LÄGENHETEN ÄR MIIN!!!

Mamma ringde nyss, skall strax åka och hämta nyklarna till Lägenheten! :) Så skööönt!!
då idag skall man flytta in lite grejer, möblerna tar vi nog imon lät det som. så en natt till på Tvetgatan! :) Wehhoo!!


Sen var det träning igår med Alex.. Har liite träningsverk i kroppen idag vill jag lova!! :P haha...
men nu är jag på gång!!! käkade en pulversoppa igår med och den smakade inte så äckligt så det kan man nog äta! :)


Vart på allum igår med med Tina och Sandra.. Hittade en del grejer, bla 2 par skor, 4 tröjor/linnen. en scarf å lite småpill!! :) Grymma färgglada skorna! :P I like them! :)

Sen är det ju valborg, då börjar det vanliga pratet. "vad händer idag? vad skall du idag? " gaah! :P får se om man ens orkarf me något.. Cortegen har jag ju lovat nettan!! Hon skall ju stå som en domare på vagn 14 så måste ju in och kolla :D haha... se vilka som skall in och kolla med! :)

Näee nu skall jag göra mig iordning och dra bortåt och kolla in min lägenhet!!!  Har bara sett den på bilder än så länge :P hoppas den är lika fin som på bild ':D

Solsken!!

Solen skiner över kungälv..  Härligt med sol!!

För en vecka sen, låg vi allihopa och glassade på uteterassen på Tandådalens Wärdshus och solade, käkade skruvenglass, och smetade in oss i latcenklatchen (svart på en kvart).. Åååh.. Vad jag saknar allting!! Tomheten som finns i en..  Inte vakna upp och kolla upp på karro om hon är vaken, eller att Fredrik helt plötsligt kan komma in och fråga om man skall me ut i backen!!  Alla människor runt om kring en!?  Det känns kort och gott tomt!! men det blir nog bättre när man kommit in i kläderna här hemma!
Martin! du får komma hem nu snart med!! :)


Ikväll är det träna som gäller, jag och Alex skall köra pump på Sportlife. Nu gäller det jasmine!
Man har ju lagt på sig en del efter 6 månader i sälen.. :/  men det skall bort. Oja!

Mitt rum ser ju inte ut som fan heller. Väskor, kartonger, påsar med grejer överallt!!! Kan man inte få nyckeln snart så man kan få iordning på allting!?

Dags för knäckebröd med viltost nu!! Mums!


back on track

Nu är man hemma i Kungälv..  Än så länge hemma på tvetgatan.. Jobbar sånna BF på kungälvsbostäder. Blää.. Får inte nyckeln försen på Onsdag eller FREDAG!! Hallå fredag är jag inte hemma på juu!

Kom hem i lördags kväll vid halv 8.. Känndes inge vidare, eller jo, det var mycket blandat!
Var ett sjukt jobbigt avsked på wärdshuset. Oj vilket bölkalas det var! :P Trodde inte varken jag eller Karro skulle börja gråta tills vi båda kollade på Caroline, som var helt tårögd! då brast det! :P
Sa inte mycket till s vi lämnade Lindvallen där vi handlade lite saker, bla Wärsans nationaldryck!! :P BURN!!!! drack varsin sådan och blev genast gladare!  Sen var det fullt ös i bilen hela vägen hem!

åp kvällen var det utgång.... i Kungälv :S :S Vi stod som 2 fån!! Kommer dröja tills jag går ut i Kungälv igen. Fy!!
Det roliga var att träffa vännerna! 

igår åkte jag och hälsade på mina ögonstenar, Anton och Elliot! Så glada dom blev! Åååh!! Lycka!!
Senare på kvällen var det ett besök i Partille med.


imon blire allum och shoppaa!!! behöver nya klädér:P

håll igång till tusen, oooja

Uppdateringer har varit urusel de senaste, eller ja näst intill hela säsongen!!
men det skall bli ändring på både uppdateringen och designen.. lite trött på den nu efter 6 månader..

