Slutspurten

vad är det som händer här uppe i Dalarna nu!?
Jo det är en sjukt massa jobb i alla fall!! Imorgon går vi in på den sista veckan av påskloven..
Skönt! Även bytesdag som innebär att det är mindre folk om inte vädret vill annat, dvs Solsken!!! men just nu ser det inte bra ut ute, regn och + grader.. :(
Sista dagen vi hade kock på Pulsen idag.. Erik som vare hos oss de 3 senaste dagarna! :)
Sen efter denna helgen kommer det blir lugnare och lugnare. vilket förhoppningsvis betyder mycke brädåkning i solsken! :)

Vad har hänt mera!?
Nettan var uppe Söndag-Torsdag! Såå kuul!! Behövde verkligen nytändningen!  Vart Hc i söndags och Gustavs grill och käkade på Måndagen och efter det bar det av till Pianot! Trevligt! Underbara skiddagar tisdag onsdag! Åkte och åkte!!
Har även fått köpt mig den absolut FINASTE Jacka på denna planet! En Knallrosa Halti, skidjacka! Bara är såå glad!!! :) Spanat in den sen jag kom i november, sa till mig själv, finns den i slutet av säsongen på rean så skall jag ha den! Och ja!!!! 30  %!!!  Fortfarande dyr men så väl värt de! :)


NU är det lördag, och jag är Ledig!!! Fick dock inte tillbringa den med nån som jag hoppades på ;P men det kommer fler tåg! :) I hope!



Kommer komma hem någongång i sista veckan av april! Nu vill man lite hem. Men ändå inte hem, utan göra något annat! Dom vill ha mig i hamburgsund i sommar. men Gaaah! Splittad! Blir Universeum men är man långledig åker jag och Sune upp och extra knäcker :D
Lagt in en ansökan på en lägenhet nu!! Hoppas den är fin och man får den. då är det unflytt 1 maj! hehe..


Jag ÄR sjuukt kass på att uppdatera! Me know, men tiden räcker inte åt tyvärr.. Sen är internet så segt här ute i skogen...  :)

Blir en ny tatuerng när jag kommer hem som det ser ut nu!! I liike!!


Bilder fungerar tyvärr inte att lägga upp :S


FÖDELSEDAG!!

Idag är det inte bara Långfredag, det är även min och hannas Födelsedag!! Och den som undgått det på detta fjäll, ja den har missat ngt.. haha..  Lappar överallt och vi har sagt det till typ alla! :P skoj! hehe..

gick av igår 23.20. fick mig en karatefylla precis efter 12 slaget. upp och jobba, mådde sådär. haha.. sen plocka på utomhusafterskin. Shiiiit va folk. Linda bengtzing var grym! :P sen nu är man hemma.. ska duscha och äta tårta sen wärsan!

Fått massa sms och samtal idag! Kul.. :)
Fick ett fin fint armband av karro med :D:D

Nope.. sags att göra sig klar!! :)

Fira resten av våra födelsedag!! :D

Slutet närmar sig....... :(

Satt ch funderade förut.....
Har varit här i snart 6 månader!! Helt sjukt vad länge egenligen!!   Men vad man hade missat saker om man inte åkt upp! Vad man inte hade fått träffa så många sköna människor! Vad man inte hade vuxit som person!!
Ångrar inte detta någonstans! Definitivt det bästa jag gjort ihitills!
Visst saknar man er där hemma, helt klart! men detta är på ett helt annat sätt. Kan Lätt rekomendera en vintersäsong!

Ångesten börjar sakta krypa fram för att 30 April skall komma.. För det är antagligen då jag kommer åka hem.. Hem från detta vinterparadis..  Linda kom fram och pratade med mig förut. Frågade om jag  tänkt stanna säsongen ut, Och det har jag ju. Anna i kallskänken hade pratat med henne om att jag skulle ta halva tiden i kallskänken. Kul! :) så kommer nog efter att pulsen stängt jobba hälften i kallkök och hälften i Servis!


