åter igen har en helg gått

Ja som sagt. en helg över nu igen..
Fredagen var ju då mys kväll med film hos sofie.

Lördagen sov man ut på. sen så var det Thaimat hos kålle å margita där mamma och pappa var.
Jag och jacky åkte bil. haha han är så söt så de finns inte..  Står upp i framsätet och kollar ut på allt. :) hehe goiing




Sen var det ju Inflyttningsfest hos moa :) Var trevligt att träffa alla igen. :)Blev allt ett drag där på kvällen me. hehe. Skoj skoj.. Sen bar det av till staden då för att fortsätta utekvällen. Blev splittring då men hade kul ändå.. :)
Jag åkte och träffade Karro, då vi hade tänkt gå in på valand men de va fölång kö så vi gick till Bryggeriet!! Like always :D  träffade Sebbe, Linus, Skånberg å Kigge där.. :) Var skooj. Sebbe som man in te träffat på ja vem vet när.  Senare då vi inte orkade vara kvar gick vi till Tex mex grillen och köpte nachos med salsa och ostsås!! Såå gott!!!  var la hemma vid halv 5 eller ngt.. Något segt.. :P



Haha sebbe som
sitt rätta jag! :P


Sen var det dags för Handbollsmatch i Skene, mötte tostared.. Vann med 23-22 efter att ha legat iunder nästan hela matchen.. Men vann gjorde vi iaf ! :D Gött.. Var riktigt skoj att spela.. Vi hade hela en avbytare så det blev mycket speltid! speciellt i tredje halvleken då Terra skadar sig och vi får spela utan avbytare i 18 minuter.. MEn grymma som vi är kämpar vi gärnet och vinner..  Gick lite segt för mig i första och andra halvlek men i tredje så släppte det. Fick in 2 bollar iaf. :)   Handboll är verkligen kuul!!!!
Och dom testar en ny grej på Div 3. Med att köra 3*20 istället för 2 *30..  Tycker det fungerar bra faktost... :)


nu sitte rman iaf hemma och ska sova snart. är så sjukt trött.. men så nu alla läsare så har ni min sammanfattning av helgen.. :) Enyoj!! ♥

Tjockis + Fetis = Smellfeta!

Då har man precis suttit och tjötat massa gojja med Tjockis (aka Sofie för er som inte förstår ;) ) i 32 år då. Haha du är ganska skoj du ändå! :P Och nu kom jag på att jag glömde fråga, Vad blev det för jacka? Du är bra du! Som sagt! Man vet vilka de riktiga vännerna är!!

Systemet har man vart och shoppat på idag! Laddade inför kvällen och även en liten uppladdning inför matchen imon ;P   Ska bli riktigt nice att träffa alla goingarna igen, var ju ett tag sen.. :) Så party Party! Har ju då fixat skjuts hem ikväll med! Inte illa ! :P Haha...

tror nästan till och med att jag har fixat outfiten för ikväll.. Om jag vågar ha de! :P hehe-..Känner mig inte riktigt bekväm i de men får se! :P

pratar lite med hertz me! Haha han pch danne är för goa :D tycker om dom!!

ja vad skall man hitta på nu en stund farmöver då? hmm. löser nog det!  :)

Tjing tjong alla nyfikna!!!

image131


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Jaaa de är Så löjligt..


Jahaaa ja

vad skall man säga?
Så patetiskt så de finns inte ord.....  Och det du säger om mig!? Hahaha. Ja de är ju så skrattretande så det finns inte.   Trodde du var mer mogen än så. Men tydligen inte. Du fick en chans till. Nu är det kört!!!
Väx upp för faaan!!






Ja nu kommer man hem från en filmkväll hos Sofie! Hyrde riktigt bra filmer faktist!  Blades of glory! Sjuuukt rolig!! Och sen Them , Dock fransktal men det finns ju text! Verklighetsbaserad film så den kan man faktist rekomenderas.. :)

Haha tur man hade Hertz och Danne där med en hjälpande hand att hålla i under filmen (eller rättare sagt mosade) Haha jäääklar vad rädd man var! Haha dom är så goa va.. :)


men nuu skall man allt lägga sig och sova, Ännu ett vänneravsnitt kanske? :) Somnar så gott då.. hehe....



Sleep Tight!!!


Ikea och Shopping

Ja idag började man med att ta sig ur sängen. Var riktigt jobbigt.. Jennifer kommer och det bär av till Sport Life för lite Body pump. Idag var jag riktigt seg i kroppen. orkade inte mycke idag. Haha..
Hem och duscha sen åka med mamma till Ikea. Möta upp hennes kompis med hennes lilla nelly.. :) Så söt så!

Blev att köpa lite doft ljus, ljusstakar, fotoram, en pall, en bambu blomma! :P  En sån bygga ihop pall. Gick bra riktigt fint blev det :)
Detta blev  ----->.. Fint va.. :)

Sen åkte jag och mamma vidare till  Allum. Shoppade en sport topp. I korall färg. gör snygg.. :) Köpte även en mössa, en t-shirt och örhängen.. :) Maassa pengaar som gått idag, och mer blir det imon, Börjar dagen med att springa till systemet, Party imon kväll.. :)

Nuu ska det ses på film ikväll med grabbarna vel! och Sofie å Linnea me:P men dom velar inte! haha...

Yes!!!

