Scrambled eggs

Så kan det gå när man har bråttom! Haha!! En riktig äggröra!! :)


where did i get the energy from?

Varit och kört kettlebells! Löööv it! Satan vad jobbigt det var idag.. Körde något nytt, dubbelsving med hopp. Det var sjukt jobbigt.. MEn efter passet så hade jag massa energi kvar även om svetten lacka och jag var trött i kroppen, så gick ut och sprang i 15 min.. Haha..  Vad hände där liksom?

Behövde kanske rensa huvudet efter allt räknande, vägande och skrivande på jobbet.
Kalkyler delux. Vi räknade på det och det är 33 NYA mackor och sallader som vi har gjort en utav, vägt varenda dillvippa och skrivit upp..
Imon blir det tredje dagen med det, dock är jag själv imon men inte så många saker kvar. Men på Torsdag är domedagen. Då skall jag med hjälp av emelie göra allt igen, ett ex utav varje och jag skall visa detta för högsta cheferna på SSP. KUL men nervöst! Hoppas dom är nöjda för jag och Jossan är sjukt nöjda med sakerna!! :)

Nä men nu blir det duuuscheeeeen...

Sun is shining

Solen skinet ute! Woohoo! den är välkommen!!

ÄR egentligen helt slut, men skall dra och köra lite ben med Michis nu... Gött att göra något men skulle behöva göra så mycket annat..
Kl 16 ska ja och michaela träffa Carolina på drottningtorget.
Vi skall iväg på äventyr, Carolinas present till oss i 25 års present..
Vi vet inte vart vi ska, vad vi skall göra eller något. Kommer säkert bli as kul men just nu är jag inte ett dugg pepp. skulle bara vilja ta hand om min lägenhet och mig själv och ligga i soffan.. men det får jag göra om 2 veckor.
Fan tiden räcker inte till!!!


Jaja,, ska dra mig nu iaf! hej hpp

May 1st

Jag har tänkt lite på dagar och så.. och jag tror inte jag har en enda ledig dag försen 1 maj... Inte okej alls.. är ledig helgen ifrån jobb men den är fullbokad..  Sen är jag ledig nästa Fredag då Sandra och Jocke tar studenten, och den dagen är också fullbokad. Sen är nästa lediga dag Tisdag 1 maj.. Och den är obokad.. Och skall så vara!

Jisses.. Och så träning på det med.. Så inte en kväll är fri på lääänge..

Varit och Pumpat med Therese nu.. Var inte alls på träningshumör men jag körde så gott det gick.. inga viktökningar här inte.. Nu gjorde jag mig en snabb smoothie.. och så väntar sängen. gärna för 15 min sen men icke..
Klockan ringer tidigt imorgon!. 03.15!!!!!! Skall börja vid halv 5, 5 för att kika lite vad natten pysslar med.. Det posiiva är att jag kommer sluta halv2- 2 beroende på när jag kommer till jobbet! DET gillar vi däremot! :)



Nu, sängen! Godnatt!!!

Sleep

Jag måste lära mig att gå och lägga mig tidigare på kvällarna! Det funkar inte att somna vid 23.30 när man jobbar 100% och går upp 04.15 varje morgon. Jag är ju helt slut på dagarna! phu..

idag på jobbet känns de inte som jag gjrot något vettigt alls! haha.. Pillat lite med innehållsförteckningar på produkterna till barerna.. och småpillat med lite annat. Också insett att det är ca 6 veckor kvar till öppningen av Street Food! Jisses vad det kommer bli jobb de kommande veckorna. Mycke förberedelser. Nästa vecka blir det provsmakning utav alla nya mackor. Kalkylfixande, listor av alla dess slag, förberedelser, beställningar av allt möjligt typ. 21-22 maj åker jag och 3 till upp till Stockholm för att vara med och jobba på Streetfood på Centralstationen och även på Arlanda. så vi vet vad som komma skall! :) Skall bli mycket roligt..
8-9 maj är det spa för mig och de i Scrimshaw baren. Vinsten ifrån Januari månad då snittnotan höjdes med 15 iställer för 5 kr! Jäkla bra pris dedär :)

Maj blir en hektisk månad! Men det kommer bli kul! :)

Nu efter en tallrik yoghurt så skall jag köra CX. Kanske Body Balance, itne bestämmt mig än. Är sugen på att springa istället så får se vad som blir!!

