Eslöööv imon

Jaaa. kerstin, som är världens bästa, tog min dag ¨på lördag.. :) Så ska åka ner till Eslöv imon efter jobebt! Grymt kul!! Dock hem igen på söndag morgon.. JOBBAAAA. men men både tjäna pengar och ha skoj.. :) Inte dumt!!


Idag har man vart med barnen på fritids.. spelat finns i sjön.. Haha.. ganska kul ändå.. :) kom hem ganska tidigt. skönt.. Städat mitt rum idag med så idag är det fint! imon med kanske.. :P haha..

Pappa har brännt ut shrek 3 till mig.. :) blir nog att spana in den ikväll. Sen ska Kerstin få låna den!!! får INTE glömma den imon!! hehe..


Näe om man skulle packa å lite sånt nu.. bränna en cd så  man har ngt bra att lyssna på i bilen.. :)
Jeeeej.. as ball!!

Sen nästa helg ännu mer ball! Örebroo. och intervjun.. :) I will I will!!!

Tjaaao!

Weeheeeej

Vilket datageni man är!!!! Fixade word så nu fungerar det :D  Haha.. nördvarning.. Var ifs bara att aktivera en grej men ändå. :) Glad nu iaf!!!

ledig imon från Universeum, jobbar dock på fritids.. men alla jobb är välkomna.. :) hehe.. Sen har jag ev fått ledigt på lördag! Ska bara få tag på Kerstin som inte vill svara idag och kolla läget!! Så blir ev en Skånetripp.. :) Åker dock hem på söndag morgon.men börjar inte försen 11 så!  Sjukt kul isf.. :) :D


Jobbet idag gick väl sådär, Var inte i form direkt!! Hade en skollunch idag, Och marie satte in kycklingen dom skulle ha i ugnen och jag skulle sätta in klyftpotatisen.. Tro fan att jag kollar på klockan 12.00 och sen på sticket där klyftpotatisen står, och kommer på den! Helvete! snabba ryck där och skolan fick vänta.. Efter det gick allt baj...

Och tro det att kl 6 skickar JOhanna ut ett utrop på att gästerna skall komma och köpa Regnskogsburgare och Hajen Hermans hamburgare! Som tur var kom det bara en,  Bara för att det fattades 1000.- till booster.. Vi kommerändå inte vinna harry potter biljetterna så! :P Haha..


Ringde Johan från Lindvallen idag! Nu är det bokat! Örebro 9 september, Scandic Hotell 13.30!! :D
Hoppas verkligen verkligen att jag får jobb!!! Bara ååka bort i några månader.. :) Kajsa har lovat att hälsa på mig isf!! :)  Hihi!! Håll tummarnaaa för faaan!!!

Naada bra på tv.. När börjar prison break och Desperate House wifes????
vill ju ha ngt att kolla på på kvällarna.. :)


image104
Haha Steffi!! Grymma redan dåååå!!!!!

Jäävla word!!

Ja då ska man vara duktig och sätta sig och skriva ett cv på datan då.. men nej då vill inte word fungera.. Kan inte öppna några dokument eller skriva någonting på ett nytt.. Så är någon kunnig med word så hör av er!!!!!!
Jag som måste skriva ett och även kunna använda gamla till anökningar till fjällen.. Men men får la skriva ett mail å skriva allt där även om det är hur segt som helst..

Men men får väl gå!!



vet inte om jag får ledigt i helgen.. Snacka lite med madde imon om vilka man kan ringa om söndag.. Kerstin min pärla kan ju lördag! Hade vart så gött att åka ner.. :)
Sen är det ju nästa söndag den 9 de me.. Då jag ev skall till Örebro! :D Ska ringa han från Lindvallen imon.. Sjukanmäler mig om jag inte får ledigt.. Ska åka..! hehe...


Skååran kom och fikade med mig idag på Universeum.. :) Skoj att träffa honom igen! Måste bli oftare.. :) :)

Pratade med Skuggan igår med, alltid lika skoj att prata med honom! Han lovade att han skulle skynda på intygen från sportscamp, Tjöta på Johan.. :) hehe..


Ne om man skulle plocka iordning på de något *host* välstädade rummet lite å sen bädda ner sig.. :)
Är sven trött fast man inte gör ngt på jobbet.. :P Haha..
Ska försöka få igång wordfan me.. Måste gåååå!!!

Örebro nästa!?

Ja idag har de hänt en del..

Va sjuukt lugnt på jobbet.. Fanns verkligen ingenting att göra i matväg, så vi städade massa.. Gör fint nu.. :)

Sen ringde det från Lindvallen restautanger och ville att jag skulle komma på en intervju hos dom för att säsonga i sälen i vinter!!! :) Måste dock åka till Örebro för att gå på intervjun men ändå.. Ball om man får det och sticker iväg i vinter.. :) Snöö och Snowboard hela vintern.. :) Lovley.. Så har någon lust så får någon göra en roadtrip med mig till örebro över dagen så jag slipper åka själv.. :) hehe.. Ska försöka få ledigt nu med nästa söndag för självklart jobbar man ju... Annars måste jag upp till sälen på intervju och det är ju en bit längre än Örebro.. Men men.. Åker vartsom..!!!