Haha jag har hittat mitt träningskort nu :D Haha.. Det låg, pinsamt nog, i min ryggsäck :D Haha så nu är jag glad igen.. :)

Blev inringd i morse av Johanna, hon frågade om jag kunde jobba åt henne idag. Och visst! Jag som ändå skulle städat mitt rum sa ja direkt :D
Blev en stund idag me då! Men usch vad jag och räkna kassa inte är kompisar! Stänga själv! Hallååå! Hur gick det egentligen! Inte bra :P Kan juingenting! Tror ändåinte jag glömde såå mycke! :P hehe men men får la lära mig!!


Vart uppe och tränat handboll nu! Skönt att känna klistret mot händerna igen! Match på Söndag då! Förjävla sköj! Mot Tostared? vart bor dom? :P
Fest på Lördag då och Tv kväll imorgon!!! Blev det här eller?? Hade vart skoj i hemma hos nån backa- Shark annars ! :P Aja vi höres imon!!


Meeennee nu ska jag lägga mig. träning imon bitti 8.30 med jennifer :)
Så nattiiiiiiiiiiiii

Skärpning Jasmine!!!!!!!!

För det första!!!!!
Jag blir så jäävla trött på mig själv.. Var ju och tränade i morse, men vet inte vad jag har lagt det någonstans! Verkligen ingen aning om vart jag lagt det, Kollat i väskan, i plånboken, kollat i västen, kollat i rummet (lite)!1 FATTAR inte vad jag har gjrot av det!
Jag har ifs blivit väldigt slarvig på senaste. jag som alltid har koll på grejerna.  Och jobb kortet har jag glömt och tappat och förlagt det. USCH!!! Skärpning Jasmine!!!

Blir att leta riktigt noga imon då!


Sen blev det iaf inget Ikea med mamma. Hon skulle tydligen jobba. men kanske fredag om jag inte skiter i de! :P
Blev en svväng i Kungälv idag.. Köpte ett par degbyxor på Vero Moda. Sen en foundation och skosulor! :D Mina fötter är ju sådana att när jag ska köpa skor så är alltid 37 liite trånga, för trånga för att kkunna töja ut dom, Och 38 är på tok för stora. men nu har jag ju löst det.. :)
Sen var jag och handlade på Maxi. Fick för mig att göra lasange idag! GOTT! Så gjorde det, Passade även på att köpa en ny Vännerbox! Får verkligen Aldrig nog av dom! :D
image128

Ja sen har det bara varit deg idag! Kommer förslag efter förslag på saker man kan göra på lördag! Hmm alla 3 är lockande.. Suck. Varför kommer de då man redan bokat någonting? Jee men det är så det alltid är! :P

Reedigt sugen på att träna handboll imon! Springa runt där på min Cp Kant! Ni handbollsnissar förstår vad jag menar ;)

Neeeee. Nu ska jag sätta på min nya Dvd Box.. :) Så natti natti Käääära Läsare!!!!!!!!!!!!!!

Body Pump

image127Ja det är något sjukt skoj det där.. :)
Precis varit på ett pass ute på Sport life rollsbo.
Så himla skönt då svetten bostavligen forsar från en, hur trött man är i musklerna så man bara vill skrika, då benen är i samma klass som spaghetti. och man känner sig redan super slimmad! Haha vadå psykiskt?
Men underbart är det. Bra musik, bra instruktörer. Jees I like it!

Skulle egentligen kört body combat ikväll. men ändrade mig igår kväll och bestämde mig för pump i morse, goare och träna på morgonen. :) Handboll imon kväll och pump på fredag morgon. :) Sounds great!


Om man skulle försöka få med sig mamma till Ikea och kolla på en liten soffa/pall och ha iställe för puffen? Tror inte hon vill men fråga skadar aldrig :)
men Nu är det dags för en varm skön dusch!

Uppdaterar säkert senare!
Tjaoo!!!

Handboll

ja idag efter jobbet så blev det att kolla lite handboll.
Kungälv - Sävehof. som slutade 22-24. men det knappades in en del i slutet där..
Och tjockis min kom in och räddade en straff, dock åkte returen in men ändå! Och vad är det för grej du börjat med me att klappa nätet? :P haha.. Tjock är du!!!

Ska träna handboll själv på Torsdag! När höll man i en handboll senast? Sportscamp ? :P
Ska iaf bli väldigt kul!!!

Dom hära jävlarna i Lindvallen vill ju inte svaara då man ringer, och inte heller ringa upp! SEGT! Ehh AA!
Mycke som hänger på om man får jobb eller inte. Hmmm.
Operationen bla som jag nu ääntligen fått tid till! Dock väldigt olägligt.. För får jag jobbet i Lindvallen är det obligatorisk inrtoduktionshelg samma datum som operationen ska äga rum. och efter operationen  får jag inte anstränga mig på 10 dagar.  Och får jag jobbet så måste jag byta tid på operationen och då kan den komma i november- december. Och ev i december så börjar jag jobba!  Gaah! :P Olägligt! Jo tack!!! men hoppas på jobbet! Operationen får vänta isf. Fuck!!


