Surprising och personalfest

Jaaa.... Vad börjar man!??
Nu har allting dött på pulsen. Idag hade vi endast 2800 i kassan!!! What!? Helt sinnessjukt! :P Men slappt.. Suttit och snackat med Skistar hela dagen! :P  Bra att det var så lugnt, Vart både fuller och bakis på jobbet:P P-fest igår lixom! Kommer mer om den snart! :P



Sen så förra Söndagen när man stod och jobbade på Pulsen som vilken dag som helst.. Så hade mats sagt på morgonen att det skall komma en kändis!! Och vi änna börjar spekulera i vem dte kan vara.... Jag står ute i Kassan och så kommer det in nån vid p ingången!! Rösten är bekant! Och vem är det!? Om inte Underbaraste Martin!!!!! Vart så sjuukt glad över att se honom igen! :)  Senare på kvällen var det ABG i Hundfjället, med sommartema! Sjukt skoj!! :) Billig öl och cider! haha.. En viss herr Persson var som alltid riktigt på lyset! :)  Kvällen fortsatte och de flesta drog till Hc, Jag själv då stanna till i Grå byn! :P
Dagen efter var det Walk of shame som det kallas.. aldrig mer promenera hem vid 8 på morgonen, Definitivt inte i en knallrosa jacka då alla känne rigen en! :P haha..


igår var det ju då Personalfest!!! Temat var Sun trip.. Så vi samlades först då vid shopen där vi möttes upp av reseledarna Jousette och Marie! Sedan bar det av till Poolariet där det var lite bubbel, vattengymnastik och drickande! Därefter till flygplatsen (Wärsan) där det var lite lekar och sånt.. Sedan var det dags att checka in och gatea och fortsätta in i planet.. De hade radat upp stolarna som ett flygplan och gett oss boardingpass och så.. Linda och Marika kommer med en vagn i kabinen och serverar dricka !:P Hhaha.. Så sjukt bal!!! sen därefter var det mat som fortsatte i utnänmanden.. Jag och erik blev utnämnda till årets Smygisar! :P Hmm ! haha..

Maaaassssa dans på såväl stolar, bardiskar, scenen, golvet! Vilken lyckad personalfest! :P Hemma vid 4 i morse.. Upp igen halv 8 för att jobba! haha... Men är det personalfest så är det personalfest! :)



i sommar blir det inte bara universeum. Utan även Nolotten i Hamburgsund!! Så sjuukt skoj! Tex mex, Bitte, Erik Marika skal till med! :) Fredrik och Mats i fjällbacka! Kul :D

image253

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://enlitentax.blogg.se/1207594598_ny_tvling__det_hr_kan.html
ny tävling
hoppas du e med

2008-04-08 @ 00:17:53
Postat av: jossan

ahaha asså era dojjor, fan mina fötter hade frusit till is, knappt så man man kan ha pumps här nere ju.. ni är galna... endast ct är rädd om sina små fossingar, BRA!
SNART KOMMER NI HEM JU, ÄNTLIGEN!

2008-04-08 @ 09:53:31
Postat av: Steffi

Ja jag älskar dom =) Såg din jacka på face tror nog fan den är galet snygg också. orättvist. Grattis till de nya jobbet :)

2008-04-08 @ 17:38:15
URL: http://steffigalbe.blogg.se
Postat av: Kaajj

Jasse, du har fortfarande inte svarat.. Illa av dig! :)

2008-04-08 @ 20:28:33
Postat av: Stefanie

Inget kan sära på oss =)

2008-04-08 @ 23:42:05
URL: http://steffigalbe.blogg.se

Kommentera HÄR:

Vem du är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0