Sen så när jag skulle slänga soporna kommer det en guide med en kylväska.. Och så frågar hon om hon får slänga sina papper i min sopepåse.. å visst ska ju ändå till soprummet. då frågar jag vad hon har för äckligt djur där i.. och då säger hon en liten orm!! Jag änna ahaaa. Så frågar hon om jag vill se honom.. Och det vill jag egetligen inte för dom är äckliga.. men så tar hon upp honom. Och säger, det här är Urban, han är en majssnok och är jättegullig... Jag änna öööh näe han är inte gullig, men fågar samtidigt om jag får klappa honom! Så klappar lille Urban, men har hela tiden koll på huvudet så han inte biter mig.. Vilket han inte gjorde sa hon för han var så snäll så.. HAHA hur kan en orm va snäll? :P Faaarliga.. Haha.. men ändå ska man på å klappa dom.. och så farligt äckliga är dom inte att klappa ändå.. :P Känns blöta men är det ändå inte.. Han var kall nu sa hon. Han kan bli förkyld.. Hur kan en orm bli förkyyld? :P Haha.. Näe nu skall jag sova.. Dags för jobb imon med!!!

Hoppas på ledighet i helgen så man kan åka ner till Skåååneee och Steffi och Jesper!!! Hde vart gör skoj!!!



Och nettan, Jesper var nere idag med!!! Haha... Alltid då jag är där.!!! Mmmmm.. ;)

Saturday Night

Ja gårdagen blev allt bra ändå!!

Börjar snacka med Kerstin och bestämmer oss för att ta en öl ute någonstans, Går iaf till Bryggeriet, blir iaf mer Öl än vad vi räknat med, Goa drinkar med.. :)  Sen kommer Elin förbi också och de blir rn massa dans och så.. :)
Skit skoj! Sen händer ju lite mindre roliga saker iaf och vi sätter oss ute en stund..
Då i kön ser jag Jannie Karro Ct och Miqa! Haha va rädda dom blev då jag skrämde dom.. ;) KUL!
Sen blir man kvar där med dom. Blir jädra skoj asså! Massa dans och drickande och skrattande! Ni är så skoj.. :)
Träffade massa andra från kungälv, Bla mitt X från hmmm ja va är det, 7an på högstadiet. Haha.. Men skoj inte varje dag man träffar honom.. :P
Mitt på dansgolvet strax innan stället stänger så blir de en catfight mellan miqa å nån pajas.. Haha och det slutar med att den andra tjejen häller öl över michaela! Och vi bara skratta så hon blev ännu argare! Svin skoj! sen  gick vi och lukta på henne.. ;)

Sen blir det en snabbvisit på mc donken, sen går vi till bussen.. Jag går lite före och hittar bussen och skriker till dom andra att bussen är här och att dom får skynda sig för att den skall åka, Då när jag klivit på och stämplat så stänger han dörren och jag änna, men kan du inte vänta lite mina kompisar ska med, Näää dom är försenade och jag kan inte stå här och vänta på dom, å ja bara men dom står ju där utnför! Man ser dom ju! näää dom är försenade! Jääävlar va arg jag va på bajlådan! Så jag ringer jannie när jag sitter på bussen och vi pratar höögt om hur dum i huvet han är att han inte lät dom åka med... Sen väl i Kungälv så stannar han på en busshållplats som inte tillhör Grön Express.. Då kommer jag igång igen och säger högt att han kan minsann stanna på en busshållsplats som inte tillhör grön, men stanna på centralstationen i 5 sekuner går fan inte.. huuua va lack ja va då!!  Så då var man inte glad.. :P Haha...

Måste sett skoj ut då mankommer cyklandes lite halv rund under fötterna.. Tur de inte är bilar ute! :P
Lagom seg sådär nu.. ;)






Sen låg jag och funderade på en grej när jag vaknade i morse, Hur i hela världen pallade jag Alex och Cissi av att jobba 2 veckor på raken på Sports Camp genom att börja veckorna med en gå baksmälla???? Helt sannslöst!! Haha. Men vi klarade dom galant!!  Steffi var ju med första veckan me då vi startade allt med baksmälla! Men våra barn den veckan var ju kanon så inte spelade det nå¨gon roll!! :P

Men ändå!? Hur pallade vi? :P



Filmkväll

Igår kom ju då som sagt Danne och Hertz, dom ringde på vägen hit och förvanade mig att Berra skulle komma med, men sen när dom väl kommer så kommer även Mattsson in.. Gör skoj att träffa alla dom igen.. :)
Dom får en verkligen att skratta!! haha.. Sen så satte vi på filmen, som inte var någon hitt, går inte att kolla på tänkafilmer med dom.. blir massa tjöt bara.. :P Mattssons mycke kloka komentarer å så..
Somnade iaf i filmen.. Var så sjukt trött... Så låg jag danne å hertz å myste i min säng, Berra och Mattsson fick ta golvet.. ;) hehe.. men dom är roliga dom! :)


Så då kommer detta, vad skall man hitta på idag då? Hmm... Återstår att se..Shrek 2 kommer ju ifs ikväll ¨på tv, men det är ju inte försen kl 21.00.