Tjockis! Filmkväll är du med på va!? Jag linnea Danni som de ser ut nu! :P Hertzie me tror vi på å hoppas på Mattzie.  ja lördag hade vart as kul å shaka våra feta asses ! :P




men NUUU. Är det desperate Housewifes!!!! Så TJAAAAAAAA

Meeen

När skall dom höra av sig från fjälleeen!!?
Jessica har iaf fått jobb i Högfjället. Karro i Tandådalen.. Och jag väntar svar från Lindvallen och Tandådalen. Hmm.. Ska nog ringa Lindvallen imon. Vill vetaaa!! Börjar bli lite rädd för att jag inte får något jobb. Och då är det att vara kvar i gamla Kungälv. Men OM det nu inte skulle bli något jobb. Ja då har jag en plan. ; ) Får se om den blir verklighet eller om den bara återstår att ligga i mina tankar. Hmm..  Ja ja. Ska inte ropa hej än.


dags för en arbetsdag imorgon. sen är man ledig till nångång i nästa vecka! Vet inte när jag jobbar nästa gång. Hmm. Ska försöka träna en del! Måste måste:)
Imon blir det iaf att kolla på handboll efter jobbet. Kungälv-Sävehof , Mycke sävehof på bara 1 vecka! :P Ska bli skoj att se alla vännerna lira!


är inte trött idag heller. Ska det vara så här varje dag man inte jobbar nu eller? Tärt..


Vart bjuden på fest i Norrköping i helgen! Tror dessvärre inte det blir så! :P Timmy som skulle ha fest. Där Nicke och Patrik skulle vara med. Hade vart sjukt kul men tror inte det blir så! hemskt att åka förbi himelstalund utan alla sports camp afficher! :P Har gjort det en gång, och det var hemskt! Haha. Hoppas på en party lördag här hemma istället? Med vem/vilka återstår att se..  men det brukar ordna sig :)
Kanske filmkväll på fredag då med?

Tydligen kommer det komma gäster till Hotell Tvetgatan snart igen! Haha men det är bara skoj att ni vill komma. :) så det är något att se fram emot! :)


Och ojsan vad besökarstatistiken skjuter i luften! uppe i 48 idag redan! :O är jag så intressant alltså? :P
Skoj att det är några som ger sig tilkänna vilka dom är. :) Det är kul :D


Nä om man skulle försöka sig på att sova. Lite Vänner innan! Ligger i sängen och skrattar för sig själv! Älskar dom! Tänk om man har det så då man blir äldre! underbart liv :)

Hallååååå

ja nu har man lagt på en ansiktsmask! Så kul har jag det 23.52 en söndag kväll! :P
är inte de minsta trött typ.. <segt då man vill sova..
Men skall sätta på vänner om en liten stund då man tagit bort masken och allt!!

åå aleex! vet inte om du läser här längre men du är isf väldigt kass på att skriva någt! :P
Jag har iaf lagt till Basket- Killen på Facebook nu! :P Se om han accepterar! Haha..


Åter igen!!!
Guuu vad kul det är att folk är så sjukt intresserade av mitt roliga (?) liv..
Hade vaeit ännu mer skoj om ni kunde skriva någonting.. Och som jag sagt innan. behöver inte skriva namnet. men någonting hade uppskattats.. :) :)

Sov gott era nyfikna grejer ;) ;)

En deg söndag

Idag har det varit en ritktigt deg dag. Sköönt.. Verkligen inte gjort någonting idag..
kålle å margita va här förut så då fick man lekt lite med Jacky:) sötnööt..
Sen har det blivit en del tv tittande:)




Imon skall man jobba i Kafet.. Slippa köket för en gångs skull:)
Nån studentdag imon så alla studenter går in gratis eller ngt.. Segt.. :P men men.. blir nog jag som får stå i kassan, det jag kan typ!:P Disken me men det är inte kul:P
jee vad ska man skriva nu då? Hmm.

Sjukt många nyfikna nissar som läser iaf!!!!


Lördag

Ja sov ut i morse. SKöNT som bara den..
Sen blev det att åka med pappa och handla lite saker i Kungälv,, Var även och kollade på bil till mig.. Dock på tok för mycke pengar inblandat men ändå!
Kollade det exakta priset på " min" S3!!!   EEhhhmm.. 332 000 för den blå pärlan! Fyyy vad snygg den är..  Vinner jag en miljon så skall jag köpa den! ;)  Sen blev det att lägga sig uppe i soffan och kolla Disney Chanel. Den lilla sjöjungfrun 2 kom. :) Så bra.. Just löööv dsney chanel! =D
Nu på kvällen var man med Jannie Ct och Karro och kollade beck och sedan förortsungar! :) Bra båda filmerna!



Tänk vad skoj man hade det förr.. Allt var verkligen bättre förr. Hmm..Hade allting bara varit som det var så hade det inte funnits några bekymmer. Ni får mig ändå att fundera på varför jag är ja.. Ibland är det som att ni inte ens vill umgås!? True or false???

Lite bilder från förr!

Första matchen      Laget i Izola             Skolavslutning         Skolavslutning         Jag och Kajsa i min trädgård
efter skadan            Slovenien 03            05??                          05??                          05 där med??


Nu är man iaf hemma för dagen. Göra sig iordning och krypa ner i sängen.. :) Myys..
Så natti natti gott folk!!!

om 9 månader

är det dags för nästa stadium sports camp.. kom på det igår då vi var och kollade handboll! sen snacka jag med fanta nu med..:) då kom det upp.. hehe...



Go deg kväll.. tacoos först. GOTT. sen chilla på rummet med tända ljus å så.. mys på de. :) Kollade klassfesten. i brist på annat.. Kass film.. Nu blev det den underbara Dagboken !! vad jag älskar den filmen.. Kan se den om och om igen.... Men nu skall man bädda ner sig i sängen. och se vad som händer i morgon. Kanske något kul vem vet.

