hard work gets good results.

godmorgon!
Imorgon är det Julafton för den som har missat det  :)
Blir jobb för mig imorgon 6-15.. Precis som förra julen!
Dock lär vi väl bara chilla eller så. Ett flyg i timmen men typ inga resenärer, fram till 21.30 då de går en Thailand på 400 pers!! Kaos! :P men då är jag hemma! hehe..
 
Men iaf..
Nu är iaf mina 30 dagar över!! Och jag är så himla stolt över min insats! Inte bara att jag hållt mig borta från allt crap! Jag har även tappat 8kg i fett, gått upp 4 kg i muskler! :) och vågen visar viktmässigt -3 kg. Sen bryr jag mig inte så mycket om vågen, utan mer på de andra resultaten som visar fettprocent, muskelmassa och allt det. Alltså insidan!  Sen tappat en del procent fett på ben, mage och armar!! :) Jag kan inte vara annat än stolt!!!
Och antagligen går jag på en ny utmaning redan 2 januari men ännu en månad av hård träning och kost!
Har änna fått mersmak nu! JAG KAN!!! :)
 
NU funderar jag på vad ja är sugen på för träning idag.. hmm.. återstår att se!! :(

One more day to go

Nu börjar det bli fullt ös på jobbet igen.. Äntligen! :) dock har det gått från stendött till sommarkaos. Bara det att nu är det vinter och långflygen till Mexico, dominikanska, thai osv börjar gå. Och dom är stora. Och blir det förseningar på det så är det the K-Word! Men vi har kul och sjunger dansar å ja fjollar oss! :) då går det lätt .

Imorgon har jag iaf klarat 4 veckor utan godis, alkohol, bröd, pasta osv. Bara bra mat, hård träning! Och lyckan som infinner sig efter ett gött pass är ju helt fantastisk! :)

Imorgon är det också slutvägning!
Jag trodde ALDRIG att jag skulle se fram emot att väga mig! Men jag är superspänd på resultatet! :)

Fått höra massa positivt ifrån människor jag inte träffar så ofta. Jag ser ju mig själv varje dag i spegeln så inte så lätt att se själv! :)
Om inte annat är jag otroligt stolt över att jag klarat detta. Med frestningar av godis alkohol, JULBORD på jobbet, glöggkvällar, utgångar! Men icke ! Jag kan om jag bara vill det har jag bevisat!! :)



Safe Haven

Tjoho!
 
Lika glest mellan blogginläggen som vanligt!!
Kör stenhårt på min diet och träning och jag känner rätt stor skillnad! :) kläderna har vuxit i garderoben!
Underbart!
 
 
Satt och kollade Nicholas Sparks hemsida för att se vilka böcker jag inte läst än.. Insåg att det bara är 4, varav 3 jag sett som film. men skall allt läsa dom med! :) Till min stora glädje så såg jag att det låg ute en trailer från boken "Safe Haven" som nu blir film! LYCKA! Så i februari kommer den ut, i Usa såg jag! men man kan ju ladda hem om den inte kommer på bio här! :P
Blir man inte lite småkär bara man kollar trailern!? :)
Att Josh Duhamel är en av huvudpersonerna gör ju INTE saken sämre! Jag Längtar!! :)
 
Kan verkligen rekomendera Nicholas sparks böcker! Underbara verkligen!!! :)
 
 

RSS 2.0