Jag känner en saknad av någonting. Vet inte vad, men någonting fattas.

image101


Ja Steffi, det var visst fel det med träningsläger! :P Men visst var det matcher och sånt, sen var det ju du och Jesper som skulle vara barnvakter.. :) så nu är jag med i svängarna igen! Men du, vi måste ses snart!! Saknar dig!


Helg

Jobb på Universeum idag, gick bra att jobba, jobbade med Stina som jag aldrig träffat förr, gått om varann varje gång vi jobbat! men gick hur bra som helst!! :)

När jag stod och gjorde mackorna så ringer Lyxröra (kerstin) och frågar om jag jobbar på universeum, Så kommer hon förbi en sväng.. :) Tjötar lite å så, och mitt i samtalet kommer Lars in och då vågar man inte prata mer.. ;) haha.. Vi får ta snacket en annan dag! :D Hon är bra den tjejen!!!

Sen kommer massa varor å skit, och vart finns det plats att ställa det då? Ingenstans!!  men de löser sig. :) Blir bra av det iaf.. Kom ifrån i hyffsad tid, jobbade bara över i 30 min! helt sjukt! :P när hände det senast?

Nu sitter jag och väntar på att Danne och Hertz skall komma, film med dom idag då typ alla är i Lund..
Och Steffi som har träningsläger eller vad det nu var.. ;) Och du! Är nyfiken på killen du har hittat åt mig! :D

Ska iaf träffa Cissi på söndag.. :) kul kul, lunch med skåris nåndag i veckan med ev. Hoppas båda har tid..:)

Lite kass med komentarer ändå!!! Bättre kan ni.. ;)

Nu börjar helgen som man är ledig på :D
Tjaoo!!

Jasmine Johansson uppdaterar

ja ett tag sen man uppdaterade riktigt här..

Hmm ja vad har hänt på sistonde??


Jobbat en massa, på fritids. Skoj.. Ungarna är så full i fan just nu när skolan börjar och allt så det är en del oväsen kan man ju säga. Men ibland så är dom riktigt goa.. ;)

Imon är det dags för univeseum igen. Ledig helgen!! Lovley! Sen jobbar jag mån- tis veckan därpå.. Första arret den tisdagen den 4 Sept. Gör kul.. :) Lite omväxling.. det gör gott kan jag lova.

Kanske leta efter lite bättre serveringsskor kanske? Eller sno mammas igen.. Prova byxerna med.. HÖM...


Har varit sjukt duktig nu 3 dagar i rad och gått ut och promenerat runt en timme varje gång.. :) Jennifer har ju varit kanon sällskap med! hehe.. Det gillar vi..

Dock inget imon då man börjar 7 i stan, men kanske på eftermiddagen.. :) Om man pallar efter the work.


Ja idag skulle man kommit hem från Kreta. Men haft det bra här hemma med. Jag tänker inte alls på de sättet som jag gjort alla andra gånger det tatt slut.. Skönt..   Jag vet ju vem jag vill ha.. ;) Skulle dock suttit bra med en semester!! Kan någon fatta hur sugen jag är på Thailand eller Asien? Fyy va sköönt det hade varit.. :)
Men soon så ska det nog bli en ny tripp dit igen.. :)
Bara komma iväg till värmen och sola och bada och pimpla drinkar hade vart sjukt gott!!
Men en vacker dag blir det så me.. :)
Ja det kan ju hända att det blir en liten tripp till USA snart vem vet. :)

image100


Tror jag håller på att få en visdomstand! Och hur sjuukt ont gör inte det!! Hela munnen dunkar och värker! inte så skoj. Men kanske den tittar ut någon dag snart.. haha..

Medlemsavgiften för oss C-lagsspelare håller på att diskuteras, hoppas verkligen det kan dras ner en Del så att man kan få lira iår igen.. Hade vart så sjuukt kul! Komma något i form iaf! Blir ju ingen body builder genom en match i veckan men lite muskelmassa borde man väl få? :P Haha.. Något som saknas just nu.. ;)
Springa på Cp kanten som jag har :D Nååågot mobbad för det av alla på Campen.. hehe.. ;) men tycker om dom ändå! :) Ska Allt se till att få med mig Jennifer upp nästa sommar.! Skoj som fan!

Och Steffi!! Du dissar ju mig för Rasmus då kan jag dissa dig med. ;P <3

Har en liten aning om vem som kan vara en anonym läsare!! Se om min statistik blir som jag tänkt mig de kommande dagarna.. Isf vet jag! Moahahaha! vet en annan med men den är ju självkar så!

Så kom igen! More comments ;) Gör en vän (?) glad, skriv en kommentar!!!

Ge mäj!

Geeee Maaaaj Daaaj!!!
Vill Haaa!!

LIke It!!

Kvälleeen

Ja en go deg dag har gått.. börjat läsa en bok idag med.. värsta sviniga!! huua..
Nettan kom en sväng innan träningen.. Trevligt att träffa henne me.. :) Lite tjöt och sånt som vanligt hehe..
kajsa kom nu en sväng på kvällskvisten.. Alltid trevligt det med.. .:) Snacka massa å så me..