Läsarantalet skjuter upp! Vilka är alla!!!??? :P Hade vart kul att veta..  ;)

image119



Hur skall jag få dig att förstå! Vadå typ kärlek sen första ögonkastet.. ;) synd att du inte känner samma då.. :(  Tror jag inte iaf..



new haircolour

Eller ja en del är nytt.. :P
Var och tränade i morse. SKÖNT. kände mig inte lika klen idag men svettig oja det blir man! :P Men skoj är det.. Köra combat på onsdag tror jag!:) verkar skoj:) Kommer älska ben låten på nya body pump passet! Cascada!!! - truly madly deeply!! HAde den idag som ben! Yee :)

Sen kom jag på att jag hade tråkigt idag så ringde Camilla och frågade om hon hade någon tid idag så det blev klippning och lite ljusa effekter.. Nöjd, som alltid.. :) Camilla är bra! :)
Hon är fortfarande helt facinerad av mitt hår! Gör ALLT med det, bleker, färgar mörkt (1 gång i månaden typ) , sätter i extentions, permanentar, klipper, och som camilla sa, "misshandlar" mitt hår med billiga schampoon, men ändå är det alltid göör fint och inte slitet! Någon fördel med mitt hår då alltså:P


Ett litet smakprov. Tills man träffar någon som ser det live! :)

tacooos ikväll då.. Yummi. Sen efter det blir det nog inget kul!

Klump

Ännu en dag med tankar....
Får höra av dom på jobbet att jag inte får nervärdera mig själv så mycket. Men hur lätt är det??
Jag och Madde hade Serious talk igår. Pratade om massa saker.. om självförtroende, sporterna, jobbet, hur man är som person. ja allt..  Kändes skönt att prata med någon som förstår en del. Men hon vet inte allt. Inte hur jag känner innombords.    Men en sak sa hon som verkligen rörde mig "Jasmine, du får inte bli någon annan. Det är ju dig vi tycker om" Kan någon fatta hur det kändes att höra något sånt? Bra!  Det är folket på jobbet som man hör sånna saker av! Det är ändå skönt! Tänk om man hade haft ett jobb där man kommer dit med en stor klump i magen, ett obehag över att komma dit.  Jag är glad att jag känner att det kommer bli skoj att komma dit. Nu är man ledig tills på måndag. Skönt med en ledig helg. Återstår att se vad som kommer att hända! (?)


Vet inte vad det är. Men har ont i magen hela tiden, samtidigt som det är ett sug i magen, Och är illamående.
Får ont i magen då jag äter, men får också ont då jag inte äter då pga att jag är hungrig.. Hmm. Magkatarr elller ngt? Kanske beror på att man stressar hela tiden.. Ja mycke som kan orsaka. men palla med att ha det!!



Ja idag har man vart med Cissi och kollar Sävehof - Skuru i Partillebohallen. Uppskrivna så vi slapp betala med! det var nice! Angelica och Patricia som spelade i skuru. Jädra massa slarv spel av skuru så det blev förlust för Skuru tyvärr. Var nog bara jag och Cissi som höll på dom. :) Men snart kommer dom till kungälv! Då kommer nog cissi upp och kollar..:) Ill be there anyway! :D

var första gången jag åkte till partille sen det tog slut, Hade en obehaglig klump när jag körde egenom Partille. Rädd för att få syn på honom eller hans bil eller något annat. Hämskt.... Men men. Såg inget av det så.

Tänkte gå upp imon och köra bodu pump halv 9. Känna att man lever:) Känner för att göra ngt skoj med håret men vet ej vad. Vill klippa av det men vill ändå ha långt hår så vet ej! Hmm...Får se vad som händer och sker..

ett glatt yttre betydet inte att man är glad

Asså jag vet inte vad det är med mig..
Jag tänker aldeles för mycket. på inte bra saker. jag vill vara en sådan person som alla vill vara med och som alla tycker om. jag vill vara som alla andra. Vara någon som lyckas med någonting..
Vad har jag någonsin lyckats med? ingenting.  Jag har ingenting att gå till. Ingenting att "ödlsa" min tid på...
Många gånger tänker jag på vad man ska göra för att förändra mig själv.. Men det går inte. Jag bara är jag.
jag är inte som alla andra..
Vi hade en diskusion på jobbet häromdagen om Självförtroende. En på jobbet sa att jag lägger upp rätterna fint på tallriken. Tack, sa jag lite blygt, och hon som sa det sa att jag allltid lägger fint. jag sa att det var jättekul att höra. Jag sa att jag aldrig haft något bra självförtroende. Jag har aldrig det. För jag har aldrig varit bra på någonting. verkligen ingenting. Allting jag gjort har jag bara misslyckats med. När skall det vända så att jag ska få känna mig riktigt glad, och duktig på nått!!??   Självförtroende är någonting jag förmodligen aldrig kommer att få.  För utan att få höra något positivt så står man kvar på ruta 0 och stampar.  någonting jag duger på, det är jobbet. Där ´vet jag hur det skall göras. men det är också det enda...

jag vill inte känna så. Men kommer det förbättras då? Icke. Alla andra har sitt att sköta. Upptagna med sitt.
jag vill inte vara den jag är. men det är ingen som fattar ändå..
Jag har ett glatt yttre, men innanför det skrattet så finns det tankar. Hela tiden, Varje dag, dygnet runt.


