta på tv nu då en stund till..

Vill att det skall vara ikväll nu;) ;)

Kan inte somna!!!!!

Jag kan inte sova!!!!
Jag blir galen! Känner att jag är trött men kan bara inte somna!!! Klockan närmar sig halv 2 och jag ska på ett pass imon bitti halv 9!!!!  Jasmine du måste sova nu!!!!
Ligger och tänker på en viss person ^^,
Mysigare människa vet jag inte just nu! :P och ändå har vi bara pratat i telefon!
Men man gick ju och spanade i 2 veckor så.. ;)

Har gjort allt jag brukar för att bli trött. Kollat på tråkiga program på Tv, funkar ikke! Kollat på Vänner, brukar somna då. men Ikke! Spelat Game Boy! (dock ny grej) men inte blev man trött då heller. nej nej bara förbannad för att man inte klarade banan så stängde av! :P
DETTA ÄR GRYMT JOBBIGT!!!!!

Gaaaah!!! Nää nu skall jag försöka få ur dig ur huvudet och försöka sova.. ;)

GOD NATT ALLA SOM REDAN SOVER!!!!!!

Bloggiblogg

En sak jag inte hunnit blogga om är ju fredagskvällen! :P Eller fredagen i sig.


Pump på fredag morgon då. Men jennifer och jannie.. Sen så vart det Kungälv med Jannie! Luncha och så på salladsbaren! :) Karro kom en svängis med!!

Sen var det hem och dega en stund innan man började göra sig iordning för kvällen.. Förfest hos maria! Var sjukt många där men det var trevligt. :) Sen blev det att dra vidare till Olearys där Peter Siepen var och lekte Dj! Men jaa. det blev inte så långvarigt för mig! Haha.. av en del orsaker! :P men hemmåt bar det av strax innan 2! Maria och Karro gick med, dock gick jag åt andra hållet.. :)


Lördagen var ju dock inte lika rolig. Haha.. Blev att åka och köpa Caandy på kvällen. KOllade nån film jag hittade hemma.. :)

senare på kvällen blev det en del msn med David! Som senare resulterade en "stund" i Telefon!!!
Shiiiit! Bliv helt salig då den breda ösjötskan svarade i andra luren! Vadå lätt människa! Pratar ju om allt verkligen. Inge svår människa det där inte! är han så mysig i verkligheten som i telefon lär det ju vara en drömkille! ^^,
Kommer höras ikväll med.. Det gillar vi.. ;) mmmm...



Idag blir det handboll iaf! Kungälv- IVH Västerås.. All my pals som spelar så måste ju stötta.. :)  Skoj är det iaf!
och Tjockis skulle börja i måål! weehoo!! :D Nää det skall bli kul.. :) Hoppas på 2 poäng idag iaf!

Sen imon kl 19.00 skall jag fika med Linda från Tandådalen! Yeees!
Vill åka nuu!


SAKNAR

Återigen kommer detta ständiga tjöt om Sportscamp!
Måste tjöta av mig om det det bara är så.!
Återigen sitter man och kollar igenom bilderna från sommrarna som gått. Man kommer ihåg allting som att man kommit hem från det nu! Det är verkligen så himla kul. Allt det jag skriver, skriver jag om och om igen. Kan rabbla det hur många gånger som helst! som ni trogna läsare säkert märkt! ;)
Det går inte att beskriva, Det måste Upplevas!
oavsett om det är som deltagare eller ledare. Jag ångrar att jag åkte till sportscamp som deltagare då det var de sista året för 87 or. Skulle åkt tidigare! Men tillbaka är man :) och tur är det! Den gemenskapen man har där den får man leta efter. Efter bara en vecka känner man alla som om man vart kompisar hela livet.
Tågbytet i Katrineholm med väskorna, och man sätter sig på tåget som stannar i Norrköping! Då ler man! Och när man börjar känna igen sig då man närmar sig, kliver av tåget och möts upp av någon! GAAAH!!!! DÅ börjar det, 2 veckor av en massa skratt! :) :)

jag saknar det så sjukt mycke! Vill ha juli Nu!!  jag saknar allt med Campen!

