Längesen

Ojsan vad kass man är på att skriva i bloggen.
Inte på nästan en vecka.. men har haft fullt upp så de e så det är! :P
Haft en hektisk helg,, round table.. massa gubbar å tanter som är uppe och super sig fulla.. stod i garderoben på kvällarna och pulsen åå dagarna! kul!! :)
Fick även lönen i fredags! Ojoj vad goa pengar!! ska ligga rut 170 timmar varje månad har jag bestämmt mig för.. goa timmar och go lön:)

Sen ledig nu måndag tisdag.. Blev åkande heeeeela dagen i backarna med Linn Fredrik och Andreas! Helt underbart var det igår! och så skoj vi hade! :) Dock mår inte mitt knä bra idag men det var de värt..
Fanta med vänner + flickvän är  här uppe nu! såå skoj att se honom igen! :)  Skall dra dit ikväll.. börjar ju inte försen 9 imon kväll :P soft..  sen är de långpannor så att det står härliga ttill.. lovley! :P

Filmkväll här inne på vårat rum igår me.. låg nog en 8 pers på vårat stooora rum! :P senare vaknade jag, med sandra i min säng! haha. sunes sommar vart de;)
popcorn i hela sängen!  haha..

Så nu skall nog jag och hanna ta oss en promenix ner till wärsan och luncha! sen nog färga om håret och ikväll träna lite! :)


Fanta  o hans tjej,      Fredrik o Linn,     Andreas fredrik och jag,                 Jag

Hembesök i Kungälv.

Ja nu har man varit hemma i Kungälv sen i Söndags. Åkte ifrån Sälen och järpstigen 05.30 efter att ha pajjat bildörren som fastnade i en snövall då bilen började rulla. Lång och tråkig väg. Ganska jobbigt att köra trött i totalt mörker uppe på fjället. 25 mil me.. Huua! :P I grums hade vi första stoppet. Köpte godis och ramlösa! Sen vart de allsång tills vi var i Uddevalla typ. haha.. Andreas och Madde bak i bilen sov ´dock hela tiden ändå.. hehe.. :) sen var det mc donalds paus i uddevalla..  Gott! vidare till partille och sen majorna och släppa av madde och andreas. sen hem och överraska folk! :) först var det Ct som vi överraska.. Inga visste ju att vi skulle komma! haha.. Vi gick in på hennes jobb. hon blev mycket förvånad! Kul att se;) sen när jag vart hemma en stund så pkte jag ut till Nettan. Knackade på och när hon fattade att det var jag började hon typ skrika och säga vad gör du här du var ju i sälen sa du ju! Hade pratat med henne på msn 10 min innan och sagt att jag var i sälen.. ;)  sen hem en snabbis.. Mina småpojkar var hemma! Guu va kul att se dom igen! Saknat dom massvis! Efter det var det match i idrottshallen. herrarna mötte heim. hatmatch typ.  gick till sofie och jossan å dom som satt! OOj vilka miner! Haha,  först ser dom en och hejjar, sen fattar dom och änna heeeeej. va gör du här! hahaha-- Dom minerna när dom inser att det var jag va helt sjuka!!! Haha!! Hem till KArro efteråt.. inte setts på flera timmar då..;) där va Sultan och Jannie.. Skoj att träffa dom med!!
Hem och sova och upp till en ny dag. Tandläkaren. hämtade elliot och anton på dagis och skolan. Sen till mölnlycke och laga min tand som tappade en flisa häromdagen..  hem och leka lite med killarna och käka.. sen var det att åka och överraska kajsa.. Hon blev lika förvånad hon! haha.. så kuuul...
Men har verklkigen vart sjukt skoj att träffa alla kära vännerna igen!!! man har saknat dom!!! verkligen! nu kommer jag inte träffa kajsa förssen i juli.. buhhuu...
sen vart det hem och sova igen efter massa prat!!

