tankeverksamheten är på högfart

Har kommit in i ett tänk som heter "efter sommaren". Har inte en aning om vart jag vill jobba med eller vad jag vill göra av mitt liv..
Men jag vill bo i min lägenhet.  Så det är ju i Kungälv, Jobb vet jag dock inte vad som blir. vet inte vad jag vill jobba med, vad jag kan få för jobb. Sälen en säsong till vet jag inte heller.  Älskar allt som har med snö och vinter att göra, alla vänner man skaffat sig här uppe, gemenskapen, livet helt enkelt. Älskar cheferna på Wärdshuset.  Så det är svårt.
Vill samtidigt ut och resa, speciellt till usa. Bara för ett litet tag. Dock inte hittat någon som vill åka med mig.
Är usa ett bra land att resa runt i själv???
Vill så mycket men ändå ingenting.  Hmmm när Jasmine börjar tänka blir det inget bra! :D


Så skönt att sommaren är bokad iaf.

Ganska kul med kommentarerna ifrån "anonyma" som har synpunkter på mina val och åsikter men som inte vågar stå för vem det är! :P Det är väl det man får stå ut med att få när man har en blogg, hade iaf uppskattats om man skrev ett namn till kommentaren! :P


Jag har valt norrköping i sommar för att jag tycker om staden, har bara varit med om bra grejer där, känner en del kompisar, fick ett jobb erbjudande så varför inte?? Det är ingen sommarstad/säsongsstad så som Gotland, Öland, västkusten, men jag är född och uppvuxen I Kungälv, Göeborg så varför inte se sig om?? Jag lever mitt liv och är nöjd med det! :) så det är därför jag valt Norrköping! så där fick du som var anonym svar på din fråga! =)





Idag skall jag och martin ut och se oss om i slushbackarna! :D skall bli nice att åka lite var en vecka sen eller ngt.. blir en trip till systemet med, Ladda stort inför baoutafesten på Gatta imorgon! Alla skall dit ;)

Phuuu.. fått skriva av mig lite nu! :D Skönt. Precis nu vaknade marttin med.. :P

så ha en bra dag allihopa!!!

Ångesten kryper på.....

..... Ja ångesten kommer sakta fram.. Nu idag, slog försäljningsrekord för andra gången på 2 dagar. idag 17 000 bättre än igår. helt sjukt. Grymt kul och grymt bra jobb av allihopa!

Och det var efter stänging man verkligen förstod att det är nära nu. 7 öppetdagar kvar, Sen är det slut. 2 städdagar med. men sen. chill här uppe, massa afterski och så. Sen blir det att ta farväl av mitt paradis för denna gången, Kan bli en säsong till, kan lika gärna stanna hemma.. vill ändå ha min lägenhet! men vad finns det för jobb i Götet?


MEN än så länge så är jag här! Lever livet! Har det underbart och avundas inte mina vänner där hemma ett dugg att dom är i Kungälv.


Även fått lägenhet i Norrköping nu! :) Dock inte försen 22 Maj, så får bo hos lite folk tills dess kanske! :D

Nu skall jag umgås med min Linis och Carris!! :D

Imooooon kommer min Martin! Helvete vad kuuull att ha honom här! :D Miqa är i france bara tomt utan henne men tur Martin kommer! :)
Har ju Ct här med :D

Just another day in paradise

SJu helsike vilken underbar dag vi haft idag!


Ställde klockan på 8.15 på min lediga dag tittade ut genom fönstet. får syn på det jag vill se, KLARBLÅ HIMMEL!! Käkar frukost med Ct och Michaela sen åker vi och hämtar upp Lina. Kl 9 är vi i backen! Underbart!!!

Drar de första åken i Östrabackarna. Manchester, det är lätt värt att gå upp tidigt! utan tvekan!
Ställer om bindningarna och det går bättre att köra! :)
Blir att åka upp ner upp ner, in i skogen, åka ljupsnö, akta för granar, Åka sittlift, ankarlift, trandsportlift.
Fikat och käkat lunch i solen med! Massa tjöt och bara chill!!

Hängt lite i superparken me, eller nere på en bänk och stekt medans man kollar på jibbers och lyssnar på musik! :)
Svart på en kvart på sen kl 9 i morse. LAgom prickig av fräknar och en anning solbrännd! :P

Aaah har varit sådan underbar dag så det finns inte! helt underbart verkligen!

Älskar verkligen kombinationen, Snö, Snowboard och sol! Och Tandådalen!
Det är inte stort och inte speciellt långa backar men helt underbart iaf! :)
Så härliga m'nniskor i backarna, liften å allt!
Men så snart är det roliga över! :( lite över 3 veckor kvar. Buuhuu.. Men nu har vi de roliga kvar! :D fest snowboard å en massa sooooool!!!!!




RSS 2.0