operationen avklarad

Japp nu är man precis hemkommen från sjukhuset!

vad skall man börja då!?
fick skjuts in till sjukhuset igår vid halv 7. var där inna strax innan halv 8. hade tid 7.45 men med köerna var det bra att vara ute i god tid, fick komma in och prata med en läkare redan kvart över 8. hon tittade i halsen och så. sen fick jag åka upp til en annan avdelning där jag skulle ligga på! Fick barnrummet! :Dhaha.. När jag kom indit så säger dom att det är dags för mig att få lugnande och så för att jag skulle snart opereras! Först då började jag bli nervös!
Men efter jag hade fått typ 5 tabletter så säger dom att det kommit in ett akutfall så min operation fick vänta.. Så vid halv 2 istället för 10 så rullades jag ner till operationssalen. Då spruta dom i sömnmedel i droppet, sådär äckligt så man känner hur det sprider sig i ådrorna i armarna! svider lite.. sen så satte dom på mig nån mask jag fick andas. Och några operationer som man vart med om så vet man att det inte dröjer länge innan den gasen eller va de nu e slår ut en ganska fort.. oc vipps så sov man! Sen så vaknade jag upp vid 4 så sov länge.  Sen bara en stund efter ja vaknat frågade dom om ja ville ha glass! Oja! Gott! :) isglass!  Sen så somna ja typ några gånger till sen vid halv 6 fick jag åka upp till avdelningen igen. Spydde såfort jag fick ner ngt i magen. Hade massa blod som var tvungen att komma upp så de va bara brunt blod.. Usch!  mamma och pappa kom vid halv 7 tiden men ja va så trött så dom åkte strax efter igen! :P Pappa tyckte de va synd att jag kunde prata han hade förväntat sig att jag skulle vara tyst ett tag! :P men icke!  Somnade igen för ovanlighetens skull.. vaknade vid 9 igen. då ringde david! Haha. Han med förvånad över att jag kunde prata! haha. men sen var det dags för mediciner igen och sen sova. tyckte jag hade sovit länge för då kom en sköterska in och väckte mig, bytte dropp och sa till mig att ja va tvungen att gå på toa. så upp vid halv 2 för att gå på toa. Jippie.  sen tillbaka och sova. eller a försöka. sov ju inte skönt iaf! men men.. Vid halv 7 orkade jag inte försöka sova mer så satte på Ipoden.. Sen vid 8 kom dom in å sa att ja skulle äta frukost. Dock bara nyponsoppa och youghurt. men åt 3 skedar sen orka ja inte mer. Var för klumpigt att svälja.
Sen kom läkaren som opererade och ville kolla i munnen på mig. Det såg tydligen bra ut.
men man smakar ju inte hallon just nu i munnen.. Usch va äckligt de e!! :P Och inte kan man borsta tänderna heller för man stoppar inte in mer än det nödvändigaste i käften! haha..  har fått brustabletter me, så då måste man ju dricka och svälja. Hua, får se hur det går. hmm...
Men det gör faktist inte så ont som jag trodde, känns som en kraftig halsfluss bara! och det är man ju van vid! :P
Kommer tydligen göra lite ondare då sårskorporna släpper om 2-3 dagar. men det återstår att se! Fick sms av madde förut med! hehe.. :) Så söt!
ne om man skulle bädda ner sig med en film nu kanske! Och smutta på en brustablett drink! :P hehe...

Skriver la mer senare eller imon eller ngt! Kommer ju behöva sysselsätta mig om man säger så! Tjaråååå!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja när man får in sömnmedlet i armen känns de konstgt men man somnar fort

2007-10-26 @ 13:01:46
Postat av: Jossan

hej jasse.. va kul att höra att du inte har allt för ont, duvet på mammas tid var det nog lite värre hehe :)
hoppas att du inte har tråkigt heller, själv ska jag äta en massa massa godis ikväll, haha nä ja skoja bara.. hoppas vi syns snart!
puss på dig

2007-10-26 @ 16:42:44
Postat av: Jasmine

usch dumma jossan!!!! du anar inte vad godissugen jag är! Eller snarare sugen på allt! :P Kanske kanske kommer ner och kollar imon.. får fråga mamma om jag får.. ;) ja de gör vi allt! Vinn imon nu för faaan! pusspuss

2007-10-26 @ 17:06:41
URL: http://jasminejohansson.blogg.se

Kommentera HÄR:

Vem du är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0