Och förlåt EMMA! Självklart räknas du med! 3 Trogna läsare!! :) Bättre än inga! haha...


kettlebells

Vaknade till snö imorse!! Inte okej alls!!! men sen försvann den som tur var! :)

Varit hos Tandläkarn idag, så Louise fick gräva lite i munnen på mig. Inga hål! duktig tjej!! :)
Drog sen till allum en sväng, hittade bara en scarv och en mascara. Tog svängen om Rusta med och köpte lite bra och ha grejer! :)

På hemvägen så hamnade jag i fel fil och fick köra 45an hem, men med alla jäkla vägarbeten så fick man ju åka nästan ända bort till Nödinge för att vända och åka över bron till rätt sida älven.
Blev en promenad med Karro.. Bra tempo och mycket snack! :) hade behövt minst 1 timma till att snacka ikapp oss.! Bra tjej dedär!

Sen var det bara att chilla tills det var dags för kettlebells!! underbar träningsform! :)

Och nu sitter jag här skall duscha och hoppa i sängen..

Och i söndags så tog jag mig till gymmet. värmde upp och skulle precis börja köra i gymmet. Då kommer min kära kusin Jonas och frågar om jag vill köra med honom! Gärna sa jag och hakade på. Muskelgrupperna var, bröst och axlar och rygg..... haha han körde skiten ur mig! Kunde inte ens tvätta håret efteråt.. Fick stödja ena armen mot väggen och i med schampoot. Och igår på jobbet började jag nästan gråta när jag skulle skära mackor! Haha. det är den sjukaste träningsvärken på år och dar! Längtar tills han visar mig benövningarna! :)



Haha, i denna bloggen händer inte mycket just nu, varken på skrivarfronten eller på besöksfronten!
Har mina 2 trogna läsare som läser ! (läs, Jenni och Lisa!) ;)

I just bought a blueberry..

Sune skall bli ersatt.. Min bästa finaste man.. Det tar emot men han börjar bli till åren och det är dags att byta upp sig. Pappa säger att det är för mycker jobb med honom. och det förstår jag, hade jag kunnat något om bilar så hade jag fixat det själv.. Men jag får iaf en månad till med honom innan det är dags för ett farväl..
Föreslog för mamma att ställa av honom och ha honom stående i romelanda så jag kunde prata och klappa på honom.. Iden var nedröstad..
Helt sjukt hur man kan bli lite ledsen över att sälja en bil!! Men han är och kommer alltid vara min första bil, Min Sune! ♥





Sen så blev jag väldigt stolt över mig själv idag!! Klarade alla armhävningarna på TÅ idag på pumpen! Hela 32 st, delat på 2 omgångar. Ville sätta ner knäna många gånger men icke! :D

Jenni!! Supertack för hjälpen med att lägga in serier på Iphonen! Du kan då allt! :) Grymme!!

Nu blir det dusch och sängen..

I'm i stupid??

Detta med E-legitimation har jag försökt mig på.. För att kunna få cashen innan jag drar till Usa..
Men jag vet inte om Nordea är sjukt komplicerade eller om jag är helt efterbliven...
Men jag kan inte logga in nu när jag fixat den och jag vet inte om jag gör fel eller om Nordeas sida har fuckat upp..

Känner att just nu har jag inte tålamodet till det..



Sen nån datakunnig (Typ Jenni! ;)) Kan man lägga in serieavsnitt på iphonen?? Hade varit himla käkt att kunna döda lite tid på bussen med avsnitt av olika serier :)

Nu skall jag på Body Pump.. Mörda min kropp som redan har den stördaste träningsverken..
tjao!!!


....

Vilken jävla dag detta blev då...
Elendes dag som Michaela sa...

Private bus, just for me

Såhär många är det på grön express från Göteborg strax innan 5 en måndag! Haha ofta det händer!


RSS 2.0