Nu är det bara 4 dagar kvar till hemgång,,och inte till vilket hem som helst utan MITT egna hem!!
Ååh vad jag längtar!!


Men oj vilket drag det har vare här uppe nu den senaste veckan!! Kommer knappt ihåg,, men Söndagen var det P-afterski.. det drog igång redan kl 1, var hos Bitte och grundade med korv och stroganof med ris, Jag som var kock! :Phaha.. sen ner till Wärsan och börja dricka, redan vid halv 3 var vi inte dåligt packade!!! Men oooj va kuuul det var!! Massa alkohol, kanonväder, skön musik. massa härliga människor! :)  Men vid 5 så var det bara wärdshusfolk kvar.. massa dans på bord och ännu mer dricka.. Jag och sandra var även uppe och skulle raila på hoppet i stora backen, tydligen hade ägaren och min chef på pulsen slått vad om att vi inte skulle orka upp för hela backen, och visst hade dom rätt.. orkade bara hoppet! :P men faan va kuuul vi hade..
Efter wärsan fick jag följt med Fredrik Lindalen hem.. Han var så dyng så han inte visste mycke.. så jag ledde honom hem, kollade på parlamentet..  skoj med tv!! :P haha.. sen vid 9 åkte jag och bitte hem till mig på Järpstigen där det var fuuuull rulle...  men efter lite om och men bestämmde jag och bitte oss för att dra till skistars fest.. Jääklar va kul!! så sjukt grymma utklädnader! :P synd man inte hade ngt att ta på sig som prinsessan Jasmine som jag är(H) haha...
hittade ju en smurf då, men jaa.! :p haha..

måndagen mådde man ju som man förtjänade.. och då var det städning på pulsen... vad vi höll på.. även idag med..,  men bara 4 timmar sen var det brädåkning.. sjukt sköna backar. sen sol på verandan , svart på en kvart åkte på..  så nu ser man ju ut som en kräfta i fejjan.. men imon är det dags igen.. Massa bräääda!!! :)

Nu orkar jag inte skriva mer och det är inge skoj det står heller egentligen heller! :P Uppdatering sen sist bara!!!

Tjarååå

image257

Mora

Trippen till malung och mora blev inte som vi väntat oss! haha...

Vi går upp vid 8.20, gör os siordning och drar bort till wärdshuset och käkar frulle.. Sen åker vi mot malung med sterion på topp och en ny skiva! Kommer fram till besikningen och står och väntar...  Till slut kommer en av besiktningsgubbarna och stannar utanför vran bild och vinkar lite, karro vinkar glatt tillbaka innan vi fattar att han vill prata! :P och d säger han att min bil nite finns registrerad i datorn!? Vaa säger vi, det hade blivit fel i bokningen.. blir massa ringande till mamma, pappa, karros mamam och pappa.. vi åker till Mora, med körförbud på bilen och hoppas på det bästa.. Mitt i allt elende så visar det sig att vi håller på att få soppatorsk!!! HAHA.. Vi kunde inget annat än skratta, satt och skratta hur länge som helst... Senkommer vi till besiktningen och vi fjäskar lite med gubben.. Och snällast i världen som han var så tog han in oss! Tyckte det var konstigt att malung inte tog in oss ändå iochmed körförbudet!! Han kollar igenom den, och det som skall fixas sa jag att pappa fixar, han tyckte synd om min pappa! :P Men Sune gick igenom!!! Bästa bilen ever!!! Sen blev det shopping i Mora!!! Vi vart heeelt lyriska när vi var inne på Åhlens! Visste inte alls vart vi skulle börja! men gick vidare till Hm. hittade massa fint! Så nu är vi klara för kvällen på pianot!!! 