Jag har, efter lite tankar kommit på att jag är helt kär i Asien och Thailand. Är ju helt underbart där på alla sätt!!!
Vill bara tillbaka igen juu!!
Alex, Jag förstår vad du menar! men du ser ju liite mer  än mig me.. du ser ju det under the see.. ;) Men någongång skall jag med ta Dykarcertifikat!!! Hjälp mig med det Alex så drar vi... ; ) Haha..
Näe men asien skall jag tillbaka till snart! Kanske Thailand, Kanske något annat fint land där.. :)
I like it, I like it a loooot!!


By the way.. I like my brown haircolour!!  :D


Morgonpromenix imon!
Japps!!!!!!
Natti Käära läsare.. ;P

Måndag

Skrivit inköpslista som jag ska gå och handla sen.
Blir tacos idag! Haha steffi jag orkade inte med ngt mer avancerat.. ;)
Men det är ju alltid gott så det går ju hem ändå.. :)
Somna så gott igår till ipoden! Massa gamla goa låtar på nu..
Letade igenom mina gamla mappar med låtar och shit va bra dom är egentligen :D

Pratat en "liten" stund med Steffi förut. Haha.. Alltid skoj att prata med dig. :)
Alltid någonting att snacka om! Jädra synd att du inte vart ledig denna helgen då jag är det..

Kollade på Alexs bilder från Borneo!! Guu va underbart!!
Så fina bilder på nemo och sköldisarna.. :)
Gaah jag vill åka utomlaaands!
Kanske blir snart med! Who knows.. :)

Massa man vill egentligen men vad skall man göra då allt inte blir som man vill? :P Haha iingen aning!!!

nä uppdaterat lite iaf.. Vad läsarantalet sjunker och går upp fort då. haha..


image98 image99


Booooored

Jaaa, vad skall man säga..
Är så sjuuukt uttråkad så vet inte vad jag skall göra..
Vart inne hela dagen. Gjort? Ingenting!!!
Så är man ledig imon.Är någon annan ledig då jag väl är ledig? NEJ!
Skoj liv man lever.. Not!
åååh.. Vad gör man för nytta här i livet egentligen?
Det enda man gör ändå är att jobba och jobba.

Nää usch! idag är en jävla neråt dag...
Ingenting blir ju braaa...  Usch.. ska lägga mig nu. plugga in ipoden och lyssna på musik tror jag...
Måste bara lägga in lite ny musik först--
Sova bort denna dagen så kanske kanske det blir en bättre dag imorgon.


>Chill out people!!!!!!!!


helgen

Ja nu är första lediga helgen på 4 veckor över!
Vart fullt upp. :)

Fredag var jag i stan å köpte skor och väska, gick bort till Universeum och fastnade med Nettan.. ;) Sen hem och göra sig klar för utgång.. Kajskjul 8 och sen bryggeriet.
Kajskjul var ingen hitt var bara gamligar typ men vi hade kul ändå.. :) Sen bryggeriet var mycke bättre.
Sen hem och soova en stund..

Kerstin ringer kl 11 och kollar så jag är vaken, sen vid 1 möter man henne i stan.. Fikar å tjötar å har de trevligt.. :)
sen hem till kungälv, ringer mamma och pappa och åker tillbaka till Göteborg igen, byter bil, leker lite med småkillarna.. :) Sen hem igen och hämta upp Miqa jannie Karro å maria. ut till CT i romelanda, äter tacos och sen åker jag hem och gör mig iordning för ännu en utekväll..:) Nyktert blev det men vart skoj ändå.. :)
Bryggeriet igen. Riktigt skoj, träffade på Guiden Johan från Universeum på Bryggeriet. Han kände till och med igen mig.. ;) hehe.. Massa man kände där..  Nice. :)

Sen mc donalds på hem vägen och sen hem och sova.. Var bara 7 grader när jag kom hem inatt.. brrrr.

Sov ut idag, sen färgade jag håret!!! Så nu är man brunett igen :D Käkat lite och bara chillat.. :)

Känner egentligen inte för att skriva blogg men ändå.. :P

Ja vem vet, kanske en tripp till Skåne i helgen då? :)


Skriver mer en annan dag då jag känner för de.. Haha....

Detta med rubrik är en jobbig del..

Hade tänkt att gå på timbuktu idag. Men det blev inte så tillslut..:(
Så nu sitter man här och gör ingenting.. :P
Lyssnar på musik och chillar..


Va så sjukt trött då jag kom hem från jobbet. somnade och sov i 2 timmar. Skönt.. :)
Är noglite trött efter massa dagar på raken! :P

Sen åkte jag och mamma ner till Kungälv för jag skulle kolla på skor, för mina har spruckit :D haha..
Hittade gör fina men nej inte i min storlek.. typiskt. så får åka till stan imon.. Kolla på liten väska med..
Lönen kom ju trotts allt igår.. :)

Blev invited på party party hos min kära vän Stefanie med.. grymt skoj..
Brukar bli skoj så.. :) look forward to it!!!