Ramundberget??

ja nu o morse ringde dom från Ramundberget och frågade om jag fortfarande var intresserad. Det är jag...
Är nog dock lite mer intresserad av Sälen.. men får se hur de blir-. :)

I ramundberget är det bara natursnö som gäller och det låter ju inte fy skam..;) men där är det längre tills man börjar.. det är inte försen jul.. å Sälen är vid lucia.. Närmast möjligt.. ;)



Bara väntar på att dom skall ringa från Lindvallen och Tandådalen nu med!! vad ja vill.. :):)




Föekylningen vill dock inte ge sig. jag som vill träna!! komma i form!
men på måndag tänkte jag! måste va frisk tills dess.. :) kommer ju va ledig mycke nu me så får träna massa.. :)


Kanske dags att göra sig iordning.. börjar inte försen halv 4 men ändå.. SKa fixa lite saker i stan me.. :)

Detta blev i nge skoj inlägg. men massa vågar ju inte komentera något ändå så..

HAJ

Massage

Hemma igen efter en arbets dag..
Fick gå på massage idag på jobbet.. :) Marie ville inte gå på sin massagetid så jag fick ta den för henne.. inte illa.. Hur skönt som helst. Massvis med knutar i rygg och nacke som nu är nästan borta.. :)
Gick bra med mat och allt idag.. inte mycket att göra..
Var caneloni på menyn.. Älskar deee! Spenat och ricotta fyllda.. MMMM... GOTT. Blir det att äta på Onsdag med-.. ;)

Gick med Johanna och Rebecca på stan efter jobbet.. Hittade  nya serveringsbyxor me.. :) Bra de.  Fit for Fight för arret imon kväll då.. Nice. Kanske kolla efter bra skor nu med?


jag tycker om att pappa köpt den boxen.. haha.. sitter uppe nu i de nya sofforna och kollar piff och puff! HAHA.. hur grym som helst!! De gillar vi...


Ska sitta och kolla tv och snora nu.. Förkylningen blir bara värre.. :( :( orka.....


en helg i September

Nu är ännu en helg över. Tiden går väldigt fort då det är helg. Hmm.


Började iaf fredagen med att åka och träna bodypump på Sportlife.. Riktigt skönt att träna.. Kändes dock dagen efter! Haha.. Sen var det att vara hemma och ta det lugnt och invänta jobbet. Vid 4 är det dags att åka neråt Göteborg. Jäklar vad parkeringar i göteborg kostar pengar.. Träffade Lollo och hennes lilla Lucas på Universeum då hon och hennes kille var där..Så söt var den lille. :)  Sen var det dags att börja jobba..  Tråkiga dryga otrevliga människor på Arrangemanget. Usch. Fick till och med en sockerbit kastad mot mig.. vet dock inte om det var menat mot mig eller inte men flög gjorde den iaf! :P Var hemma riktigt sent! gick ju inte att ens börja plocka undan koppar och sådant innan dom hade gått.  Så kl 3 lämnade man Universeum för kvällen, Tillbaka redan kl 10.. Fy Fan va trött jag var! Kerstin sa det, Oj , du ser trött ut.. Och inte nog med att man var trött så ligger en förkylning och väntade på att få bryta ut. Vilket den har gjort nu.. Blläää..

Lördagen blev det utgång på iaf. Kerstin och jag på Bryggeriet som alltid! Haha.. Jannie Karro Ct å Anna var där med.. :) De e nice.. Alltid skoj då ni är där med.. :) Sen var det dags att jobba idag igen då, mer och mer förkyld blir man, och även en dag med mycke försäljning... Typ en 80 hamburgare har gått idag! Seegt!  Speciellt skoj då man är halv sjuk och inte alls orkar me sånt.. Men det gick bra ändå. Var ifrån redan kl 6 fast man slutar 7 på schemat.. Det gick snabbt och lätt och städa.. :)
Jag som öppnar imon med.Skönt att gå runt där i sitt egna och veta vad allt är och jobba för sig själv.. :) Kommer bli en döö dag imon, Som alla måndagar.. hehe. Det är nice.  Vill ha Torsdag nuu!!! Vill vara ledig!!!!!!!!!!

Pappa har vait och köpt en digital box nu.. Massa kanaler :D haha.. Fast kanalerna finns bara på tv i stora rummet. så ska nog köpa en till mig själv här nere där man kan kolla massa grymt.. :) Disney Chanel är Given om det blir så! Finns det något bättre lixom? :) Disney filmer.. Mmmm..



Finns ju iiinget bra  på tv nu en söndagskväll heller! hur segt är inte det.. men på Tisdag börjar desperate House Wifes!!!!!!!! GRYYMT!! Säg fan inte det var då jag jobbade arrangemang bara?? Snälla att det ¨är Onsdag!!! Sjuka mig annars kanske? :P


Nu skall jag iaf lägga mig och sova.. Blivit vääldigt lite av det nu de senaste dagarna. Har tagit ett av pappas dunderpiller som han köpte i Usa.. :P haha...

Nattii alla läsare!!!





Jag vill ha någon! Någon att mysa med. Någon att känna sig omtyckt av!  Saknar den närheten! Men när skall det dyka upp någon tro??

Kyla!

Ja nu börjar höstkylan komma!

Kände det nu när jag stod och väntade på bussen på korsvägen!  Sån där frisk kyla! Var faktist riktigt skönt att bara stå där och vänta på bussen. kunde tagit Röd express som gick en kvart innan Grön.. De e nice.. En sån kväll då man bara vill ta på sig varma sköna kläder och bara promenera och kolla på folk.. Tänk då det är så sent på året och man är ute och går, och det börjar snöa! Underbart! Mössa vantar en mysig jacka och skor och bara promenera runt i mörkret och kylan. Mmmm vill Nu! :)  Svin mysigt!