Fiiina skall vi vara! :)

Vi Löööv Mora!! :D

Nu skall vi käka ägg och korka upp vinet! Gott är det! :)

12 dagar till hemgång!!! Hemgång till Ivarclaessonsgatan 13!!!! :)


My own place!

Jaa!!
Idag har jag fått tag i en lägenhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Flyttar in redan när jag kommer hem! så 27 så åker grejerna in! :D Weehooo!! Mitt alldeles egna! Skall bli riktigt soft:)
Fin fina köket me! Heelt nyrenoverat! Inte illa! :P





Pratade med en skistar som me bor i Göteborg. Vi diskuterade hur det är att gå ut i Götet efter att ha festat här uppe i 6 månader!  Konstaterade att det inte kommer bli i närheten av samma grej att festa i gbg som att festa i sälen... Här har alla ställen sina dagar, Alla är där, man känner folk åt alla håll och kanter!  Man är inte hemma senare än 3. Om det inte blir efterfest då!  Man ringer till Yvonne  på Taxin!
Usch!! Kommer inte alls bli som här! :)

Slutet är nära, det kommer med stooormsteg nu... Är så mycke blandade känslor nu... Man vill åka hem, men man vill samtidigt stanna här uppe i denna bubblan som vi alla lever i! Den är speciell. Och man får en gemenskap som bara kan beskrivas om man är här!


♥Tandådalen, Sälen, Säsongen 07/08 - "det var här det hände" ♥


Surprising och personalfest

Jaaa.... Vad börjar man!??
Nu har allting dött på pulsen. Idag hade vi endast 2800 i kassan!!! What!? Helt sinnessjukt! :P Men slappt.. Suttit och snackat med Skistar hela dagen! :P  Bra att det var så lugnt, Vart både fuller och bakis på jobbet:P P-fest igår lixom! Kommer mer om den snart! :P



Sen så förra Söndagen när man stod och jobbade på Pulsen som vilken dag som helst.. Så hade mats sagt på morgonen att det skall komma en kändis!! Och vi änna börjar spekulera i vem dte kan vara.... Jag står ute i Kassan och så kommer det in nån vid p ingången!! Rösten är bekant! Och vem är det!? Om inte Underbaraste Martin!!!!! Vart så sjuukt glad över att se honom igen! :)  Senare på kvällen var det ABG i Hundfjället, med sommartema! Sjukt skoj!! :) Billig öl och cider! haha.. En viss herr Persson var som alltid riktigt på lyset! :)  Kvällen fortsatte och de flesta drog till Hc, Jag själv då stanna till i Grå byn! :P
Dagen efter var det Walk of shame som det kallas.. aldrig mer promenera hem vid 8 på morgonen, Definitivt inte i en knallrosa jacka då alla känne rigen en! :P haha..


igår var det ju då Personalfest!!! Temat var Sun trip.. Så vi samlades först då vid shopen där vi möttes upp av reseledarna Jousette och Marie! Sedan bar det av till Poolariet där det var lite bubbel, vattengymnastik och drickande! Därefter till flygplatsen (Wärsan) där det var lite lekar och sånt.. Sedan var det dags att checka in och gatea och fortsätta in i planet.. De hade radat upp stolarna som ett flygplan och gett oss boardingpass och så.. Linda och Marika kommer med en vagn i kabinen och serverar dricka !:P Hhaha.. Så sjukt bal!!! sen därefter var det mat som fortsatte i utnänmanden.. Jag och erik blev utnämnda till årets Smygisar! :P Hmm ! haha..

Maaaassssa dans på såväl stolar, bardiskar, scenen, golvet! Vilken lyckad personalfest! :P Hemma vid 4 i morse.. Upp igen halv 8 för att jobba! haha... Men är det personalfest så är det personalfest! :)



i sommar blir det inte bara universeum. Utan även Nolotten i Hamburgsund!! Så sjuukt skoj! Tex mex, Bitte, Erik Marika skal till med! :) Fredrik och Mats i fjällbacka! Kul :D

image253

RSS 2.0