♥Tidiga mornar, sena nätter
♥Gemenskapen
♥Kidsen
♥Mitt och Steffis fnittrande igenom nätterna
♥ The Shaddow + instruktörerna
♥Busen på både ledare och Barn
♥De eviga promenaderna mellan Himpa, Mässhallen, Curlinghallen, Activitytown och Login
♥Till och med tjötet till barnen om att in te gå på gräsmattorna!

Ja HELT undebart är det!
Bilderna, ja man bara ler och känner pirret i kroppen då man tittar.



image156
Hur kul hade vi det inte med den bilen då? :)  I just say Oooooo


♥Sports Camp♥
Alla bra samma vecka!
I like it, I like it alot!

Handbollsmatch

ja nu är man duschad och klar.. Vart i LIsebergshallen och spelat match.. Mötte Sporttjejerna. där den äldsta var 55 år!!!! Värsta gammeltanterna! Och en dryg V6. Haha hon fick sig allt lite.. :P
Gjorde 3 mål åt dig Jossan! Hoppas de duger med det antalet! :P
Vi förlorade iaf. Suck! 25-23... Men vi ledde med 7 bollar då andra halvlek var slut. Men nej nej vi slarva bort en massa och förlorade.. Men men.. Tar dom på hemmaplan istället..  ;)
Ja nu är det kanske bara en eller 2 matcher till jag kan spela innan jag åker upp! eftersom ja inte kommer få spela på typ 3 veckor å så me. Segt.. Det är ju så KUUUL!!!!!!



Imon bitti är det Body Pump med Jennifer.. :) Och senare på dagen systemet med Jannie och kolla i kungälv och så.. Och på kvällen är det partyyy :D  Kommer bli göör kul! Oleary's, när var man ute i Kungälv sist?? Hmmm. Ja det var ett BRA tag sen :D


Sitter och hoppas på att basket skall logga in på msn.. ;) hihi..

wehoo!

Vad glad man blir då man kommer in på bloggen och ser att man fått massa komentarer !! :D
Göööör kuuuul!!!  :) :)


Jag kan säkert vara otydlig med det med operationen. Men vännerna här i Kungälv vet att det är halsmandlarna som skall bort! Men finns ju även lite andra läsare :D
Och det är för att jag haft 234354345 halsfluss under förra året typ och då skall jag få ta bort dom så jag slipper eländet.. :)
Men man börjar bli lite rädd nu faktist.. Om 2 veckor exakt är dom borta för alltid!!! :O



Känner att ja har lite träningverk i kroppen av Pumpen igår.! Hehe de är niice!!!
Hittat mitt gamla gameboy!! Haha hur skoj är inte det då? :P

Så regnar det ute nu me.. Jag som hade tänkt gå ner till Kungälv och lämna in mina stävlar men orka gåå! Vart är mamma med bilen??? Om man skulle kolla vad som finns att äta dåå!
Tjarååå

image142
För dom två är världens bästa killar!!!

Onsdag kväll

onsdag kväll. Har verkligen inte kännt för att blogga nu de senaste dagarna. Dåligt med kommentarer och sådant..
Men men..
Idag då, vad har man gjort.. NAADAA.. Haha hur skönt som helst!
Eller jo, började dagen med ett Body Pump pass och sedan lite solning på det! Underbart att börja dagen med pump. I like it.. :) Sen så bar det hemåt. verkligen bara degat idag.. Sov en stund nu på eftermiddagen med..  Gott!!



Pratat en del med Basket idag på msn, Eller David som han heter egentligen då! :P

hur skoj som helst att prata med honom. Lätt att prata med och öppen och så.. I like it.. ;)
Från norrköping med.. Snackar Ösjötska med! mmm.. :) (stavas sägert inte så) Ful dialekt egentligen men de påminner om campen! hehe..  Otur att han var i Göteborg med basketen förra fredagen, Innan vi börjat snacka.. Hmm.. Men skulle ju tydligen till borås snart.. :) :)   Har ju lovat honom en dejt om han kommer till göteborg.. ;)



Deg dag imon med då.. Match på kvällen. Nice!  Sporttjejerna i Lisebergshallen 18:30!! Yes! det är det..
Och imon, är det bara TVÅ veckor till operationen.. :( Vill inte längre. Kommer må så jävla prima.. Hmm...