Tänk om det hade vart så bra att man hade nån att gå dessa promenaderna med.. Hade vart riktit mysigt.. 
Vill så gärna ha nån! Men det finns ingen jag vill ha så ändå.. :P Men man kan ju ändå vilja ha.. hehe..  Men det kommer nog någondag för mig med.. :)


Ikväll har jag varit på invigningen av den nya utställningen på Universeum, Dig it. Verkar vara en ball utställning som nog kommer locka en Del människor till Universeum i helgen. Segt med massa och göra isf.. Men det är ju med Lyx man jobbar med på Lördag :) Vi kommer få skoooj.!! Like always... Kanske utgång efter Arret? Vad säger du lyx.. :)   Jag Madde Johanna och Rebecca, vi gick runt och minglade förut.. Först in på buffén. haha.. sen gick vi och satte oss i Kafet. orka stå upp och äta.. :P hehe..  sen gick vi till kalejdo och kolla in utställningen.. Grym.. :)  blir att leka nån dag. haha..  Fast det gjorde vi redan lite idag! :P Sen en sväng in i akvariehallen och kolla in hajarna..  En haj mindre.. :( :P stackars!! Får ta och skaffa mig mer information imorgon..  ;)

Nu kommer lite bilder från Liseberg och idag.. :)

Ja lite skoj har man allt..

Men nuu skall jag sova! Träna imon bitti. Nice de..

Nattiiiiii.........

Bättre och bättre!!!

Ja detta känns bara som att det går bättre och bättre! Nu börjar de verkligen kännas som att man verkligen kommer lämna detta!! Nu väntar jag på svar från Lindvallen restauranger, och så ska Ramundberget höra av sig om att sälja liftkort och så. Och så nu för en stund sen så fick jag ett mail från Tandådalens wärldshus, där dom skrev att dom håller på med rekryteringarna och att jag skulle få besked i nästa vecka, då hon hoppas att jag fortfarande är intresserad!!! Kan det bli bättre just nu!!
Har ju dock inte fått något än men får hoppas att alla 3 inte inte vill ha mig.. :) :)   Kanske kanske en vinter med Karro :P

Åååh vad jag vill!! Ingen kan fatta vad jag vill härifrån alltså!!

Och får jag ngt jobb.. Då äre nytt som gäller!
Då blir det att köpa;
Bil , Ev ny snowboard, snygga nya termobyxer, mössor, jackor, Skidglasögon, vantar! Ja Allt som behövs för ett antal månader i SNÖÖÖ!! 

:D Nu känner jag mig glad verkligen! Tipp Topp verkligen!! Aaah shit!


Ska åka och träna nu med jennifer med.. :) De e nice!!!
Hela sports camp outfiten! Haha, Skor, shorts, tröja, väska Vattenflarra! :P De e nice!

image111

=D=D=D=D

Dagen har börjat kanon hittills :D
Vaknar och kollar morgongänget som är så sjukt roliga va!! :P

Sen kommer mamma hem och tar in posten, en riktigt trevlig lönespec som ligger där.. Då blev jag glad. :) Sen så sätter jag på datorn och kollar mina mail. Ett mail från ramundberget!!! Där dom skriver att jag lät intressant i min ansökan och att dom ksulle höra av sig till mig! Wehoo :D Så nu har man mobilen i högsta hugg heeeela tiden!!! :)


Nu skall jag och mamma åka å handla.. Sen ska ja ta spruta mot hepatit A, andra sprutan så att dte håller i 30 år!! Tog första innan jag åkte till Thailand.. :)

Så tjaaaaaaaaaaaa.

Go kväll

Uppdatering från dagen..
Var inne på banken och satte in mina skattepengar gött med cash!
Sen var det och ta bussen in till staden. Möta upp Kajsa och sen fika med henne.. Gott.. :)
Sen fick jag vara provdocka och prova allt hon tog fram. Hittade dock en tröja som var fin, så den köpte jag.. :) Tur man satte in skattepengarna för dom försvann typ lika fort.. Haha..

Sen kom Kerstin och vi gick på stan lite.. Sen kom vi till warehouse, träffade Diddi. Åt lite go mat och sen så kolla vi lite till i affärer.. Hittade ett linne som såg fint ut på galjen, Köpte det. men nu när ja provade de va de inte alls fint! :P Så får lämna tillbaka de.. Haha..

Sen på hemvägen så stannar jag till vid statoil och Jennifer.. Höll henne sällskap i ( Hmmm de är pinsamt) Men i 1 ½ timma :D hahahaha... Var skoj de! :D

NU skall jag sova iaf! Ledig imon med! Gööööttt. Lön på fredag med.. :) Natti.

Örebro över dagen.

Ja den gör man inte alltför ofta kan jag lova..

