kind of tired...

Sitter och kollar på True Talent nu! Linnea khalil! Vilken röst! Grym är hon!

Har idag varit tröttare än tröttast! Jobbar på som bara den, när jag kom hem lagade jag faktiskt mat!!!!!! första gången på lääänge! Måste äta mer än lunchen på jobbet!
Sen blev det ett bad med ansiktsmask osv. Härligt!

Sen har jag ju det med jobbet som jag skrivit om tidigare. I någon inlägg tidigare nämnde jag att jag blivit fastanställd, men det är inte allt. Jag skall även få ett vikariat som Arbetsledare. Inte skiftledare utan arbetsledare! Jobba under avdelningschefen! Någonting jag inte trodde om mig själv. men Tydligen tycker de jag har potential för tjänsten och ingen är gladare än jag för att få det förtroendet. Fått superbra respons ifrån de andra på Kattegatt och de tycker jag passar kanon för tjänsten! Galet! Men läskigt! Är MYCKET jag skall få ha och göra med. Men det skall bli kul, en utmaning! =)

Och igår tog jag en fika med Farbror skåran och hans Martina, dom skulle till Rhodos! Blää vad avundsjuk jag är! :)
Men det blir kryssning istället! Med 7 grymma personer så det kan inte bli annat än GALET!

Sista morgonpasset imorgon, sen är det helg, och sista fasta dagen på Sportlife! Yippie!!!
Så skall hoppa ner i sängen snart. 04.15 ringer klockan!


3 av dårarna som skall åka båten! :)

What if I'm fallin for a heartbreaker?


Hittade ingen musikvideo till låten. Men oohh, så bra låten är!
So damn true!


But there's always this one question
That keeps me up at night
Are you my greatest love
Or disappointment in my life?

Are you a heartbreaker?
Maybe you want me for the ride
What if I'm fallin' for a heartbreaker?
And everything is just a lie
I won't be leavin' here alive
I might as well lay down and die
.

2 av 2 konserter i Sverige, Oslagbart! :)

The Deal

precis hemkommen ifrån jobbet, slutade 21, tog bussen kvart i 9 för jag är så snabb! :)
Börjar kl 06.00 imorgon! hur tänktes det där när schemat las? :P aja.. "ledig" på Tisdag iaf. Fast ev måste jag till flygplatsen ändå för det skall ev vara ett personalmöte. Daaah.. Är väl bara att pallra sig dit!

Hänt något kul hos mig det senaste? Näee, klippt kort igen. Page :) och gjort nya slingor, behövdes i och med att jag senast gjorde det i MAJ!!! snygg och fräsch i håret igen! :) Annars har inget speciellt hänt direkt.


Dock så går tankarna runt i mitt lilla huvud.
The deal; för mycket bra saker har hänt mig det senaste för att vara jag! Jag vet också att det är dumt att ens tänka dessa tankar men jag tänker liksom att NÄR kommer första grejen som skiter sig? När blir första motgången? Både bli fastanställd och träffa en kille man tycker om, i samma veva? Det känns på tok för bra för att hända fröken Jasmine. Jag nojar ju mig för minsta lilla och tänker liiite för mycket, och har ju självförtroende 0. Jag försöker hela tiden att slå bort de negativa tankarna! Som Ulle sa i fredags, Det är kanske DIN tur att träffa en kille! Att allt går bra! Ja, det är fanimej kanske min tur nu. Fast det vet man inte än! Och jag försöker också tänka att bara för att man inte hörs som vi gjorde veckorna precis efter sports camp, 23432 sms per dag, så behöver det  inte betyda att han inte är intresserad längre. För det är mer Normalt att inte höras så mycket!! En kille engagerar sig inte så mycket som han har gjort, åker inte 30 mil för att träffas, om han inte är liite intresserad! Eller? Jag MÅSTE sluta tänka så nedvärderande om mig själv! Måste sluta grubbla! Måste sluta tänka så mycket på allt!
Jag tror att jag tänker så mycket och funderar runt om allting för att jag är så jäkla rädd för att bli sårad! Så jag ställer nästan in mig på att det ska skita sig med P tex för att jag vågar inte hoppas på för mycket!