Näää. nu ska ja inte skriva mer!
Kommentarer UPPSKATTAS!!!!!


lalalalaa

Nu så sitter man här... IGEN..
Haha... och förlåt kajsa! Höll ju dig sällskap och vaktade butiken. ;P
Och idag fick jag finbesök på jobbet av Kajsa igen! Hon luncha hos mig.. :) Trevlich!! mer gånger!! :)






Sitter och pratar med Basket på msn nu..;) Hur charmig som helst! Haha!!
Längtar som fan till sportscamp nu! när man sitter och pratar om det.. :)
Pratat massor nu.. ;) hehe.. Vänner kommer du på tv!
orkar int skriva mer :D

GE MIG DECEMBER

Vad jag vill att det skall bli december nu så att man får åka ivääg!
Tänker på det hela tiden! Snö! Hoppas på massvis med snö!!
kallt och mysigt! Vill åka nuuu!!
Nästa vecka skall jag träffa linda från tandådalen! :)
Längtar nått sjuukt!!


men.. Back to reality!!!

Jobbat idag med, Lite lugnare än igår men ändå att göra. Kom med 6 bussen idag!  hur skönt som helst.
Massa jobbiga jävla människor på bussen bara!
4 st "coola" kids i typ 12 års åldern. Sitter och bara jobbar sig med ljud och skriker på bussen! Faan va irriterande!!
Sen var det en mamma med 3 barn som bara stod och skällde på dom!
Vilka jävla idioter det finns!! Sånt orkar man inte med då man är trött.. Usch!!!
Jobba imorgon med. Då är det ju som bekant måndag och alltså oftast stendött på Café Universeum.
Skönt det men ändå segt då mani nte kan komma ivägoch byta om försen tidigast halv 6, och ta bussen 6. men men. Tisdag skall jag öppna iaf! SKÖNT hemma i tid och som en normal människa!
Kommer mer och mer Norrlänningar till jobbet nu.. ;) mm äälskar norrländska!


Njaa. Idag vart det inget mer kul att berätta. Så detta är allt de intressanta ni får för idag!
Hejsan hoppsan

Vill vill vill

Pratade med Sebbe i telefon förut. Jag och Sofie ringde honom.
Vad jag saknar honom!! Gaah Sjuukt! Hade så gärna vart och träffat honom va!!
Hans goa norrländska och mysiga röst!

Ringde Michaela med och grattade henne. Hon blev glad då hon förstod vem det var! :P
Shit verkade vara drag där uppe iaf! Utan tvekan!
Haha som hon sa ! "Sebbe tycker bäst om dig" åååååhhhh



Kollade förut vart Sundsvall låg förhållandevis till Tandådalen. Och det var 38 mil till Sundsvall..
Så är man långledig i några dagar så blir de en tripp! :P Sebbe sa de var okej! :P Haha.. ska kanske berätta det i nyktert tillstånd me.. hehe..  Men åååh vad jag viiilll! Han är den man verkligen vill träffa! Tycker om honom!!!!



Fredag kväll

Sitter och lyssnar på city rewind..!! Så grymma låtar så det finns inte!
Suttit och kollat idol och fredag hela veckan med mamma och pappa.
Käkat ostbågar! MMMmm så gott det är.. :)

Sen ja.. Började med att åka och träna idag, Nya pump passet. De e nice. :) Var lite trött i kroppen då jag kom till jobbet.
Passet slutade halv 10, duscha snabbt och köra till jobbet.  Började egentligen 10 men fick komma lite senare för vi har praktikant, som självklart vart sjuk idag! Typiskt! Men 10.10 stämplade jag in :) Så snabb var jag!
Inga köer igenom Tingstadstunneln! De e nice. Bara köra hela vägen.. :) hehe..  Jobbat var det lugnt på, tills lunchen började. Jäävlaar vad hamburgare jag gjort idag!! hur många som helst! Och när jag väl var klar med en bong med regnskogsburgare kommer det typ 4 till.. DRYYYGT!!! Han ju inte med att göra någonting annat. Jo skära melon! Haha. Och äta melon med.. :) Gott..

