Julhelgen

Ja nu är julhelgen över!! Hoppas alla har haft en bra jul! med massa klappar!!  Själv har man haft en vit jul, som ni antagligen inte haft hemma!! :P  Fick en vänner dvd och lite pengar och presentkort! På stadium!! Här skall det shoppas!!! :P Hehe får se om man hittar något kul!!! Vårat intenet har inte fungerat på flera dagar!!  jäkla skit!!Kopplat upp mig på fredriks trådlösa nätverk!! :P Sitter här nu, en torsdag kväll kl 9!! börjar nykta till!! After ski är ingen hitt alltså. speviellt inte när man är trött!! :P
men nu är de bra!! ringa ett samtal och sen sova kanske!! Sovmorgon till 11!!! soft!! hoppas det blir mer att göra än idag! guuu så segt!!! men men tiden gick den med till sist!!

Julen var ju inte så mycket ändå.. var hos karros mamma och bror och åt julmiddag!!! Gott!! sen var det hem och sova.. Juldagen fest!!1 :p Haha grymme ju!! skulle vart utgång på onsdagen me.. men ingen palla så vi åkte hem å slagga! soft!!!

Nu funderar jag på att sova iaf!!!  Hoppas på komentarer!!! Saknar mina vänner iaf! det man sakar här uppe!!! :)

Puss och godnatt!!

bilder




Ja nu kommer det upp lite bilder som folk frågat efter!! Men nu hoppas jag på en massa kommentarer av alla som läser!!!!!!  okej?? :)
Idag har det vart intro dag igen-. Alla nya + några gamla var ute och åkte längdskidor! Harregud va kul det var! Ända bort till Lindalens Fäbod och sen tillbaka!! Oj oj!! Det var träning det!! :) hur skönt som helst!!   Bästa va ju första backen då nästan alla ramlade! :P Och sen när man ramlade på plan mark! Men runt kom vi! 8 km !! Jag och Karro ska hyra det fler gånger.. massa bra träning!! bara 50 kr varje gång!! :)
Skiulle gått ut på fjällis idag men vi orkade inte!! Haha.. så nu ska vi kolla beck och sen sova! :P Bräda och massa ärenden imon! i Lindvallen och Byn! Nice!! :) På söndag skall det raggas!! Moahahahahaha!!! :P Jag och karro saknar en myskompis! :P 

Sååå nu orkar ja inte skriva mer!! :p
Men som sagt!!
KOMMENTERA!!!!!!!!

7 dagar till Julafton!!

Ja shit!!!! en vecka till Julafton! Haha ingen julkänsla över huvudtaget!!  :P Dock har jag en sak här uppe som ni där hemma inte kommer få se på Julafton!! SNÖ!! :P Hehe..   Blir nog att jobba på julafton tror jag.. sen Wärsan och kolla kalle planka och käka julbord!!  Antar att det blir så! :)
Introduktions dagar imon och på onsdag!! Aldrig är man ledig! :P
Vart på högis kick off igår!! Blev fest!! :) först förfest hos grannarna! Massa östergötare!! :P Mm i like :P hehe.. Kom fram till att man känner en del folk i norrköping haha!! :P  Sen bar det av till högis..  Var hemma 3 typ.. gick å la oss. kl 6 ringer klockan. Beställer taxi till jobbet och går och lägger mig i 30 min till.. Frukost ju!  7 är man på jobbet och börjar jobba.. Var faktist inte trött alls.. men det är jag nu! Hua!! men det var värt de! :P sprang på en viss grabb igår me.. :P Moahaha!!

Blev Pizza av Oskar idag!! Haha så jäkla skön kille!!  :)  fått ytterligare en till i huset idag.. så nu är vi 7 pers i huset.. Usch!! skulle bara vart ja å Karro! Chill isf! :P Jossan kan få vara med också! hehe.. så roliig!!!

Ja antar att jag inte skriver någonting intressant alls!!
För det är inga som kommenterar alls längre! skit trist!! Har dock in te så mycke tid att uppdatera på heller! men när jag väl gör det vil jag ha maaassaa kommentarer! :D



Kommit fram till en del saker!!! ;) Karro vet!!

