Midsummer

Och vädret är ganska grått. Jepp, det är midsommar! Men just idag kan ingenting få mig på dåligt humör!
Gör sista jobbdagen på Landvetter på ca 4 veckor, väskan skall bara dras igen, ikväll blir det lite midsommarfirande med mina fina vänner. Och imorgon, 10.41 går tåget emot Norrköping och på Söndag kl 07.00 så samlas vi i Himpa för årets första morgonmöte! Jag är taggad!  :)



Mördarpotatis!!! haha!

are you not done with me yet?

Har stans jävla förkylning! riktig snorunge.
hostat har jag gjort de senaste typ 2 veckorna.
Gaah jag orkar inte mer! ! Hoppas den ger med sig snart, för om 2½ dag åker jag till Sports Camp och då har jag inte tid att hosta å snora! :P haha...

Only five days left!!!



Fem dagar kvar!! Imorgon när jag vaknar är det 4! :) och ja, klockan är 4 när jag vaknar!

just det. Sa jag att jag skaffat en IPHONE! haha. Jepp, inne i träsket är jag! :P
Jenni, är det svårt att blogga med iphonen? Om man inte är så teknisk tänker jag! :)

Something new, something blue.

Tänkte lägga upp bilder ifrån det senaste jag beställde ifrån Pacsun. :)




Fina saker va!? :)

Maybe I want an Apple.

Jag är lite sugen på att skaffa en iphone och ramla in i träsket som alla andra svenskar med denna otroligt sällsynta teknikpryl. Var inne och pratade med dom på Tele2 idag. Och det visar sig att mina räkningar kommer ligga på ungefär samma på Iphone som på min sony ericsson.
en del av mig vill ha en, en annan del tänker varför lixom. haha.. Det är en jävla telefon, som man kan byta ut. men lite kul är de ju! haha

Satt upp mig så att dom skall ringa när den vita kommit in i butiken. Så kan väl tänka på det tills dess.. hmm.. :P
Its a really hard decision..  Som antagligen kommer sluta med att jag skaffat en! haha
:P

graduation

Hör hur någon av rektorerna prata inför studenterna på Mimers hus nu när min balkongdörr är öppen.
Galet, nostalgi alabama.. 5 årsen var det man stod där och skulle äntligen få ta studenten!!
Idag är det mina småkusiner, Victor och Daniels tur att få springa ut!hade varit kul att åkt dit men tror inte jag hinner då jag jobbar till 19.. hmmm...


it smells Lilly of the valley.

klockan 22.27 kliver jag in i badrummet. börjar städa!!!! skura badkar, toa och handfat och väggar! Avslutar med att spola av väggar och golv med duschslangen! haha. Vadå nothing to do on a thursday night! :P luktar gott gör det iaf. och rent och fint är det med! klapp på axeln!


igår var det avslutning hos pojkarna mina. Var ute och slog lite bollar med brändbollsracket! himla kul! mina goooa killar. blev fika och tjöt med. alltid trevligt! :)

Och förhoppningsvis kan DHL fixa fram mitt paket till receptionen imon.. Tar bilen till jobbet, så jag åker in på Hangarvägen på väg till jobbet. kan jag inte få paketet då så hoppas jag på att kunna hämta det på kvällen! Mina fiiiina grejer vill jag ha, typ NU!

Funderar på att dra på en film. Nut sure though. ,men är inte trött.. hmm.. aja inge mer blogg iaf! puss

Its like christmas eve.

Idag känns som en bra dag! Vädret är inte på topp men det känns bra ändå! Jag är på strålande humör, helt utan anledning. Kanske de små sakerna som gör det, vad vet jag! :)

Igår kom jag in i ett rejs då jag laddade hem massvis utav filmer. Blev att jag såg life as we know it! Wonderful movie! Blev även bla, Love and other drugs, Water for Elephants!, Just go with it och några till som verkade bra!
Så nu har jag bra filmer att kika på om det skulle regna ute. :)

Sen så sitter jag och ivrigt väntar, precis som när man var liten och väntade på Tomten! På att det skall ringa på dörren och att mitt paket skall komma! Aah soo Exited!! Varenda bil jag hört har jag sprungit till fönstret och kollat om det är en Gul bil. Skall ge det till 12 sen bär det av till Götlaborg.! :)
och ikväll Anton's skolavslutning! min lilla pojke är inte liten längre!! :)

Woohooo

Idag har mitt paket ifrån pacsun varit precis utanför min dörr!!!!
Fick en lapp att dom varit här! Så imorgon är det Jasmine som kommer dra sig från att lämna lägenheten! :D Måtte det komma i skaplig tid så jag kan glida in till stan i mina nya snygga kläder! (hoppas jag kommer ju inte ihåg vad jag beställt) hoppas att dom passar med! :)

Oooh vad glad jag är!

Nu blir det bubbelbad och sen räkmacka och ev en film1 :)

A little nervous

Igår så hade jag en as bra dag! Låg och solade och läste på min utegård. Bra Bränd skulle man kunna säga! :P
Sen kom Carolina, sen även michaela och vi grillade, tog ett glas vin ocg bara snacka blaja! Bästa vännerna!!!♥
promenad till Maxi för att köpa glass i värmen och lite hopp i gatan osv! Bra sällskap kan man få vara 12 år och diskutera hurvida man har en avigsida och en rätsida när man gör hopp då man hoppar och slår ihop fötterna när man är i luften! :P Haha..

Sen kom Therese över, säger. ja men imorgon börjar vu ju använda brickorna. För att komma in genom porten! Men det hoppas jag verkligen inte då jag inte har hämtat ut något och heller inte fått någon lapp eller så om att vi skall hämta ut dom! Så det återstår att se när jag kommer hem sen om jag kommer in eller inte! haha. Va fan gör jag om det är låst när jag kommer hem?? Haha!

Innom en snar framtid kommer min beställning ifrån Pacsun hem! WOHOO! bästa är att jag glömt av vad jag beställt så det blir som en överaskning! :) Har även framkallat bilder ifrån USA. Och det gör ont i Magen när jag tittar på dom. En saknad som är obeskrivlig. Det är så mycket mer jag vill se utav Usa. Så mycket mer jag vill uppleva och bara njuta av detta fantastiska land! But hey, mr America! I can promise I'm not done with you yet! We gonna spend plenty of time together! Some Day!


Random bilder ifrån mina 6½ månader i usa!

Thursday but feels like friday.

Jobbat idag, på Andersson. Dock jag som börjat åka buss fick ta bilen redan andra dagen. Varför? Jo, det går inga bussar ifrån Kungälv så att jag kan vara p å jobbet till klockan 6! Bra där! :P

Efter jobbet så träffade jag på några. Bla en person. Skönt att se att personen är densamma som jag lärt känna. och inte den han är när den aningen konstiga är med. En kram och det leendet. :)


Vin hos Malin ikväll, Jobb imorgon igen.

RSS 2.0