Blir nog utgång imon med. Nice, var så läängesen..
Kanska åka och sola så man inte är likblek med? Hmm får se vad som händer.. :P

Kanske ska nörda mig och spela lite sims nu på kvällskvisten, Inget bra på tv ändåå! Så seeegt! Har ifs en ny dvd box med Vänner, säsong 8. det är ju sjukt grymt.
.:) Låg och skratta för mig själv igår.. Haha.. Joey är ju så bra!!


Kajj!! Vad skoj att du hittat min "nya" blogg med.. :P tur jag inte haft den hela sommaren. ;) men kul att du komenterade.. :)
image96

 


Ösregn

Ja man låg som goast i sängen så vaknar man av att det verkligen vräker ner regn utanför fönstret, låter precis som att någon står och bankar. Kollar fel på klockan hela tiden med, klockan stog på 04,47 och trodde jag skulle gå upp, men nej det var fel.. :P klockan var inte 05,47 som den skulle vara då jag skulle upp.

Men detta regn, när ska det ta slut. Hur mycket regn finns det egentligen!!! Måste väl finnas något stopp? :P


Sitter på jobbet på fritids nu. precis ätit frukost..Man är julite seg efter några dagar med att gå upp före 6. Typ 8 dagar på raken.. :Pmen nu är man lång ledig i hela 5 dagar! Sjukt skönt! även under en helg.. :Pden är inre kass.. ;)ne om man skulle sysselsätta sig med ngt.. :P

13 timmar!

Japp blev ett ganska långt pass idag... mycke mer folk än beräknat kom, och mycke mindre preppad mat:P
men men.. åkte därifrån kl 8.. :P

Blev lagom glad då man kommer kl 7 på morran å ska byta om och märker att det inte finns några kockrockar eller byxor!!! Faan va lack ja vart på sommarpersonalen som byter rock efter varje pass!!!
Sen va de ju ett halvt helvete på morran men, Frusen sallat, ägg som lukta illa å massa vagnar å skit:P
Men men.. goa pengar iaf.. :P Haha..


Och nu är det nytt läsarrekord igen!! 56 st ! haha.. Är jag så intressant asså? :P Det trodde jag inte, och några komentarer har det allt kommit med.. Otippat.. :P


Jadu Matilda.. ;) Förstår att du ångrar dig. men anmäl dig till nästa år då det kommer ut, så kan jag prata med huvudansvarige om det går att komma fast man är för stor.. Men då får du ju välja mig som ledare ;) haha..


Steffi, Alex å ja ni som läser!!
men spec ni från Campen!!
Vad jag vill ha sports camp 2008 nuuuu!!!
CAMELTOOOE VECKA TVÅÅ!!!!

Haha tiderna med er där uppe är oslagbara.. :)
"Liiite finare, Liiite bättre " Thats us :D


Jobb halv 7 imon bitti!!!
NATTII

14/8

Ja idag har man vart på fritids igen.. Fiskarna flyttade in :D sååå fint blev det!!
Så nöjda var vi.. :)

Vill ha ett akvarie själv nu.. Såå fint..


Fortfarande jäkla kass med komentarer!! Va inte så mesiga! come on;)


Är en mini serie i 2 delar på 3an nu om Tsunamin.. Glad att man inte var där då det hände, men nu när man sitter och tittar på den så känner man igen sig på vissa ställen.. Usch. Så sjukt att det fortfarande syns där nere på tex Phi phi iland. Helt tomt..
Men ändå är det helt underbart i thailand. :)


Så fint så det finns inte.. :)
Första bilden Maya Bay, 2 och 3dje Phi Phi, 4de Krabi Ao Nang
:)

Woohho!

Ja nu när jag kollade statistiken för besökare på min blogg är den uppe i 45!
snälla komentera ngt! skriv hej, gör punkter! var anonyma!  Vill se hur många som vågar skriva ngt iaf!!
Så imorgon då jag kommer in vill jag ha måånga komentarer!
TACK!!

Fiiishifiishi

Är barnvakt åt de 5 nya guldfiskarna till fritids :D
Vad jag och Margita pillat och städat akvariet för att göra det så fint som det är nuu..
Svart/vit/grå sand, en vit stor sten, en liten fin växt. och så imon då, en dykare och 5 fishii!
Kommer bli såååå fint! Fick öpna dörren en gång till å kika in innan jag gick hem idag.. :) haha.
Ska nog ta kort imon:P

Hoppas firrarna överlever natten i sin påse på mitt köksbord haha.. men de tror ja.. :)


Käkat tårta idag med, Mamma fyller år, och Danne meed ! :D

Gött tjockis med komentarer! det gillar vi! Och jag vill ha meeera, Och så återigen. det är runt 30 nyfikna personer som läser varje dag, snälla skriv hej bara, var anonyma om ni nu måste de. men skriv ändå ngt,. ball å se hur många komentarer jag får.. :P


Sen me, jag är riiiktiigt sugen på att bli brunhårig igen. Även skaffa mig långt hår, men kanske nöjer mig med brund.. :P Haha.. Får se när jag är ledig och får ett ryck.. ;)

Jaa på torsdag skulle man åkt till värmen.. Men men... hade vart gött med soool.
Men jag har det bättre utan dig ändå...