Karro är så sjukt bra sambo!!! Good damn va rolig säsong vi kommer ha!!

image196

Fjällis Premiär

Ja nu är man precis hem kommen från Fjällis premiären i Tandådalen!!! Sitter och käkar knäckebröd och väntar på att ugnen skall bli varm!!! Så att vi kan värma pizza.. ;) mmmm..!!!

Jävla killar!! Vadå Jaga!?!?!?! Här är man tilljänglig och allt o du vill Jaga!! Hallå eller!!!!???!!!
Aldrig skall dom fatta!!! :P
Sen när man hittar en annan så försvinner han! Hahhaa..

Kunde blivit efterfest hos oskar på Pizzan men de e ju en annan oskar som är aktuell.. ;););) men icke! :P
grymme kväll iaf!!  Vill HA en!!! Mums!!!


imon blir det att åka skidor med Karro!! Ska ÅKa till hundfjället och snacka med folk.. ;) ;)




Nu kom det en jävla massa folk!! efterfest tydligen!!  Haha oskar jalle och nån mer kom just nu! hahaha!!! :P
Aja ska sluta blogga nu!!! Tjaaaaarååååå

3 veckor

Nu är det tisdag kväll!! varit här i 3 veckor exakt idag!!! 3 veckor som gått lånsamt men ändå hänt så sjukt mycket!!! :)   Trivs verkligen så sjukt´bra!!!  Älskar att vara här uppe!!  :D Jag och karro har så sjukt kul tillsammans!!

Ja, tack för alla snälla kommentarer!! :P
Haha..  Gör skoj att ni skriver så mycket!!! :)
Å alex, Jag och karro har varir och spanat in den! Hur sjukt mysig som helst!! Inget att hyra ut till oss eller? ;) haha. Men jäkla skit att du inte kan komma.. :( :( Fanta skall uppnångång me! :P

Imon blir det utgång på Fjällis!!  Så sjukt skoj!!! :P 


Ja nu blir det att åka till Grå Byn och hämta nyckeln som jag glömt där!! Fan!! Orka! :P Haha.. men så är det när man börjar kl 7!1 haha...


Tja alla där hemma!!!!


Uppdatering

Ja nu kommer det en uppdatering igen!!
Har inte så mycke tid över att sitta vid datorn.. massvis med jobb och jobbar man inte så är det snowboard.. ;)

Ja vad har hänt..? Massa jobb i veckan.. kul kul.. sen i fredags var det jobba som gällde, 14 timmar.. Trött!! :P sen var det att åka till Högfjället och Högis där vi kollade på Takida!!! Så grymt bra var dom :D :D  Sen hem och  sova. började jobba 8.30 och slutade inte försen 22.. så 14 timmar där me.. Men vid halv 3 så kom Karro in genom dörren med far och bror !! :) Så kul att se henne! sen efter ja slutat så satt vi och drack, fast jag och karro drack läsk å de andra Öl! :P Trevligt trevligt:)  Jag och Karro gjorde världens grymmaste grej !! :D en svin söt kille satt  med sällskapet framför oss typ.. så vi gick till Hjalle i baren och sa til honom att sätta upp en cider på oss och ge den till honom utan att säga någonting!  Så gick han fram till killen och verkligen PEKAR på oss och säger att det var vi osm gett honom den..  Haha aningen pinsamt!! Men grymme!! sen kom han fram till först mig och änna halvkramade mig och tackade,, senare kom han till karro med. som blev gör skrämd :P Haha så söt är hon!! Stod senare och pratade med Hjalle och Anders i baren, frågar hjaölle vad han sa till Killen.. Så säger han " ja du kan ju fråga honom" då kommer han och ställer sig brevid mig! Haha.. Pinsamt!! Men vi snackade lite och så! :) senare på kvällen hade han tydligen frågat om mitt nummer men i ngen av dom hade de.. Fan! :P  Mums.. ;)