Vaknade halv 9 gick upp och duschade och gjorde mig iordning.. Sen körde pappa ner mig till Nils ericsons terminalen där tåget gick.. Va inte dåligt trött på tåget, sov nästan hela vägen.. :)

Sen väl framme I örebro och Scandic Grand Hotel så sitter man ner och väntar på att introduktionen skall börja.. Börjar snacka me en trevlig kille där. Snacka lite om vad vi jobbat med innan och vad vi sökte och kom ifrån och så..  Satt tillsammans inne i konferens rummet me.. Skönt att man hitta någon att prata med iaf.. :) Verkar grymt lindvallen restauranger!  Får man det så blir det en sjukt jävla rolig vinter!!
Sen så skulle vi servis, kockar och kallskänkor gå upp en våning. Där själva intervjuerna hölls.. Johan, som han hette jag prata med, fick gå in före mig.. Sen var det min tur.. Intervjun kändes bra-.. :) Så nu är det en låååång väntan på ca 2 veckor innan man får reda på om man fick jobbet eller inte! Och vad jag vill!! Så att man kommer bort från allt här hemma! Så slipper alla här hemma mig med i c 4 ½ månad!!!!!!! Gött vaaa!!!


Hemresan var seg.. över 4 timmar på en buss.  Men nu är man hemma och skall strax sova och ladda inför en arbetsdag imorgon!!

Efter arret igår. det är då man verkligen förstår varför man jobbar som man gör. FY FAN VA KUL VI HAR!

Kerstin!!! Tack för lyckönskningarna i morse.. :) Blev jätteglad av det smset!!  Hoppas dom hhälper nu.. ;)
Du ör grym bruuden! Tisdag, det är våran dag det.. :):) Men vi skippar ölen tycker jag! HAHA.



vad är alla? Varför är det inte som det vaar!?

Jag ber om ursäkt. Men jag är ja.

Liseberg

Idag har man varit på Liseberg med jobbarkompisarna från Universeum.. :)
Åkt massa och haft gör trevligt.. :) Så nu sitter man här, kanske skall iväg och ränna nu ikväll me men får se om man orkar.  Och så blev det allt.

Håkan Hellström spelade idag me så de va ju sjukt mycke folk som skulle på bussen hem me.
Och vad folk kan se ut? man blir ju nästan rädd då dom kommer helt kolsvarta runt ögonen , målade grejer i ansiktet och alla världens färger i håret.. Hmm. Wierd..



Blir till att  åka själv på söndag iaf.. Inga som kan.. Kommer dö på vägen :D haha...
Så sjukt trist att bara sitta och köra.. men men det får gå.... INte så mycket att göra åt.. :)


Kommer kanske in nån bild eller 2 senare från liseberg.. :)

Herman the snake

igår fick jag en ny vänn! Haha... Neonsnoken Herman!
Jag fick till och med hålla honom! :D Var ganska äckligt. Trodde han skulle bita mig, men han hade aldrig bitit nån
så.. :P   Då har man iaf hållt sin första orm då! :P hehe..


image109


Arrangemanget var iaf gör kul! Massa människor, Glada och det var ett jädra drag hela kvällen. Stog i baren! Gör kul.. :) Riktigt gött gäng där som var där.. riktigt nöjda. Men maten igår var ingen hitt alls. Smaklöst och desserten var misslyckad.. Så vart inte mycke man åt igår.. Hmm. Bättre imon kanske? :)


Skall på liseberg idag med my work mates! Vi har ju ett åkband inneliggande så idag skall vi träffas och åka tills vi spyr är det sagt.. ;P så 15.00 skall vi träffas utanför några st! Bla sara och ingrid vad jag vet.. Men det skall bli kul..




Söndag snart med! Kanske ska engaskera mig i och försöka få med någon ? För tror det är bättre om man inte kör själv.. Hmm... Jäjä återstår och se vad som fixas..
Nu skall jag upp och duscha iaf! :)

Solskeen

Klockan är nu 14.10. Solen skiner ute och dte är ganska varmt.
Sitter hemma ska ta mig något litet att äta. sen åka å handla till farmor och farfar..
Suttit och skrivit lite cv,n och skickat iväg dom runt om i svenska fjällen.. Hoppas verkligen man får något!! :) Vinter, Snö, Snowboarding och Jobb.. Nice.. :)
Så är det någon som vill åka med mig på söndag!!!? Säg till! behöver någon för de kommer bli sjuukt tråkigt att köra så långt själv..! :) haha..

Och Jossan. Arr står för Arrangemang. ;) Vi har stota sällskap som vi servar och så under en kväll.. :)
Men skooj att du skriver Josefinen :D

Kanske man skall ta sig iväg och handla så man har gjort det åt gamlingarna där uppe. hehe..
Sen är det ju dags för Arrangemang ikväll.. Skoooj!!! Guiderna kan man ju spana in om nu inte sällskapet är nice. ;) haha.. guiderna är inte dumma dom.. Mmmm.:) Haha..

Nope Kilar nuu!  Ledig Imooooon!!!!

Tjaaao!

Åååååhh

Killar fattar ingenting!!!
Man säger en sak rätt ut ändå fattar dom inte!!!


Bläää!!!

Väggen nästa?

Dagen idag började åt skogen!!!
Försov mig!!!!!! Andra gången under alla år som jag försover mig till skola eller jobb! Och självklart har man öppningspasset! Fuck!!!
Vaknade 07.20 och kollade på klockan och undrade varför jag låg kvar. Jag skulle ju typ vara inne på Universeum vid den tidpunkten. Förstår då att jag försovit mig!! Upp på 2 sek! Frågar mamma om jag kan ta bilen. sen småpengar till parkering.. På med kläderna och fort iväg. Var inne i köket och börja jobba kl 8'!! Hade så tur att köerna gick fort! Men under hela dagen har jag varit helt efter å sjukt trött..  Hmm...