Nu idag har jag och karro vart och shoppat i staden! En himla massa hittade vi!! hur kul som helst!!
Jag hittade, ett par jeans, 2 t-shirts, en tröja 2 sjalar, 3 par troser, strumpor, 2 par örhängen en puncho, hårnålar, mascara och ögonskugga!! :P
Inte varje dag man hittar så mycket! men å andra sidan har vi shoppat för 4 månader frammåt. så de är inte mycke då:P



Så imon då... Vakna.. Packa med det man skall ha med sig upp igen.. Massa filmer mer nu! :P Disney!!
Fast innan det skall vi käka på bettans salladsbar :D såå gottt...
Sen bär det hem till Sälen igen!! Hanna och Jossan ringde förut.. dom saknade oss.. ;) hihi.. saknar dom med!!
Men imon så!! :)
50 mil i en liten bil!

Långpanna

Idag är det.. Hmmmm, Torsdag va?
här uppe bland bergen har man inte koll på någonting !! Haha vet aldrig vilken dag det är typ! :P men det är nice.. det man har koll på är när man jobbar, om man är ledig och så! hehe!
Ja idag har jag vartå¨Pulsen en stund och jobbat.. Vart så dööööttt.. Städade lite och så sen körde martin hem mig. och då kommer man hem och nån idiot (leo) har låst dörren!!!  Hallå ingen löser dörren här ute! Men jodå, Han gör.. så fick låna cillas bil och åka till bakfickan och hämta fredriks nyckel.. Så nu är man hemma.. Ätit hemtagen sallad. Mums..   Ska la kolla lite film snaty. sen ska jag på mitt andra pass idag! Garderoben på Wärdshuset.! Kul ändå! :)


Vart ute och åkte igår när det var en ledig dag! Sämsta möjliga backar!! Shit va kassa.. Åkte 3 åk sen vart de hem igen! ;)   Var och träna igår igen- Har träningsvärk. Lovley! men man saknar handbollsträningar känner man!
Vädret här är tråkigt.. Snöar och snöar hela tiden. det är ju ifs bra. men det är grått och trist.  dock inte så kallt. bara runt 0an och kramsnö .  =/ men men.

Jag och Karro har börjat ha "spa kvällar" :P efter träningen sätter vi igång bastun. Bastar med hårinpackning och ansiktsmask. Och body scrub! Vadå babyhud! hur skönt som helst me! :) Skönt!!



Fredrik som bor i rummet brevid vårat fyllde 20 i måndags. Så vart de ju HC som vanligt på söndagar och där vart vi! Bjöd honom på en del, shottar och cider, shottarna var bäst! Beställde in 3 cola och 1 seaman! Haha. han fick alkoholen! sen hemma var det lite efterfest. Han shotta vaniljvodka och Emil vatten. Och igår fick han reda på det! ;) Vå är så bra! Han sov inne på vårat golv. och vid halv 7 gick vi upp och tände ljus och slog in hans paket (kalles kaviar tuber! Han ser ut som kalles kaviar! :P)  sen var det skönsång av ett gng fortfarande lite fulla tjejer! Den minen! haha.. Så kul!! :P
Vi roar oss mycket lätt här uppe;)

Nä nu skall jag kolla nån film! Tjaråååå

Fredag kväll, Takida och Fruktsallad

För mycket fritid kanske?? Blivit väldigt mycke bloggande nu ¨på senaste!! haha.. Inte lätt när man inte har något annat att göra..
Just nu sitter jag helt ensam 3 km mitt ut i skogen i Sälen. Tandådalen. Järpstigen. Inte en kotte i personalboenerna 10 a,b och c är hemma. Förutom jag och ev Husmusarna på undervåningen..
Precis varit och hämtat sara och jocke på lammet och grisen i lindvallen.  Sen körde jag dom vidare till Wärsan, där resten av packet är också.! Och när jag kom hem så mötte jag Daniella. Ja då skulle hon med dit..
men jag klagar inte!! Sitter här hemma och äter görago fruktsallad med jordgubbsglass och lyssnar på Takida!
Skulle kopiera in en mp3 skiva med massa takida men fattade inte.. så får vänta tills imon då nån av data snillerna är hemma! haha.