Hem och sova.. Blir mycket skratt och prat med karro :D Så skoj kommr vi få!!! :D
Söndagen var jobb då me. dock inte så länge.. 8.30-17.00. hem och sova och sen göra oss klara för utgång!! Förfest i Fäboden.. Oskar vart där.. ;) han har vart på wärsan 2 dagar i rad me :D  mums.. ;)  Sen vart det till Hc.. Bussen är grym! Massa dansande på schlagergolvet.. Var nån som delade ut jägermeister grejer.. så har en hawaii krans och schalar typ:P as ball! haha.  Jäklar va de festades! :P När vi skulle ta bussen hem så kommer pizza killarna Oskar och Bollen och säger att vi ska åka taxi med dom!   Så de gör vi.. hjalle och anders med.. Sen i taxin fick vi reda på att vi skulle på efterfest... Hos OSS!!!! men de vart så sjukt skoj! massa drickande och även smörgåsrån med ost och  senare makaroner och falukorv! :P Gott!!! haha..   dom lever loppan killarna.. s¨sjuka!!
Sova och sen var det att sova ut på morran, Karro jobba! :P men hon fick ta bilen! :P  Så jag promenerade ner till wärsan! skön skönt.. det behövdes efter gårdagen;) ;)    Åka lite bräda med Erik!!  3 åk sen palla vi inte mer.. Balansen var ju inte helt  på topp.. ;) ;) sånt är livet :P  Blev att sitta och dricka 7up!! ;)  Gott :P

Nu så hrar vi fixat med rummet och duchat å så! :D så ska snart bort till Bitte fredrik å erik och kolla prison break ;)

Fick gratis Pizza på Ubbes idag me!! Hahaha så Sjukt grymma :D


Jaja de va allt för nu.. MORE KOMMENTARER

Perfekt Dag

Det är strålande solsken. Klartblå himmel  -7grader kallt. Men det är inte kallt så att man fryser så fort man går ut. det är en frisk kall härlig dag!! Har på sig termobyxor, jacka, mössa vantar googels och självklart snowboardkängorna! Tar med sig brädan och sätter fart mot ankarliften. Spänner fast vänsterfoten i ena binningen.  Halvåker fram till liftvärden och får sin lift. Åker upp mot toppen.. Är helt vindstilla och solen ligger på vartenda berg så långt man ser. Lång borta ser man Trysils backar.   Väl uppe på toppen åker man en bit. Sätter sig ner och spänner fast andra foten.. Väntar in de andra. Hör det knastrande ljudet mellan snön och snowboardarna.  Sitter och tittar ut över fjället! reser sig upp. åker nerför backen. In i skogen och ut i backen igen. Hör när de andra och även en själv svänger. Det ljudet!  Den friska luften! Alla människor!

JA, Så Mycket Bättre Kan Det Inte Bli!!!

Man förstår varför man är här! Det är så jäkla underbart allting! :D

Vart den lätt bästa dagen idag hittils! Helt underbart!! Man har vart glad hela dagen och åkt upp och ner hela dagen! :) Mycke skogsvägar. Men Ohhh va kul det är! :)
image194

Hatar Mc Donalds i Lindvallen!!

3 gånger har jag vart där, men aldrig kommit in!!!!
Första gången hade det inte öppnat för säsongen. 1 december då det öppnade var vi där halv 9 och det stängde tydligen 8.. och idag var vi där 17.15... när stängde det? JO 17!!!!! Hatar de!!! :P 2 mil i onödan!!! uusch!! blev lax och ris här hemma istället!! :)