Blir la om ett tag ändå :D

En ny säsong av vänner nu.. dags att spana in.. :)

Hmm var ngt mer jag tänkte på men kommer inte på det... hehe...

Handboll?

Ulle från c-laget ringde förut och frågade om jag var intresserad av att spela kommande säsong, och det är klart att jag är det, men att punga ut med 2400 kr för att få ingenting, det känns sådär.. :/
Vi har knappt en träning i veckan, + en match, får inga träningsoveraller eller något, och det skall vi betala lika mycke som A laget etc. Men hon skulle prata med Kansliet om at få ner kostnaden..

Handboll är ju så sjukt skoj.. :) Man vill ju spela!
Men åker man till Åre eller liknande så är det ju bortkastade pengar.. :/

Handbollen, Ja 13 år av mitt liv, Och fortfarande är det så sjukt skoj!

Tankar och funderingar kring mig själv

Sitter i sängen med datorn i knät, lyssnar på musik på radion, kollar igenom bilderna från Turkiet förra året,  Och faktist är det exakt 1 år sen idag som vi åkte ner. :)
Men som sagt, kollade igenom bilderna därifrån.

Riktigt roligt hade vi det, sol bad fest shopping.
Va helt underbart den veckan, Träffade ju som alla vet, Sebbe där nere, som sedan sov hos oss de sista nätterna..  Han var en sån jag såg och sa till de andra, Honom ska jag ha, han nappa senare på kvällen efter vi hade vart ute på nån nattklubb. Blev nog  lite små kär där direkt, Love at first sight ;) haha.
Sen är det ju svårt att släppa e klart. blev ju att vi fortsatte snacka även efter Turkiet. Träffades 2 gånger, hade kanske blivit mer om vi hade bott närmare varann. men nu är det tyvärr inte så.

Tror jag har väldigt lätt för att falla för folk, desto svårare att släppa dom och komma över dock.
De räcker att dom charmar en så är man fast.. :P Haha. Näe men de är nog så. man går och trånar och vill men ingenting händer heller. Jag är nog för mesig också när det gäller sådant, vill kanske för mycket med? Ja inte vet jag. Sen har jag en liten tendens att träffa och bli lite intresserad av folk som inte bor nära. Har ju ifs haft Peter som bor 3 mil härifrån men ändå. Är typ den enda riktiga pojkvän jag haft med men. Det är över och dags att ta nya tag :)

Det är som sagt en del tankar som irrar omkring. Jag skulle lätt inte tacka nej till den där östman. men det är ju min tanke om det hela med, som säkert inte är de han tänker :P haha. Som det alltid är. :P

Men det är så livet är, och jag lever ändå. :)



image87



Solsken!!

Tro det eller ej, men lördagen som skulle bli så regnig enligt Smhi blev solig och varm!

Vi som laddat gärnet idag i köket med mat till öronen, fick inget att göra och jag kom iväg 2 timmar innan jag skulle sluta! Hur dålig är den då? :P
Gick ifs in 1 timma innan men imn blir det sovmorgon till kl 8!!!!!!
Min fina hajtårta gjorde jag klart idag, eller Guldfisken som jag kallade den.. :P
Och sen också Akvariet som Karro och jag diskuterade oss fram till, Med en manet i med. haha..
Ja vi har skoj vi.. :)
Akvariet, guldfisken, hajtårtan :P


Ingrid gjorde en kaffelatte till mig idag, sa att jag ville ha ett hjärta, anka eller en älg i skummet, istället så fick jag en Giraff I den. haha.. Så fin så..

Giraff latte :P


En del situation 2 i köket me, över allt med ifs.den är lite äcklig. haha, kodord är bra :D

Stress!

Massa stress på jobbet idag.
Kom dock inte så mycke varor idag som underlättade allt så sjukt mycke.
Fick ju ifs ställa oss och göra terassmackor vilket är grymt segt.. :/

Sen helt plötsligt så kom världens lunch rusning! Massa att göra i luckan så vi fick vara 2 som stod där, sen så tog maten typ slut å hej hopp.. Men efter en rusning på 2 timmar typ så lugna de ner sig, Massa att göra imon så får gå in tidigare.. :( Jag som hoppades på sovmorgon till kvart i 7.. ;P Men söndag så!!!

Gjort haj tårta idag med.. fast den ser ut som en blå guldfisk.. haha...
Skålla mig själv idag me, skulle hälla i pasta i kokande vatten så skvätte de upp i ansiktet å på handen, är röd och öm på ena ögonlocket.. :(
Å ingen lunchdejt blev det med skåran, Han skulle till Lund å hämta nån.. :P Men en annan dag..