Linda från Tandådalens Wärdshus ringde förut och sa att hon skulle till Göteborg snart och att vi skulle ses.. Verkar riktigt trevlig.. :) Gaaah ge mig December NUUUUUU så man får åka iväääg!!! Mamma frågade förut om jag kommer vara ledig något så man kommer hem till Kungälv.. Och de sa ja att de är man nog. men om man åker hem är tveksamt! Det återstår att se! men jag brukar inte vara den som är den och längtar hem så.. We will se.. :)



Åååhh  Kass planering. Riktigt kass.. :( Hoppas det inte blir så..  :(




image139image138
Kände för att lägga ut bilder på dom. :)


Lunchproomenad

Ja vad skrev man sist? Hmm..

Jennifer kom iaf hem från jobbet och vi började våran promenad ner mot Kungälv.. Blev kycklingsallad idag! Good!! Men det är svårt att bestämma sig när man står där och är sugen på allting.. :P hmm..  Men mätt blev man. Så fortsatte vi ner mot västra gatan för jennifer skulle lämna in sina skor. Sen blev det att kolla läget i affärerna, Kungälvs Aaallllaaa affärer:P haha.. Hittade en så snyyyyggg mössa inne på MQ. En stickad svart med en skärm. Tror jag måste köpa den, Måste ju vara snygg i fjällen(H):P hihi..  Jaa. sen efter allt kollande i affärer blev vi glassugna så vi gick till Mc Donalds och köpte glass. :) gott. Och vad vi babblade på om allt och inget idag! Haha.. Ja de va trevligt..  Vi ska gå och luncha på Mimers Källare nåndag med.. :) hehe.

Ja sen vart man hemma ett tag, chilla lite och kollade på tv. sen nu ikväll var det dags att TRäna lite handboll. Skoj skoj..  Bullar blev det efteråt, fick av JOssan som hon bakat till A laget! JOssan! Jättegoda bullar!! :) För jag vet du lääser.. ;);) hehe...

Ja om man skulle sova lite nu då.. träning imon bitti halv 9!!!
Sen efter det direkt till Jobbet.. Huua.. man har vant sig vid att vara ledig:P  haha men nu drar det igång igen...
De är alltid cash;)

Godnatt allihoopppaaaaa!!!!!!!

Så seeeg

Ja vet inte om det är min cp data eller om det är cp internet som är helt efterblivet. Men segt går det iaf! Och det är så frustrerande så de är inte klokt! Går inte göra någonting och när den stått och laddat i en kvart så kommer de fram Error på sidan typ, eller så att sidan kan inte visas! Bläää!!!! :P


Har iaf städat iordning på rummet nu så nu är det tro det eller ej..... FINT!!!
Har dock inte tagit mig ann Garderoben men de får komma en annan gång.. Finns ju så mycke skit där i så det tar ju tid! :P Min gräsblomma ja köpte för ett tag sen håller nog på att dö! Jag kan inte hålla en liten blomma levande! :P Får fråga mamam vad jag gör för fel! har också röjt undan i hela köket å diskat undan och allt. För min handikapade syster kan ju inte ens ställa in ett glas i diskmaskinen så hon ksulle ju aldrig få det i hövvet.
Sitter och väntar på att Jennifer skall sluta jobba så vi kan gå och luncha på salladsbaren i Kungälv.. är typ som paprika.. As gooottt!!! Men nu så slipper man åka ända in till gbg för att få goda sallader.. :)
Funderar på att datanörda mig totalt genom att spela Data! Haha.. Det är varning på det men bra tidsfördriv...
Men nu har jag skrivit av mig lite iaf! :p

Tuddiluu

Träna träna

vart och tränat core och Body Combat nu ikväll..
Haha Jag och Jennifer på Combat! Haha. När vi väl kom på hur vi skulle göra så var det slut och nästagrej skulle göras! haha... Ibland bara stod man och tittade för man hängde inte med! :P men instruktören var grym så kommer lätt gå på det igen.  Var en blandning av Karate, Kapuero [hur stavas det Kerstin?:P] och lite så.. Så man skulle slåss mot sin spegelbild och kicka och så! Sviiiin Kuuuuul!!! tur att det inte är några som ser in!
kordination och handbollsspelare är ingen bra vän! Ja det skulle ses! Men nää !! :P
Precis som när vi var mindre och var på pulsen och körde step upp med handbollen! haha vilka skratt man fick och vad dåliga vi var! :P

Jessica som är instruktör i Bady Combat! Otur att våra fjäll ligger grannar då! :P Om hon ska köra sånt där uppe är det ju as ball! Ska gå på ngt av hennes pass i Kållered me.. :)

Nu sitter jag och käkar min Müsli som jag fortfarande har kvar från Sports Camp! haha.. Den tar Aldrig sluuut! Haha. Fastän pappa äter en del! :P men de är gott!!!!!

