Less then 48 h!!

Nu är det stört nära!
Längtar så jäkla mycket!!! :D
Vädret i New York nästa helg ser ju inte ut att bli fy skam heller! runt 18 grader och sol! I like it! ;)
 Aaah det skall bli så jäkla roligt!!!
Imorgon blir det jobb med sen när man stämplar ut kl 15 är det 12 h tills man går upp igen för att åka tillbaka till jobbet, men då för att gå den långa kontrollen och bytt ut badgen mot boardingpass!
 
 
jaja fortfarande i verkligheten hemma!! :)
Efter en lugn jobbhelg så blev det 5an i fontin med Therese igår! Pratkvarnarna 1 och 2! Vi sa efter ca 1 km att nu får vi inte prata mera för då får vi håll.. Tog la 400m innan vi var igång igen! Haha! Dock blev det tyst i backarna men så fort vi nådde toppen drog vi igång igen! :D Vi tog oss runt, även om det gick rätt långsamt i backarna, mördarbackarna, utan att stanna! Känns i kroppen idag att man inte brukar springa. men nu skall vi göra detta en gång i veckan som minst! :)
 
idag blir det WOD på STC.. Gött,, samma imorgon sen blir det semester! :)
 
 
 

Back from vacaition... For a few days

Hemma igen efter en helg i Hemsedal! kanon helg med goa vänner en hel del alkohol, snowboardåkning, massa skratt och allt vad fjällen hör till!! :) Så gött att komma iväg och få åka lite snowboard igen. Var ca 2 år sen jag åkte sist.. 
 
Har ändå längtat lite till jobbet, och det var inga problem att ta sig till jobbet idag! :)
Synd bara att det är en sådan downperiod nu. Händer iiiiingeeenting... mer skratt för oss dock! :P Och som vanligt en heel del kaffe! Haha..
 
och sen äntligen fått träna igen.. DET har jag saknat! ;) dock mindre kul igår på woden när man inte har flåset med alls. Fy fan för alkohol! Vad det inte är bra ör kroppen! :P
Nu blir det superstrikt tills jag åker till Usa, sen är det ju semester i Usa såklart, men efter det. Då är det Beachen 2013 som gäller! :) Men finns gym på första hotellet i Jersey så kanske går ner nån gång! :P om inte annat lär vi ju springa en del mellan alla affärer!! AAahhh vad jag längtar!!! 8 dagar kvar!!! :D
 
 
 
 

Hotel in NJ and NY, check!

Nu så har vi bokat boende både i New Jersey och i New York!
I jersey ska vi bo ca 5 min ifrån Freehold raceway Mall. Haha.. Kommer bli kaos! Billigt och fint hotell, bra med lite kontakter i området! :)
igår satt jag och Emelie och kollade på boende i New York efter jobbet, hittade en lägenhet på Upper East Side som var den billigaste vi hittade då! Klart vi bokade den! Haha klockrent! Så nu längtar man ÄNNU mer tills vi åker! INte så att jag räknar eller så men det är 16 dagar tills vi sitter på planet som precis lyft ifrån Heatrow Airport ;)
 

Men fört blir det en tripp till hemsedal i helgen med fina vänner för lite brädåkning och sol och fest! :)
 
 

RSS 2.0