Örebro nästa!?

Ja idag har de hänt en del..

Va sjuukt lugnt på jobbet.. Fanns verkligen ingenting att göra i matväg, så vi städade massa.. Gör fint nu.. :)

Sen ringde det från Lindvallen restautanger och ville att jag skulle komma på en intervju hos dom för att säsonga i sälen i vinter!!! :) Måste dock åka till Örebro för att gå på intervjun men ändå.. Ball om man får det och sticker iväg i vinter.. :) Snöö och Snowboard hela vintern.. :) Lovley.. Så har någon lust så får någon göra en roadtrip med mig till örebro över dagen så jag slipper åka själv.. :) hehe.. Ska försöka få ledigt nu med nästa söndag för självklart jobbar man ju... Annars måste jag upp till sälen på intervju och det är ju en bit längre än Örebro.. Men men.. Åker vartsom..!!!


Sen så när jag skulle slänga soporna kommer det en guide med en kylväska.. Och så frågar hon om hon får slänga sina papper i min sopepåse.. å visst ska ju ändå till soprummet. då frågar jag vad hon har för äckligt djur där i.. och då säger hon en liten orm!! Jag änna ahaaa. Så frågar hon om jag vill se honom.. Och det vill jag egetligen inte för dom är äckliga.. men så tar hon upp honom. Och säger, det här är Urban, han är en majssnok och är jättegullig... Jag änna öööh näe han är inte gullig, men fågar samtidigt om jag får klappa honom! Så klappar lille Urban, men har hela tiden koll på huvudet så han inte biter mig.. Vilket han inte gjorde sa hon för han var så snäll så.. HAHA hur kan en orm va snäll? :P Faaarliga.. Haha.. men ändå ska man på å klappa dom.. och så farligt äckliga är dom inte att klappa ändå.. :P Känns blöta men är det ändå inte.. Han var kall nu sa hon. Han kan bli förkyld.. Hur kan en orm bli förkyyld? :P Haha.. Näe nu skall jag sova.. Dags för jobb imon med!!!

Hoppas på ledighet i helgen så man kan åka ner till Skåååneee och Steffi och Jesper!!! Hde vart gör skoj!!!



Och nettan, Jesper var nere idag med!!! Haha... Alltid då jag är där.!!! Mmmmm.. ;)

Kommentarer
Postat av: Jannie

Fuskoooo!! jag vill med!! fan va kul för ig Jasse! när är det du ska till örebro då? är jag ledig hänger jag på ;) Kraaaaaam!

2007-08-28 @ 15:55:18
Postat av: tjocki

fan va gott med lindvallen även om kungälv inte är samma sak utan en fetis men då kan jag komma upp och bo gratis haha =) vi hörs, jag kan också hänga med till örebro om jag inte har handboll =)

2007-08-28 @ 20:46:01
Postat av: Steffi

Du ska få en majssnok av mig i julklapp i en frysbox : P Haha

2007-08-29 @ 12:30:35
URL: http://steffigalbe.blogg.se

Kommentera HÄR:

Vem du är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0