Nuuu ska jag sova.. upp runt 6 imon! Nattiiiiiiiiiiii

Hard work work

Första dagen av 8 att jobba är avklarad..
Lugn dag, inte mycke folk men en del att preppa..
Men efektivt jobbande så fixar man det snabbt.. :)
kommer gå lätt imon . Hoppas jag slipper jobba över, men tror jag får göra de.. :/
SEEGT!!! Sandra var inne idag, med lilla Tidle! såå sjukt söt.. :)Men hon gråter alltid hos mig. Huua:P



Kollade in Sports Camps hemsida igår, Filmerna från veckorna är inne! Guu va man vill tillbaka..
www.stadiumsportscamp.se sen galleri för er som är intresserade..:P



Jag och Danne skall på Liseberg har vi sagt nu, Sen om det är några som vill följa med så varsegoda :D haha..
repris från förra året.


Men det finns verkligen inget bra på tv längre! Aldrig!!! Sjukt kasst, sappar å sappar men inget bra, blir väl en film ikväll igen...
ska gå till bussen imon och kanske till typ kexfabriken eller fars hatt å hoppa på bussne.. ska börja på ritkigt nu.. jobbigt å gå hem bara när man är trött i fötterna efter jobbet och skall gå hem.. :P
Jeppjepp..

Alex och Cissi var längesen nu! Kom hem era negeras! :P Huua! fast egentligen vill jag inte träffa er ;P

Baadat

Ja vart ute på rörtången idag med Sofie å Nettan, eler a nu på kvällen.. :)

Mys pys,, Peter Sandholt från Morrongänget var där ute med sina barn å bada! :P lite ball! haha.
Skönt i vattnet när kroppen domnat. hehe..

Gott med kvällsdopp.I like it.. :)

Nu ska jag bädda ner mig i min goa säng så man e utvilad då man jobbar imon..


Nattiiiiii!




Skoj att nån "ovanlig" komenterar med :D och tack för de me rumemt.. :)

Städdag

Nu sitter man ute i de sköna vädret som kom efter en del skurar och molnig förmiddag.
nu är det riktigt skönt väder ute, man får ju ta vara på dagarna nu när man är ledig. Vilket är väldigt få.. :/
Så imon går man på en 8 dagars vecka. sjukt segt men det är inte bara Universeum som tur är, blir lite fritids med.. :)
Något lugnare dagar.

Och Han loggade in på msn förut. men det kändes inte ens konstigt!! Reagerade knappt!
Det är nice.. Då är det ju ett steg för att man ska glömma honom.. =) Känns riktigt skönt att slippa tänka och känna något..

Städat mitt rum idag eftersom det såg ut som kriget!! Men nu är det riktigt fint. Och har man nu en ny fin bra kamera varför inte utnyttja det och ta kort med den.. :) Haha så tog kort på rummet hur det kan se ut några få gånger i månaden, imorgon lär de ju vara lika stökigt igen. Haha..

Ja vad skall man ´hitta på resten av dagen då? hmm..



September, Det låter bra.. :)
Nystädat och fint.. :P

Stjärnvinst!!!

Vare på Universeum med Anton Eliott och Louise ida. Trevlig, kollat på alla djuren och så.. fikat å käkat.. :)

Sen va de liseberg med pepole från jobbet.  Grymt skoj.. :)
Först 5-kamp och spel på olika hjul. Sen öl på tyrolen jag drack dock lättööl! Haha körde ju bil! :P
Men de andra blev allt goa i hatten...:P
Sen vann jag efter några kronor stjärnvinst på Kexchoklad hjulet :D
Gott gottigott gott! 2 kg kexchoklad.. :P


Ne om man skulle försöka kolla klart på filmen jag satte  på igår utan att somna! :P tror dock inte dte blir så men ändå..:P



Jobb, sol och bad

En del har hunnits med idag ändå.. =)
klockn ringer 04.40, snoosar till 04.50, går upp tar på mig borstar tänderna och går upp till bilen.
Får skjuts av pappa.. :)
Sen är det dags att göra mackorna, visar sig att det bara finns tre brösorter så får göra dom sålänge, segt att vara själv, är så tråkigt.. :) Men morrongänget började ju idag igen så stog å skratta högt i min ensamhet.. :P
Grymma är dom!      Var sjukt lite på to do listan idag, va klara med det 11 typ.. sen lunchade vi alla 3 på samma gång typ första gången nånsin det händer.! :P Men de va chill, den traskade jag hemmåt.. :)

Och det blev ut å sola och bada med Sofie på rörtången.. :)
Najs najs.. En liten rand på ryggen blev det, somnade ju i solen.. ;P

Fredag blir ev lunch med Tha Skåra, Hade vart as skoj.. :)


Tog med mig min nya kamera idag till beachen, Blev lite kort iaf.. :P Snygga som attans är vi iaf..:)

Sen har jag rensat ur mina lådor för att hitta inträdesbiljetterna till Universeum, Hittade inkl. dom, 300 kr, 200 kr på Ikea, och 600 kr på Inspiration.. :P Opps. Men det är alltid välkommet.. :P
Borde ta en storstädning av hela rummet, ser ut som bara den.. :/ men men det kommer då jobbet lugnat sig eller om det regnar typ.. Men men.. :)


Helt udnerbart väder ute iaf! I like it, a loooooot!

