2 days left of this year

snart är det ett år sedan jag kom hem ifrån Usa. Galet vad tiden går, snart ett år sen jag började på Landvetter! Och snart fyller jag 25! gamling! :P

Ja i måndags var det dags igen, dejt nr 2. haha, trodde aldrig jag skulle görat men så det kan bli, även jag vågar tillslut! :) Det var himla mysigt.. och jag hoppas han är bättre kille än P ifrån i somras.. huua.
Så hoppas vi ses snart igen. dock skulle det inte förvåna mig med min otur med kärlek att det skulle skita sig. Jag hoppas inte det iaf och nu skall jag slå bort de tankarna! :) So please cross your fingers folks!! ♥

Nu skall jag hoppa i bingen efter lite sent jobb idag. 2 dagar kvar sen ledig i en hel dag! haha...

good night darlings!

I think I've been really nice this year

Julafton och snart en jobbhelg över! Vi var hos Janne, Louise å barnen igår.. Åt gott och fick massa fina grejer! Fin kudde, mysig filt, TVÅ jelly bean skålar! Tallrikar, ungsformar, plus en del till. Kanonpresenter!! :)
Sen hade vi min kära pappa som går bort på julafton med prislappen kvar på skjortan! Haha!

Och idag när jag åkte ifrån jobbet var det fortfarande ljust ute! Vi går mot ljusare tider:)


Christmas tree

Nu har jag fått in min gran!! Så himla fin den blev:) candy canes och chokladkulor i:)

Sen blev det en ny byrå i hallen! Himla tjusigt blev det. Alltid kul med lite nytt:)


Santa Claus has coming to town

Mamma och pappas tomte står och vinkar till alla bilarna på romelandavägen!
Haha!!

Alltid någon som stör sig på den men jag tycker han är ganska fin:)


Good evening people

God afton kära vänner...

Nu är jag lite smått död efter en lång kortvecka på jobbet. bara 4 dagar men igår och idag blev det 3 h övertid sammanlagt.
Nya baren har öppnat. Vill åka utomlands nu så man kan sitta där och dricka! Sjukt fin bar och mackorna osv ska vi inte snacka om va snygga..!! ;) Riktigt nöjd med resultaten!
en ledig helg blir det för mig, sen är jag inte ledig 2 dagar i rad mera detta året så får njuta till fullo!

Blir att fixa frillan imorgon iaf. får se hur det blir, färg, längd osv..

TRåkig blogg i know but thats life..

Och Jasmine har börjat inse att man inte har någonting att förlora! Mina fina vänner är stolta över mig för i  Tisdags! ;)



Bjuder på en bild som gör mig sjukt glad!!! :)

Dear snow, welcome!

Underbart att vakna av att det är vitt på marken:) jag är glad tjej!! Så nu kan det få komma lite mer och stanna tills nästa år!!


just a gray boring sunday

andra advent idag.. Phuu vad tiden går fort.

Haft en ledig helg. Med en 2 dagars! haha när var det senast! haft kanon kul då igår var sådär framåt slutet.. :/ Drog hem och la mig iaf...

Fredagen var grymt kul! började med att jag slutade jobba kl 21, fast var klar vid halv 9 så räser hem och duscha och byta om osv och bort till michis för lite dryckesförtäring! vidare mot Nefertiti och sedan Yaki-da! Det stället tyckte jag om! woohoo!!! 5 av 5 toasters!

Råkade trampa snett i igår med, 2 gånger på samma fot, gaaah, kilklackar på det med, känns idag.. :( men går man som ett mongo med fötterna så blir det så! :P

idag blir det inte många knop. känner inte för att göra något heller..

lite nyfiken på er som kikar in på bloggen? Någon ifrån franska alperna? och ibland Helsingfors? really? vilka äär ni???

jaja, men Haaareee

the rain is pouring outside

Jisses, det är redan DECEMBER!!!!!! What the heck!?
1:a december idag! Suttit med bokslut och hela den baletten. Phu det är mycket men det börjar äntligen sitta! Nästa månad är det upp till bevis! haha all alone! :P

Blev lite pump nu på kvällen med, himla skönt! :) härligt att kommit igång med träningen igen. Måste bara upprätthålla den.
Annars är de inte mycket som händer. Allt rullar, sköna arbetskamrater, Fantastiska vänner och familj.

men just det;
Tänkte svara på din fråga Lisa, om killen som jag skrev om i bloggen i somras tog vägen!
Svaret är, Jag vet inte. Haha, låter bra! men vi sågs ju ett tag, han var här och hälsade på osv allt var kanon! Sen ett par veckor efter han var här hördes vi ingenting.. Jag försökte höra av mig men nope, no answer. Och har fortfarande inte hört något, även att jag skrev ett mail om hur jag kände osv.
Jättetråkigt för jag tyckte verkligen om honom och han verkade vara en superkille, typisk Jasmine kille! :) Men som vanligt så inträffade min maximala otur med killar! haha.. Tänker ju på honom då och då , men what to do! :)
Summer lovin happen so fast!



RSS 2.0