JObbade ju Arr igår med.. Gick kanon bra.. :) var klara redan 12 så tog bussen hem och sov hemma. men tydligen va ja så trött så att jag behövde sova en timma till.. Väggen nästa eller?
Fattar egentligen inte vad jag håller på med..  4 lediga dagar av 19.. Shit.. Sen kommer det ju hålla på så ett tag. Okej det är självförvållat, men behöver ju pengar!!! Je je.. Får se hur detta går.. Ledig fredag OCH söndag denna veckan! Mycke ledighet:P Thanks to Örebroo!! I still think i need someone to yoin me at the roadtrip! Men det ordnar sig nog...  :) Inte bestämt om jag skall åka själv eller ej:P



Arr imorgon med!!!!!!!! Blir skoj.. :) samma gäng som igår..  Kommer vara bar och dansgolv och grejs! Haha de blir ball!! Nice.. Först imon skall jag sooova läänge länge!!  ;)


Kom hem nu med från jobbet, ligger ett stort kuvert på min säng, Antog att det var från skuggan och oja vad rätt man kan ha, Intygen från sportscamp i där.. + en bild. Hahaha...  Han är för go.. :)
Ni som var med förstår bilden!!!! ;)

image108

Beng i bollen

Va sjukt seg i morse då klockan ringde, så snoozade 1 ½ timma! Haha... Skönt var det iaf!!

Upp till Fritids och chilla.. Najs.. Va helt borta i huvudet idag bara.. Hoppas det är bättre imon.. :)
Arr imon då!! KUUUL!!! Ser faktist ifram mot det.. :)  Slagga hos Madde me.. Börjar ju 7.30 på onsdag så.. :P Hard work work!
Kollade igenom kalendern förut.. Hmm. 3 lediga dagar av 19. Känns sådär. Vadå hälsa på i väggen? :P haha,,

Jag och mamma var på maxi förut efter jobbet.. köpte ny färg till håret så nu är det nog jämt i håret:P hehe + mörkare.. ;) Sen köpte jag en gräsblomma! Lite fräck.. :) står så fint i mitt fönster nu!  Köpte även säsong 1 av Vänner. Har ju säsong 8, 9 och 10. Kanske inte så bra att se från slutet till början..:P så börjar med säsong 1 nu.. :)
Hehe sjukt bra iaf!!!

Gött me fetlång sovis imon.. Kanske ska försöka sig på en promenix imon på morran! :P Börjar ju jobba 17.30.. Chill..
Arr på torsdag med. :) Och lördag!  hehe...


Om man skulle bädda ner sig nu å kolla vänner då? Ändå inge bra på tv tror jag.. :)


Gräs- blomman:)Vänner säsong ett!



Jag vill ha Snöö!! Tänk vad mysigt att titta ut genom fönstret och se att det är helt vitt ute. Att det knastrar så mysigt under fötterna då man går? Ja hur mys är inte det.. :) Kom och tänka på det nu när jag tittade ut i de svarta..
Hoppas på en vit vinter!!!!!

weekend söderut

Ja nu är denna helgen över..

Fredagen vart jobb, sen brummande ner till Eslöv, Där jag möttes av Stefanie Jesper och Klara vid Statoil. Man hittar ju inte där så..  Blev lite mat först och sen hem till Steff å jeppes lägenhet.. Gör mysig å fin lägenhet. :)
Åt kollade tv och spelade ngt spel som jag fattade till slut! :P
Man var rätt seg efter en dags jobbande. Och körande.. Sjukt trist att köra själv är ju en sak som är säker..

Lördagen börjades med skönsång av mig och steffi för jesper som fyllde 21 i lördags.. Han verkade inte tycka om sången för han drog täcket över huvudet.. :P Åkte och kollade handboll me. På steffis gamla granne.. Sanna var coach.. :) Kul att träffa henne me.. :)
Blev skånes djurpark för oss med! Gör kul.. :) Massa djur å så.. Hehe.. Sen efter det var vi inte dåligt trötta men vipps så va klockan 7 och det kom folk..  Var trevligt att träffa nytt folk.. :)
Skulle ju dock köra halv 9 i  morse så blev bara en cider för mig.. Lärt mig en ny förfestslek! Galgen. Det är en sådan lek man verkligen blir galen på då man inte förstår!!!  Haha.. men nu kan jag den.. :)

Hemresan va inte så kul. Sjukt trött och massa regn då och då. Segt.. Gick som tur var ganska fort. men var inte med i huvudet då jag kom till jobbet.. Men men.. Jag gillar mitt jobb iaf.. :) även om det är stressigt hela tiden..  Om inte annat är det arbetskamraterna man tycker om.. :)
På tisdag är det första arret! Ska bli kul :D  Bara jobba 3 Arr denna veckan.. Hmm.. :P Ska försöka få bort lördagens så man iaf något utvilad på söndag då man skall köra 60 mil på en dag!!!!! Så sjuukt segt så det finns inte.. ser inte fram emot den resan.. =/ Men men... Däremot örebro i övrigt.. :) Hoppas på det bästa bara. Har kommit på att hade nog haft större chans om jag skulel sökt som kock eller kallskänka. Men får hoppas på det bästa med Servis med. :) Något intresserade måste dom ju vara om man nu ska åka långt!? Aja. återstår att se.. :)


Skoj att träffa Steffi igen iaf.. :) Måste göras om soon!!!


Kaaajsa!!! Jag har fått ett erbjudande!!! eller aa. förslag!:P Skall ta det med dig! hehe.. ;)

Björnen på Skånes Djurpark

RSS 2.0