Ja annars så har jag väl inget mer just för tillfället:P
Men Komentera ändå Gärna!!

Tataaa


tick tack...

Ja nu sitter man och väntar p¨å att klockan skall gå så att man får åka och träna.. :)
S-core följt av Body combat! De e nice..  Alltid skönt att träna.. :)

Fått städat lite till på mitt rum idag. Imon blir det nog garderoben tror jag.. >Den ser jag inte fram emot men det måste göras..
Tror inte det blir ngt Usa. Jag tjötar och tjötar på pappa men det verkar inte fungera..Hmm.. Trist.
Men nu bakar mamma kanelbullar och det luktar i hela huset..:)
Gott!! Gå och nalla en kanske? mm:)

Drömmar!?

hur skall man tyda drömmar? Betyder det något speciellt om man drömmer om någon person?

De senaste nätterna har jag börjat drömma en hel del om en viss person. Det är allt från att man bråkar, till att jag är hos personen utan denne. Att jag och mina vänner ska festa där, att "vi" är någonstans tillsammans!?
Det är riktigt skumma drömmar. Som inatt. Vi i de gamla laget då vi var små, vi hade vart och spelat match någonstans, vet ej var, men sen så skulle vi till denna och förfesta. Jag cyklade först och visade vägen. Och alla andra åkte bilen bakom. men vi kom aldrig fram. Men hur kommer det sig att man drömmer om sådant? Att man drömmer om någon som inte skall drömmas om?
Skulle ändå varit skoj att veta vad drömmar betyder, Oavsett om det är bra eller dåliga drömmar.
Hmm.. Ja det är wierd.

Ja det är en fundering jag har .  Men varför just om Dig?

Ajaa... Så är det iaf...

Dagens uppdatdering?

Nu sitter jag och kollar på Joey! Han är ju så grym så det finns inte.. :) Sen efter det kommer vänner och 21.00 Desperate Housewifes!!! Älskar det!!

Dagen förövrigt då??
Vart uppe hos farmor och farfar en snabbis, skulle byta något batteri. Sen åkte jag och Kajsa in till staden för hon skulle jobba och ja shoppa lite saker!
Var inne på Stadium där ja köpte en till Sporttopp. Gör skön så var tvungen att köpa en till, Ljusblå blev det denna gången.. :) Sen tog vi vagnen över till brunnsparken och gick över till NK. Var inne på Quicksilver butiken. Jäädraar vilket paradis!!! Så snygga jackor, Vantar, termobyxer va! Täänk om man hade haft några tusen extra så man kunde köpa allt man ville ha ! :D Hitta sjukt snygga vantar, 750 bara :S:S :P Men det kan nog bli dom iaf, Även maassa snygga termobyxer, Även där dyrt. Menmen. ;) Ska man iväg så skall man! Haha.  Sen började Kajsa jobba och jag strosade runt själv. Hittade nagellacket jag ville ha. Målat det så fint nu. :) Ett halsband. Ja de var allt för idag! :P Sen åkte ja å handla grejer till mat. Lagade det och nu sitter jag här.

Min något pantade syster tänkte ju med röven och började spatsera runt i huset med sina jävla ridkängor som är sjukt leriga! Så hela jävla huset är grusit just nu! Ink mitt ruum!! Puckooo!!!  Usch!
så fick ju ta fram dammsugan och dammsuga hela undervåningen.


Försöker få pappa till att vi skall åka till USA nån vecka nu innan jag opererar mig..  Gärna näst nästa vecka! ;) Mamma tycker pappa och jag ska åka å hälsa på deras kompisar i New Jersey. :) Jag viiilll!!! Vi har till och med kollat biljetter! Så kanske kanske! Men tror inte dte. Men jag ska tjöta meera.. ;) Jag viiill åka och sola och gotta mig!! :) Han vill me egentligen, ;) hehe..