Gårdagen vart bra iaf!! Snowboard Hela dagen!! Massa offpist och skogsåkning!! Grymmeskoj!!!  Sen hem och chilla lite sen göra sig iordning och sen till Bitte och Fredrik!! Praktikanterna och en som heter emma var med också! Jäkla förferre!! Bitte och hennes förbannade shottar!! :P Bussen till Hc va kul!! Nu känner man ju igen folket så är gör kul!  Många som frågade om i Fredags.. ;) ;) ;) hehehe..  Börjar kunna buss låten nu!! "tar man 1 flaska öl ifrån 2 flaskor öl har man en flaska kvar up på hyllan"  Haha!! Mums var med på bussen med. ;) hehe..
Träffade min Älskling, enligt honom då.. :P Pj Johan! så ball!   Rickard är inte dum han heller.. fick en go putt av honom rätt ner i en stor snövall! KALLT!! men men. :P väl vid preem så hoppade en kille av med mig och sara..  Började snacka me oss.. Så säger han till mig. Jag vet vem du är! EEh okej sa ja  och fråga va ja hette. Jasmine sa han då.. :P Han va kompis med Oskar tydligen! :P   som båda känner en jag känner i Västerås! Värlllden är allt bra liten.. :P 

Så sjukt SKÖNA människor här uppe!! love it! :)

men i morse vart man inte så pigg.. Känndes som man fortfarande vart full då man vakna.. Upp och jobba bara! :P
Lång dag men gick bra!!

Så nu sitte man här och är gansla seg.. Grymma bilder från Igår! :P


Andra helgen i sälen

Har väl inte gjort så mycket under helgen ändå!! :P Fredagen började med jobb. Vart lugnt som vanligt nu på vardagarna.. Sen var det hem och göra sig iordning.. Fick dessutom en till i stugan! Sara heter hon.. verkar väl sådär kul! :P haha men det kanske blir bättre! :) Gjorde oss iaf ordning.. körde bort marie och daniella till tandåbyn dom skulle på schlagerkväll.. åkte vidare till ica och de och ställde bilen där sen kom Marina och hämtade upp oss! Blev lite dricka på trollbäcken! killarna drog före till fäboden.. sen kom vi i taxi.. Skön Taxichaffis" :P Daniel!  haha.. Blv dock ingen taxi hem som berä'knat !! :P sen vart vi iaf på fäboden.. Så sköna människor!! haha..  ut i snön och vänta på HC bussen. Klart den stannar precis framför mig! :P Nu sitter snart buss-låte me!   Hc vart okej.. Köade i 1 timma i snöstorm! KALLT!!! Kände inte fötterna! brrr..  sen va klockan 2 och bussen hem gick.. Eller aa till trollbäkcen! :P bättre än ta taxi hem.. ;)
Lördag morgon då.. Jag skulle Gå till wärsan. blev Inte så!! snöstorm då med..!!  Marinas killsambo körde mig! så snällt! :)  Jobbjobb.. Rykten sprids snabbt iaf! haha..  skille jobba 14 timmars pass igår men blev inte så½ fick sluta redan kl 6 typ!! Slapp sitta i garderobem. Hade ingen ipod eller ngt med mig.. men det blev bra!
Kvällen blev med marina och emelie. Vi tänkte dra till Lindvallen och mc donalds som stänger 9.. Alla dagar utom just igår!! Halv 9 va vi där. sjukt donken sugna! Men nope! Hem till Ubbes och köpte pizza :P Gott ändå.. sen kolla dagboken till pizzan! :) där senare oskar och  johan kom och joinade oss!! :)
Hem och sova upp och som jag trodde, Jobba.. hade missat ett sms från marika där hon skrivit att ja inte behövde jobba.. :P så hem igen och hämta termosar sen hämta ut brädan från skidsshopen och ut i backarna!! :D Like it ALOT!!!  Åkte med Marina och Pj Niklas! efter några timmar drog marina och Pj Dennis kom ut!
VArt en aning mööör i kroppen! och är helt slut:P gjorde en jäkla vurpa och slog i handleden i snön.. Hade gör ont ett tag men de gick över.. sen körde jag ner i offpisten typ ½ meter ner! Haha kom knappt upp! men efter att ha kramat trädet ett tag så.. ;)

Nyduschad nu.. sitter i sängen och degar.. Hc ikväll med.. Hälsa Sara välkommen ikväll! Moahaha!!
Nu är jag trött.. Kanske ska vila lite grann! :)


RSS 2.0