Its fun to stay at the YMCA

Åter igen. Dåligt på uppdateringsfronten.

Iaf.

Helgen tillbringades ju i Staden som aldrig Sover. New York!
Kan man få nog? Svar: NEJ. Energin som finns överallt, Allt man kan titta på, fundera över vad människor gör osv. I just looove it!

Efter en otroligt seg bussresa ifrån Hartford, tog ca 4 ½ timma. skall ta 3. kom jag iaf fram till New York.
Första natten spenderades i Brooklyn, Supernice hostel, Horisont. Kan lätt rekomenderas, det var mer ikea i den lägenheten än jag någonsin skådat någon annanstans, förutom Ikea då. Jag och Elin drog ut och skulle hitta en Bar, en man hittade oss, tog med oss till en bar som kallades Beer Garden. Mumma. Ink bartendrarna var mumma, haha.. Efter 2 öl (0,5l) traskade vi hemmåt litesmåfnittriga.

lördagen blev det Subwayen till Penn Station, möta upp våran tredje vapendragare Emma. Härligt återseende.
Mutade henne med Elins svenska godis! Och jösses vad det smakade bra! och berättade sedan att vi inte ritkigt hade någonstans att sova inatt. Haha. traskade och letade upp ett Starbucks för att börja googla hostel och ringa runt.
Tillslut hittade vi YMCA, vid Columbus Circle, hyffsat billigt och eget rum, med utsikt över Central Park. Inte illa! :)
Packade in oss i rummet, och drog sedan ut på promenad. Emma trodde sig se Will Smith, både jag och Elin missade det men det skulle inte förvåna oss. Bodde precis brevid Chuck Bass (Gossip Girl) Hotell. Haha..

Vi hittade sen en liten restaurang där vi åt, jag tog sushi och så drack vi öl.
Lyckades även där bli lite små fnittriga. Haha..
Efter att ha betalat ca 2 $ var i mynt så drog vi lite snabbt iväg. japanskan trodde nog det var drick men icke, vi behövde ju bli av med skrotet i plånkan, och det är ju pengar det med! ;)
Hittade dock ingen bar som vi letade efter, så vi köpte 12 burkar öl istället och Chips och gick tillbaka till rummet och chilla. Blev klänningskväll ut Elins garderob denna gången igen.

Åkte till en bar på ett Roof top, där vi hade Empire i bakgruden.
Dock blev inte kvällen så lång då vi vart trötta fort! Så blev fyllekäk på Mc Donalds och sedan Subwayen hem. Letade efter Subyaw Rats medans vi vänta på den. SÅg 3 st tror jag.

Söndagen blev chill.
Jag och Emma gick runt i Central Park efter frukost och kaffe och massa prat. HIttade ställen man letat efter andra gånger. och nu var vi inte ens ute efter att hitta något! :)
Trodde oss hela tiden veta vart vi var. Haha, men tillslut hittade vi ut och efter lite funderande kom vi överens om ett håll att gå åt. Och visst var vi rätt. Och visst kan vi systemet nu! Måttligt stolta. Gick väl en 30 kvarter eller så.

Blev sedan middag på Fridays, hamburgare och öl. Även där betalade vi lite i mynt. haha. hon vart nog sur men sket vi i det. Japp!

Promenerade lite mer och tog sen en kaffe på Dunkin Donuts. Sen var klockan dags för hemgång.

Grym helg återigen!
I like it! :)







Kommentarer
Postat av: Jenni

Ooohh! Foxy Lady! :)

Roligt du har haft det! Vill också till New York igen..!!



Tack för gratulationen! Firade med en kladdkaka och kaffe :)

puss kusin vitamin

2010-10-06 @ 22:53:54
URL: http://jennirydqvist.blogspot.com

Kommentera HÄR:

Vem du är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0