Let christmas in...

Jag spenderade min lördagskväll på Ikea:) hade tråkigt och skulle bara somna om jag var hemma så jag och Sune åkte dit.. Ibland är det skönt att strosa runt själv utan att behöva tänka på någon annan:) fick med mig lite smått och gott hem.. Lite hyacinter, dom luktar så gott när dom slår ut:)


Three doors down... Or 5 doors away.

La precis in en intresseanmälan på en ny lägenhet, floragatan 11, alltså 5 portar från där jag bor nu. Haha! Med kravet, badkar! Sen att de va balkong gör inte saker sämre:) ja ja vi får se om jag får komma på visning.. Kan ju alltid kolla läget, flytten blir enkel isf!



Sen vill jag bara säga att jag har träningsvärken ifrån helvetet!!!!! S-challange OCH CX Work igår. Duktig tjej, ikväll blir det pump:)


cart race with all the crazy people at Ullared

Igår kväll var jag Carolina och Therese på hardrock och käka lite sen middag. Gott gott. Servitören och hovmästarn snacka engelska, vad jag saknar att prata engelska hela tiden:) och så får man utlandskänsla när man går in där..

Vi bestämde iaf att vi skulle dra till Ullared idag! Så det blev det, halv 7 hämtade jag upp brudarna på olskrokstorget:) blev en snabbis men bi fick hittat oss en del. Så 12 var vi på väg hem igen. Fick med mig massa bra grejer, bl.a. 4 filmer! Woho!! :)

Nu blir de leverpastejs knäcke å the, sen sova:)


I miss you

Jag tänkte att jag kanske skulle uppdatera lite mer noggrant om vad som händer just nu.. Egentligen är det inte mycket men insåg att det var himla längesen jag skrev ngt riktigt! haha...

Jobbar ju en del, börjar komma in i skiftledarrollen bättre å bättre. Men det är fortfarande mycket att lära sig och så. Men jag tycker det är kul och jag trivs så bra på Landvetter. Och imorgon drar ombyggnationerna för våra avdelningar. Andersson står först på tur, där jag och Jossan knåpat ihop nya mackor och sådant till den nya menyn, Kul!

Annars har det blivit mycket häng med vännerna, träffat Kusin Jenni som varit på besök på rätt sida sverige! :)
Jag har varit i Stockholm över dagen på utbildning. Kryssning med de galna camp gänget. dock längesen men jävlar i havet vad kul det var! :)

Det mesta flyter på!
jag vill verkligen verkligen åka till Usa! Dock har jag inte några semesterdagar men i April när de kommer då ska ja fanimej åka! Jag saknar det landet så mycket.

Skall antagligen åka ner till Tyskland i december med, hälsa på Caroline och Felicia. Himla kul skall det bli!

Sen hoppas jag att snön kommer snaaart! Allt blir så mycket mysigare med snö ju! :)






Excuse me, but i have a flight to catch

Folk och deras kommentarer... Det kommer fram en man, när vi har 1 ½ bongrad med bongar och frågar om det finns möjlighet att han skall kunna få sin hamburgare före alla andra, för han skall med ett plan som går strax! No shit! Han är på en flygplats, och så är alla andra som också har beställt mat! Dom har också plan som dom skall med! haha.. Folk alltså!!!

Breakfast

Räkmacka till frukost. Är det fredag så är det. Eller ett grymt jobb bara:)


RSS 2.0