Ska fortätta kolla på råttatuie eller hur den nu stavas! så sööt film!! :)

Och inte fick man ngt sällskap av dig inte.. :( erbjöd miig till och med att hämta och köra men icke..
hehe förstår ifs med dessa "stooora" 80 sängar!


Imon skall jag och karro beställa kläder från hm!! ^^,

MERA KOMMENTARER!!!

Curly sue med Takida nu! Så fiin♥

image207






Lite bilder såhär på kvällskvisten med! :)

Lättnad

Så då vart man hemma idag!!
Vart hos läkaren och kollade mitt knä. Han ryckte och drog i knät så som så många läkare gjort innan! men det var ingen fara sa han. men en reäl smäll hade de fått och det fanns vätska i det. så vila sa han.. Ingen snowboard under tiden det gör ont. :( hoppas maninte är ledig ngt då! :P Sen massa styrka me!
Föekylningen och det var ett virus. som man ska vila bort typ.
Fick ju vara ledig idag för jossan och caroline. 2 st hade ändå fått gå hem idag för de e inge folk på fjälle.
ska kolla lite filmer och göra fruktsallad jag var och handlade på spar förut. festat till det med glass me! Mums!! :)

Kanske har man sån tur att tv vill fungera idag så man kan se på lets dance?? Hope hope. Får leta igenom b stugan om dom har kontrollen till boxen.. :) hehe...



Så önskar jag mig en massa kommentarer! Ilike it
!!

Läsa skvallerblaskor! det är kul :D

Sjukling..

Har gått och blivit sjuk me.. Usch!! stått ute i den jävla lappkåtan me! typ 4 grader varmt och inga termobyxer.. Åååh va sur jag va. är ju helt dött på fjället me..

Vart ledig nu i 2 dagar. Hur skönt som helst!! Vart i Lindvallen en natt me. så skönt att komma bort från allt bara ett tag.. men man saknade det ändå!! :) åkt massa bräda i lindvallen. skoj med lite omväxling i backarna!! Har dock gått och gjort illa mitt knä igen.. .:( vet inte alls vad som är fel men svullet är det och kan inte böja det helt och inte räta ut det.. :( Skall till läkarn i tandådalen imon och kolla det.. Kommer ev få vara ledig imon me så jag slipper kåtan. skönt hatar den!!!1 blääää!!!  Vart inne hos mamma marie och fick mig en wiskey shot!! det skall ju fungera sägs det! 


igår kväll vart de högis! Arvingarna! Haha va skoj vi hade.. Caroline på bortamatch. Hahaaa.. Och johan från hjo.. Martin är lättlurad! bästa är att alla spelar med! :P

Börjar bli orolig för vad man skall göra när man åker härifrån.. :( :( :( 4 månader kvar bara.. usch.. vill inte tänka på de. Trivs så braaaa!!!  Jag och Karro!! Best team!!!




Jag har kommit fram till så mycke saker här uppe!! Karro vet precis! hon Märkte skillnad när jag kom hem igår.  Ja det är ngt som alltid finns där men som inte kommer bli igen! det vet jag!!
jag vet vad jag känner.. Insett saker med! skönt!! Men en sak är säker. Känner mig säker då. och det gör en annan med! det har jag fått bevis på!! du gör mig ändå glad. Avslappnad..




Nää om vi skulle fortsätta kolla på deja vu som vi lånat av jocke.. lär somna snart! :) like always!!



Jävla bajs skit knäää!!! Tänk om det är ngt som pajjat.. :(  åååh.. jävla knä.. det som hade läkt och allt. Är rädd att de är korsbandet igen. men de får det inte vara!!


Celine Dion - Alone ♥

"alla som inte dansar är våldtäckts män"

God afton alla läsare!