Men det är ännu ett tag kvar! så man får ta det som det kommer! :)
Först ut ät Påsken!! skärtorsdagen, Bytesdag. Lär komma sjukt mycke folk då, Fredag är det Långfredag och UtomhusAfterSki! Partypatrullen som gästas av Linda Bengtzing!! Är inte bara långfredag, det är även min och Hannas födelsedag! :) Kul! Påskafton lär bli mycket det med. Sen på söndag får jag besök av Nettan!  Även fest på söndag!
Men nu de senaste dagarna har varit roliga! Förra tisdagen var det P-Aktivitet! Skoterkörning!! Hur skoj som helst! Även om man nästan lyckades välta med skotern! :P Sandra var nära på att köra ner i en Å! Haha.. men goooda våfflor i Lindalen och sista raksträckan vid trandsportliften mellan Tandådalen och Hundfjället! Där gick det fort! :) I söndags var det Badtunna som gällde! Vi hyrde 2 st och hade badkalas här! Såå skönt att hoppa i en varm tunna i bara bikini och mössa! Det var inte illa det kan jag lova, drog vidare till Hc och hade en ?full? kväll där ! :P Haha.. Nu är det iaf dags att lägga sig och kolla på Djävulen bär Prada.. Karro Jobbar så är ensam i rummet!!

Så god natt kära läsare!!!



Frukost!!

Ensam hemma!! Helt sjukt skönt!! =)
bara sitta och vara!! Sov till 11 idag hur skönt som helst..
Håller på och kokar ägg, skall äta frukost nu. mums.. :) Filen är dock slut så blir inge sånt. :P
Funderar på att åka lite bräda.. dock inge bra skidväder.. hmmm.. Men men..
är sugen så kan bli lite slask åkning:P

seen är de skoter iaf!! :)

Nu skall jag äta! tjipp

JObb å jobb å jobb

Ännu en seg jobb dag.. Och idag åkte Ct och martin hem..  =(
Hur skoj kommer det blir på Pulsen nu!?
Gaaah..   Och saken blev ju inte bättre av det sms man fick av Martin. 
Han är så bra den killen!! :)

Väntar bara på dagen ALLA som man tycker om skall åka hem.. Vad man kommer tjuta när man skall skiljas åt! :P
Vart nära idag men inge har kommit än.. :P
Saknar massa iaf!


sååå kasst väder hela tiden.. Snö som övergår till regn och sen en massa slask! blää.. Vill åka snowboard imoon! men det går nog inte. :/
på kvällen har vi P-aktivitet med Pulsen!! Skoooter!!! Såå kuul skall det blii! :D  Köra skoter och sen åka ut till lindalen och käka våfflor:)

duscha och sen slagga nu ja... :P

image252
Martin och jag i en iiiiiiskall åktur i Sittliften i Pulsen! :D

Inge Hc

Kors i taket!! skippade hc idag faktist.. Vart inge sugen över huvudtaget.. :S
jävla cp leo förstörde typ allt me.. Vart å tränade ocj vart hemma vid 8.30, tänkte då duscha men då bastar jocke å leo.. Säger  till dom att jag måste duscha.. så efter 30 minuter går leo ur! efter massa tjöt av alla!! blää..
Sen tappade jag suget totalt på att gå ut.. så nu sitter man i sängen! bara jag Fredrik och Linn i huset.. det är skönt faktist:)

Vart en sjukt lugn dag på jobbet. endast 14 000 i kassan..

och imorgon åker martin hem!! =( =( =(
jag viiilll verkligen inte att han skall åka.. hur skall pulsen nu vara när inte han är där!?
ja det är sjukt vad jga kommer sakna honom...
Hänt massa saker på jobbet me, "skitsnack" som folk kallar det..
Järnet Anna sa förut när hon var på mitt rum " Först nu förstår jag att du verkligen kommer sakna martin"
Ååh den killen alltså!!! :)
men festa blir det i sommar minsann!


Jobba imorgon med.. Men nu skall man sova lite.. Få orken tillbaka!!

Godnatt!!!!