Okej, när jag läser igenom vad jag skrivit så inser jag ju att det är ju faktiskt inte jobbet jag är rädd att det kommer skita sig med. För det kommer det inte, utan det är ju med P som jag nästan intalar mig, eller förväntar mig att det skall skita sig med. För att det har gjort det förr!!  Jasmine för fan! Sluta tänk!!!

Nu skall jag ta med mig mina funderingar och sova.

Bussen går 04.50.... SNARK!

Detta var kvällens djupa funderingar! :P
Puss på er!




Nästan en pussmun iaf! ;)

I DO have muscles! I actually feel it!

15 Augusti=LÖN!!! Inte mycket dock i och med att jag bara jobbade ett par dagar i Juli!

Men lika glad är jag för det! :) Blev en fika på stan med Carolina efter jobbet. Sen ni Jasmine gick ut och sprang! FRIVILLIGT OCH SJÄLVMANT!!! Dock tog jag bilen upp till fontin men jag sprang iaf hela slingan! Mäkta glad är jag! :) Känner redan hur jag kommer känna imorgon.. Huuuaa...

Annars då! Jobbet går bra! :) Bilen går bra! haha...
Och tro det eller ej, men kärleken känns som att det går bra med. Iaf i nuläget, men jag är glad, Han gör mig glad! Så man får passa på att leva i nuet :)



Bjuder på en bild ifrån Sports Camp. Denna fina "konst" som mina kära vänner kallade det satt i trappan! Många frågor? Nejsh vaddå? ;)

Catchiiiiiiiing

Och DÄR kom skattepengarna in på kontot, hade helt glömt av dom!
När mamma och pappa börja prata om de kollade jag och vipps där var dom!

Så nu har jag kagt in en beställning på Pacsun! Yes Yes Yes! Massa fint kommer till mig innom kort! :)
Det går bra nu kan man säga! ;)

Sova nu och jobb imööööön! Puss å haj

this weekend, over already??!


Haft fin besök hela helgen! :) Himla mysigt!! vart ute på Marstrand, promenerat runt, käkade räkmacka å sen blev det ett dopp i havet! :) lite film-mys och god mat! Kanonhelg helt enkelt!
Hoppas på att ses snaaart igen! :) Kan nog leva på denna helgen ett tag nu!
Var riktigt längesen jag kände så här. Kändes riktigt tomt att komma in här hemma igen efter att ha sagt hej då!

Imon blir det jobb igen.. Kul kul, har dock inget datum att se fram emot just nu så de får la gå ändå! :)

NU blir det mat iaf!!

sun is shining, and im of to work..

Godmorgon kära läsare!

Sådär sugen på att gå in och jobba idag! Strålande solsken och klarblå himmel! gaaah.. vill sola och bada! såå sugen på att åka ut till havet! men kanske kommer vädret ändra sig i helgen så man kan åka ut å bada! :)

Förut, ca 15 min innan jag skulle ta bussen ringer Iveta och säger att Carro är sjuk och att jag måste ta stägningspasset i köket idag. så jag fick ta det lite lugnt hemma och börja 11 istället för 9,30.  Så alltså, jag skall jobba själv i köker efter kl 15 idag! hmm.. 4 chartrar är det idag, utspridda dock så det känns bra! Snälla låt det vara så lugnt som det varit de andra dagarna så jag pallar de själv! Kan bli mycke om man ska göra 52 saker sammtidigt själv! :P



I know...

jag är nog världens sämsta på att uppdatera nu för tiden!

Men jag har massa annat för mig! :)
Sa igår hej då till min extra anställning! :) Känns as bra! Och skall jag strax åka å jobba!
Sen så har det varit massa häng med vänner. Jag Carolöina Martin Michaela och några ifrån jobbet var ute och drack i fredags! jävlar vilken kväll! Himla kul med olika ställen som vi avslutade på Park Lane där de va Queer night! Satan va kul! och Martin såg bara förskräkt ut! Stackarn! :P
Sen upp å jobba på gymmet! Försov mig och vaknade 8,38 och jag börjar 8.50! 8,55 var jag där! :P

Annars då, hängt vid poolen med michaela å Carolina, käkat räker å så!

Och på fredag får man besök! Woohoo!! :) Får se vad som hittas på! ;)

Nu ska ja klä på mig och traska till bussen!!


RSS 2.0