Sitter i min "stora" 80 säng och lyssnar på "alla som inte dansar är våldtäckts män".. Lätt sälen låten! :P 
vet egentligen inte vad jag skall skriva om! Det är som vanligt! Superbra! :) Snöat konstant i 3 dagar nu..  Kommer en del! Kallt ute dock! Säger jag som traskar runt i gympadojor!
Var på Sats i Lindvallen igår och gymmade! Haha.. Tjena träningsvärk! Magen framförallt! men de är gött. nu skall vi börja! Oooja!

Vi har en Psykopat i stugan. Leo, Diskaren från Italien. Helt jävla dum i huvet!
igår på wärsan va han arg. och sa till Jossan att han kände för att slå nån. och idag hade han sagt till Johanna att han tyckte om alla i vår stuga utan mig och karro, för att vi inte plockar undan efter oss, men det gär inga andra heller och det säger de me!  så man vet aldrig vad som kommer hända. men vi hoppas att han får sparken eller sticker nåndag!  Han klagar på att det är ett skitjobb han har, Men har man sökt som diskare och tackat ja till det får man skylla sig själv. då ingår även toaletterna.. men de fattar ju inte han.

Skoj att vara hemma och känna sig iaktagen så fort han är där. Glor på oss när vi sitter och äter, när vi bara finns ute i köket stirrar han. LIgger han på rummet och hör mig och karro ute i köket. kommer han ut direkt och sätter sig och kollar vad vi  gör.. Usch..  Känns obehagligt att vara hemma när det bara är han som är hemma...



Får sovmorgon imon! :) Så det blir kanske Hc ikväll! men än är klockan lite så man vet aldrig vad som kommer hända! hehe..
dum som man är har man börjat oroa sig för vad man skall göra då man kommer hem... tror inte jag är sugen på Universeum, där jag visserligen har jobb, men är trött på.. vart jag skall bo, börja kolla på lägenhet och så!
Här har man ju värsta grymma jobbet! :)

Nu kom Caroline över:) så ska sluta blogga!
Tjoflöjt!!!


Amatörernas Afton , Nyårsafton

Ja nu är det försa dagen på det nya året!! Vart lite trött idag!
Jobbade långpanna igår. 8.30-04.30. Godag yxskaft vad jag va trött när vi ksulle städa toaletterna!! Usch och fy!!!
Men efter 45 minuter vart det fint och vi var klara för att gå hem! Finaly!
massa idioter som är ute! Garderoben på kvällen för min del! men det vart skoj ändå.. Tills alla 500 fulla personer ville ha sina jackor samtidigt. Med borttappade lappar,  blodiga händer och allt jobbigt.. Dom har tappat sin nummerbricka och säger, det är en svart Jacka. Nähää är den.. då vet vi ju precis vilken det är, finns ju bara 300 svarta jackor. idioter! Röt till några gånger på alla jobbiga, tyst vart det och dom skärpte sig en stund.. ;)
Fick hoppa in på min lediga dag i söndags! Va ju sådär skoj men det gick bra! PULSEN POWER!!!! 
Nu är det minst 8 dagars arbete på g.. schema finns inte än.. men hoppas jag får vara ledig iaf 1 dag.. Kommer ju en upp! ;) Men om jag inte är det så skulle vi på pulsen fixa så att jag kunde få vara ledig lite v 2! :)
hehe.


Pratade med kajsa igår me.. Hon var hemma hos sofie med sandra och jossan! Då saknar man dom!  Men hoppas ni hade kul iaf! :)

Sen finns det ju personer som bara bevisar gång på gång hur dum man är! Idiot!
Men du! stå på dig! hon är inte värd det!!!


Ct och Miqa är här uppe nu! grymt skoj att CT Jocke och Joel skall komma upp och jobba under sportlovsveckorna! Jäklar va skoj!!! :D


Nyårsafton kallas inte Amatörernas Afton för inte!
Haha Idioter är de flesta!!

Imon är det Fjällis i Hope! ;)

RSS 2.0