Lite bilder för den som är intresserad..

och en bild nu på kvällen från min tomt.. :)


Jobb dag idag med

Började jobba kl 10 idag, Inget folk som köar utanför, inget folk som kommer in, inget folk under hela dagen..
Blev mycket fika och chill :)

Och tro fan att det kommer en Regnskogsburgare 18.27! Och köket stänger18.30 Vadå att jag trodde Elin skämtade med mig! men ICKE.!
Ingrid dyker upp i luckan och säger, måste se din min! Riktigt lack blev jag, jag som var klar med allt! stekbordet, spisen, ugnar, golv, bänkar tagit in allt till hamburgarna!
Nää usch! Kom iväg med 7 bussen ändå som tur va.. :)
Detta blev resultatet iaf.. :)

Men Lyxröra! Saknar dig i köket!!!!! :PBe there on Monday!



Så kom man hem, vart ute och gått med Jennifer nu i 2 ½ timme.. Riktigt skönt, gick i kolsvarta skogen! haha scaary!

Så när vi skulle gå hem så kommmer det en hund kutande i 1213 km/h. och han började följa efter oss en bra bit, så gick vi tillbaka till mossen men han följde me senare igen.. Så ringde vi polisen och frågade vad vi skulle göra, men han sa bara att vi skulle låta den vara kvar och att det vart 3 andra som ringt på den med, men hallå!? kanske ska kolla upp området då så ingen typ ligger död eller ngt? Hmm.. efter en stund träffade vi på en tjej med en hund, Sune hette den förövrigt! :P as söt! frågade om det var hennes men inte, hon sa att hon hade träffat på några som hade sett denna hunden me, men de va ungefär 30 min innan hon träffa oss..
Wierd..  Men nu är hund stackarn kvar där uppe.. Usch...

Men nu skall jag sova iaf! 5.30 imon som gäller.SEEGT!!!!!!!!!!!!
SKa på kalas imon med kl 4.. :) najs.. Anton fyller 6 år!


Och nu har Ankan å Patti festen, hade vart sjukt skoj att vara där men men..

Köpte ny kamera igår by the way. hur bra som helst! massa roliga funktioner :D


God Natt!!!


Champange!

Japp idag blev det Champange på jobbet!
Alla vi som varit med på en av de två dagarna då vi slagit rekordet med över 100 000 i kassan fick varsin flaska, Dock inte de som var under 20, dom fick ett presentkort på 250 kr på Stadium. Inte fy skam det heller.. :)

men när dricker man champange då? :P





Jobb idag som sagt ja, Ansvarat i köket idag, så får man bossa. ;)
Gjort massa beställningar å grejs idag med, reklamerat kass kyckling. Ringt teknik som fixade värmeskåpet.. :P vad jag kan, får se hur de går imon bitti bara ;P
5.30 börjar man, SUCK..


Nästa helg kanske? ;) I hope! :P


Takida, Är riktigt bra! Listen to them all the time.. ;)

Så nöööjd!

var på stan igår med cissi.. Köpte en svin snygg tjocketröja på Zara.. Och en grymt snygg bikini på Gina tricot, ENDAST 40 kr för båda delarna! Så sjukt nöjd.. :)
Jävla synd att de inte blir kreta om 2 veckor, Hade velat ha denna, för i Schweden är det ju ingen sol.. :P Får lösa det ändå kanske....



Skoj att du tycker min blogg är rolig Jossan :D Like it, Komentarerna med.. :)
Samma Sofie! Jävla skit med halsfluss, Jag har inte haft på hmm SHIT FEM månader! Vad är detta lixom! :P Skönt!

Dags för att jobba imon, Orkaaaa!
En från gårdagen vill ev käka glass med mig imon med.. Haha får se vad tiden blir då man är klar på jobbet...


Jag är glad ändå! Även om man va sjukt ledsen i Söndags.. Jag tror jag blir gladare utan dig ändå.. Faktiskt...
Vi hade nog inte så mycket gemensamt ändå.. Jee jeee!


Undebara filmen Armageddon nu på 6an.. :) Hur bra är inte den då. Alltid tårar i slutet, Oja..
Dagboken är inte dum den heller..  Riktigt mysiig.


Neee! Natti gott fölk!!


Utgång

Vart en grym utekväll igår med Kerstin och henns kompis Diddi.
Började med förfest hemma hos madde, som dock inte kunde hänga med på kvällen för hon skulle börja jobba 5.30.. trist men det är Universeum....

Var inte mycke folk då vi kom men det spelade ingen roll.. Hade riktigt skoj.. :)
En jädra massa dansande och även en burito för mig och kerstin på kvällen där.. :P
Då kom det fram en kille till oss och satte sig och började tjöta lite.. Nice, men sen va de hemgång för mig.
Och när vi står vid garderoben så går jävla brandlarmet igång så byggnaden måste utrymmas.. Lagom tärt, så fick inte ut min nya tröja jag köpte igår.. men kerstin hämtade ut den senare så får den på jobbet imon.. :)

Mattsson och berra var där med.. Najs najs.. :)
Blev en riktig lyckad kväll.. Tänkte ingenting på honom så det var riktigt skönt!!

Dags att jobba imon igen.. Suck! Men hoppas på hyffsat lugnt.. :/

Nu ska jagbort till Statoil.. :)



RSS 2.0