Lalalaa

Ja, vart är man! :P

Jobbade i torsdags.. Åkte hem direkt efter jobbet och bytte om till snowboardkläder... :) Vart ute och åkte med erik på kvällsåkningen.! as goa backar och det gick sjukt bra att åka! hoppade lite och erik fick även med mig i halfpipen! haha. Not my thing! :D  Kollade på stars on snow, som skistar hållet i varje torsdag. En uppvisning där dom hoppar och glr triks och så.. lite ball men dom ramlade ju allihopa typ. kasst! men oj vad sugen man vaer på att verkligen lära sig hoppa!  Satt senare i backen och snackade, Mitt i stora backen, svart och allt, :P   Satt kvar och snackade om allt och inget. sen släckte dom lamporna och man såg ingenting! lite scary att åka ner senare. då pistmaskinertna kom! hehe..
Film senare på kvällen! nice:)


Igår vart de wärsan efter en långpanna..  lyckades få en liten karatefylla! skoj sko! :P Skulle dratt dit idag me men orkade inte.. vi har fått igång våran tv i stugan!! Kors i taket! så har kollat melodofestivalen och käkat fin middag och druckit vin! gott:) nu är det film på tv. och reklam! :D haha när såg man det senast! man  är lite off här ute på järpstigen! :P

Time to go snart! börjar 8.30 imon, kanske får vara ledig på måndag vem vet! :P

image251
En suddig bild från kvällsåkningen! helt sjukt fint var det!! :)

Köks fest!!

En himla massa festande just nu! Orkar inte! :P
Haha.. men igår, Jäklar va lyckat det blev! Skulle vara jätteuppklätt, Killarna i kostym eller skorta och vi tjejer helst i klänning. Gör kul!! Jag hade min nyårsklänning jag aldrig använde på nyår pga jobb. Men igår åkte prislappen! :)  Fixade håret och så!  Sen bar det iväg till "järnet", där folket hade dukat upp jättefint. Maten var god, special gjorda pizzor från allas våran Pizzeria, Ubbes! Gör goda, sen fick vi plocka parmaskinka i olika sorter och ostar att lägga på! Mums! :) Dessert och grejer med.  Wärdshuset hade sponsrat med dricka, En hel bricka seamans shottar, vad  är det på en sådan? mellan 150-200 2cl shottar. fanns nog inga kvar! haha.. En jäkla massa shots! :P
Vidare till Pianobaren i Högfjället.. Jätte trevligt:)  Senare på kvällen åkte vi hem. Sova lite i den oehört stora sängen.  Men det går alltid:) 7.30 ringer klockan. Baah. Joobb!! Martin min räddare idag på jobbet! han är så grym!  Baksmällan kom vid 12. huua.! tur det vart lugnt.

Och på Måndag åker Martin. Till norge för att jobba! Usch, vill inte att han skall åka! man har alltid så skoj när han är med! Som tur är bor han i Partille så vi skall ses! Förfest i Kungälv, Fest i Göteborg, och efterfest i Partille! Japp så är det sagt! :)


Dags att tänka på refrängen snart tror jag. är sjukt trött och skall jobba långpanna imorgon!  Sätta på en bra film kanske? Ja tack som fredrik brukar säga! :P


PSYKBRYT

Ja snart får man det på dessa Stockholmare!! Shiiit vad dryga dom kan vara!!
Men IMON åker dom!!!
Var verkligen helt mongo förut på jobbet! Fick nästan ett utbrott på dom! stod och plockade disk vid en bänk, och en brickvagn brevid är full, då ställer dom det på bänken. och jag 'änna, eeh ni har 2 st brickvagnar där.. å dom, ahaaa. IDIOTAS!!!

Nu är man hemma i 1 ½ timma innan man går på nästa arbets pass.. Servering på Bakfickan.. Skoj men segt med 08 or.. hehe.  Vart i kallkök nu i några dagar. skoj skoj:)


Vart så sjukt fint väder häromdagen.. så jag karro och Linn köpte korv och bröd och grillade  nere vid huvudbacken! Gott.. Sen satt jag och karro och solade på uteserveringen.. heelt underbart! sen vart kl 15.00 och jasmine började jobba.. :P



Sofie kommer upp v 11, och Nettan kommer nog v 13 :D Jäävlar va skoj isf!!! hihi :D

om man skulle relaxa i 20 min inna man skall göra sig iordning kanske...




RSS 2.0