I really need to....

Städa lägenheten! Putsa Fönstrerna! Göra fint i garderoben! Gå upp på vinden med massa skit! Gå ner å slänga skräp! Fortsätta med fotoalbumet! Få bort den gamla Tv ifrån köket!
Vill gå ut å springa!
(latheten tar nog dock över!;P)

ja himla massa Bör jag göra! Just det, äta också! Men hur kul är det! :P Kanske ska man  dra på lite hög musik och bara köra! ja ja kanske! haha..

Och idag fick jag ett besked som jag är lyrisk över! inte så stort för andra kanske men för mig! :) Det ger mig en sjuk självkänsla i att jag har fått bevisat att jag KAN och att jag är DUKTIG! Oj oj! :)

Näe om man ska ta tag i detta hem kanske då ja.. Hmm!


Du ser himla välmående ut!

Jag vet inte när jag kände så här senast!
Allting går just nu så himla bra! :)
och sämre blir det ju inte när en utav kollegorna på jobbet säger till mig att jag ser himla välmående ut! Trodde först han drev med mig och han sa näee du ser himla glad ut! Eller är du inte de sa han. Och Jo! Tro på fan jag är sjukt välmående just nu! :)
Allt klaffar känns det som!

Som i morse, började med att hitta ett stadium Sportscamps klistemärke på busskuren på korsvägen! :D Att det lilla kan ge så mycket lycka!
Sen vart de spikat för nästa helg, och även ett bra besked som jag tyvärr inte kan säga än! Och nu när jag kommer hem! Finns det tid i tvättstugan! Pratat med Martin som bara sprudlar posotov energi! och Sen kommer finaste Carolina och Michaela hit! Ja som sagt, det är de lilla som gör det! Och just nu så är allt på samma gång! :)




Kärlek till/på Campen :)

hej hopp! Längesen jag bloggade nu...
Har ju som sagt varit på Sports Camp som nu är slut för iår! :(
Lika ledsamt som alltid när man skall åka därifrån!
Haft 3 helt fantastiska veckor och något som jag nästan hade gett upp har hänt! :)
och det känns så himla bra!

ja jag vet inte ens vad jag skall skriva om det! Campen talar för sig själv! :)
Om jag visste hur man lägger in bilderna ifrån Iphonen till datorn så skulle jag kunna lägga upp lite bilder ifrån galenskaperna vi på handbollen håller på med! :) (jenni, hjälp! ;D)

Imorgon drar allvaret igång igen.
Tillbaka på Landvetter och Kattegatt! Skall bli himla roligt! :)
Och näst nästa helg kan det bli så att jag får besök! :D wehoo!

är heölt slut så skall faktist hoppa ner i sängen direkt! :)


Thursday

God dag kära läsare!

Vet att bloggen inte ritkigt uppdateras så ofta längre! Har helt enkelt inte tid. Skulle det funnits en app till blogg.se så skulle det vart mera! :P

Skall iaf åka och klippa mig nu.. Vart lite sugen på page igen så ngt åt det hållet blir det!
Testade även ett linne jag beställde ifrån Pacsun, som var lite tight när jag fick det, men som nu sitter superbra! Det är de lilla som gör en glad! Och det bästa av allt, jag har skitit fullständigt i vad jag ätit nu de senaste veckorna!
Sportscamp och donken, max eller pizza varje natt! det är den nya dieten! :P Sen självklart en massa promenerande mellan hallar osv. Imorgon åker jag tillbaka! woohoo! men blir nog inte att sova på Login! ;) hehe...


2 lovley weeks

Då var 2 underbara veckor avslutade, jag sitter nu hemma i min soffa och längtar tillbaka så jag blir tokig! Enda tills fredag ska jag behöva vänta! Inte okej.
och vilka veckor. V 1 vart en kaos vecka riktigt weird! Men sen var den slut, blev dop och sen lite mat och vin på lördagen sen satte v 2 igång. Bra ungar, fick Ludde som gruppis och vilken killle det är! Kan ju itne annat än skratta åt honom! sen ungarna var himla bra med! bra instruktöter, en som man umgicks med lite extra. Resulterade i sena nätter, men sånt hör till på campen. 2-4 h sömn och sen upp. Men lika glad var man för det! :) Värt det!
Skrämde ungar på discokvällen, så kul! Så himla rädda dom blev!

hur skall jag kunna få dagarna att gå fort fram,! för att de sedan skall gå sakta under veckan!
har lite pirr i magen. Längtar sååå tills fredag! :)

RSS 2.0