Miss

sitter och slösurfar.. Kikade in på The Scripts sida igen. rackarns att det finns biljetter kvar! Attans att dom bara kostar 240 kr. Och attans att det går flyg som gör att man landar 8.30 på Landvetter. Attans att jag jobbar på landvetter och skulle kunna gå och jobba direkt. Attans! att vi öppnar Olearys nästa torsdag och jag lär INTE få ledigt!
Attans att jag längtar till Usa nått så in i!!! Jag vill verkligen åka till Usa! Om det så bara är för en helg!
 
JAG SAKNAR USA!!!
 
 

I need a goal

Precis varit och tränat. Skall snart ta en dusch!!
 
När jag och Therese cyklade hemmåt började vi prata om Tough Mudder som Therese och ett par andra tjejer skall köra i sommar när det kommer till Göteborg! Skulle också vilja ha ett mål att  träna för.
Vet bara inte vad det skulle vara.. Tough mudder skulle varalså stört ball att genomföra! Men nu är jag långt ifrån formen man skulle behöva ha för att klara det. Och det är om ca ett halvår..
 
Vill hitta ett mål och sträva och ge gärnet på träningen för att nå det. Visst jag kör hårt på träningarna ändå va men aa ni fattar! :)
Har ni några tips på målsättningar inom träningen så skriv!!!!! :) Behöver många tips för att se om något kanske skulle passa mig!!! 
 
 
 
Helt Seriöst!! Hur ball ser det inte ut! :)

RSS 2.0