Ska nog ta mitt skåp under Tv och städa det imon. TRååkiiiig men välbehövligt om jag skall få in all skit i det som ligger på mitt bord! :P noch mitt golv, och min säng. :P   ett skåp fullt av SKiiiit är vad jag har! :P Kanske kanske skall gå igenom min gardedrob med? Hmm får se;)

Nu har ni kära läsare fått min dag att läsa!

Vad tycks föresten om min blogg som jag kämpat med att få fin? :D Dock under konstruktion men ändå!
Fått lite hjälp med ! Tack :D


Har du tänk på...

Har du tänkt på hur beroende av vatten du är!
På hur mycket du inte kan göra då du inte har något vatten!
Idag så har dom stängt av vattnet  i hela området. och då är det så mycket du inte kan göra, Du kan inte duscha, Inte tvätta händerna, inte gå på toaletten, inte koka någonting med vatten. inte dricka ett glas vatten..
Det är exakt de sakerna man gör som en vana, det är en självklarhet att det ska komma vatten ur kranen när du skruvar på den. att du skall kunna gå på toaletten och spola och sen tvätta händerna.

Haha ja helt handikappad har jag varit idag.   Kunde knappt gå på toa på hela dagen. Dock hann jag innan dom stängde av det ;) hehe.. Men jag fick för mig att dammtorka idag. Hmm Bra jasmine! Men jag fick allt ut lite vatten ut alla kranarna i hela huset, var i tvättstugan och hämtade ur kranen, i kranen i köket, kranen på lilla toan. i Duschen och i kranen på stora toan! haha.  Sen fick jag koka lite av vattnet för att få varmvatten för det fanns inte i kranen! haha..

Sen så skulle jag laga mat. Gör iordning allting för jag ska ju inte ha ngt vatten i maten. Men när jag hällt i de krossade tomaterna så brukar jag alltid ta just vatten i för att få ur de sista! :P men det gick ju inte. haha.. Sen när ja skutit kyckligen så vart ja ju tvungen att skölja av händerna. men de gick inte ne. Samma sak när jag skurit vitlök.. :P haha.. Såå beroende man kan vara! Sen kommer ju de dummaste. Här hade jag planerat maten så att jag inte behövde vatten. Då kommer ja till riset..  Jaha ja!!! Där fick jag vatten till 6 dl och jag skulle ha 9. haha de va väldigt jobbigt. Och klockan blev 3 då de skulle sätta igång vattnet.. men 15.15 hade inge vatten kommit.. Segt. men strax efter de så kom de.. :) hehe.. Så dåå var allt som vanligt igen då vattnet fanns i kranen som man är van vid! :P

Ja de var dagens tankeställare.. hur beroende är du av vattnet ;)


Dagen då! :)

Vart å handlat mat. Lagat maten då.. ;)
Kom hem från maxi och kollar mailen då har ja ju fått från tandådalen ! :)
rensade ur min träningsgarderob. Hittade en deel sportscamp tröjor! haha. men de är alltid bra att ha.. :)
sen hade jag så tråkigt så jag stack och träna lite spinning.. helt dööd efteråt! haha... men skönt var det!

blev så sugen på våfflor förut med. Bästa man kan äta efter träning haha..! men gott var det.. :)

ne om man skulle dra sig för kvällen kanske. hehe joo.. :P

Fattas ändå några vita! haha! :P


Godnatt!


Vinter i Tandådalen!!!

ja nu är det 99,9 % säkert att jag lämnar kungälv och göteborg i december!!!
För att jobba som servitris på Tandådalens Wärdshus!! Med Karrooo!!!!! :)
Fy faaan va gött att man fick jobbet där!
Lindvallen har fortfarande inte hört av sig så det blir Tandådalen nu då!
Så jääävla göööööttt!!!
Dags att shoppa lite vinterkläder då :D



Operation blir det med! Dock inte lika skoj men behövligt!

Yee nu är jag glad! :D riktigt glaad!


RSS 2.0