Crazy Banana!!

Vilken super duper bra helg vi haft!!

Bästa på mycket länge.

Fredagen började med resan ner. väl nere i Vimmerby så började festandet.
Drog vidare till Domina och sedan därifrån till Harrys. Hyffsat dött men vi löste problemet och roade oss själva!
När harrys stängde blev det Pizza på pirripirri som avslutades med efterfest hos Angelika. Haha man var lite smått trött så vid 4 blev det taxi hem till Agnes!

Sov lääänge. kl 1 gick vi upp. Agnes Kalle Lisa och Samuel stannade hos angelica över natten. Sen kom ett gäng trötta själar hem till agnes.. och lite chips och kaffe och några som vilade lite så drog några på fotboll, kalle och samuel gick upp och la sig. Jag Agnes Lisa Och Ct åkte till Agnes häst.. Klappade den och matade den med äpple. I en annan hage fanns det 2 st fallabella ponnyer. typ knähöga tjocka och långhåriga. SÅÅ söta! haha..
Åter i Djursdala igen så gick vi 4 vidare runt i trakterna. Upp på en loge och letade efter kattungar. Hittade dom dock inte. Sen gick vi ut på promenad och klättrade i skogen, gjorde raketen för kossorna. (dom blev skiträdda hahaha). haha var barn igen! underbart var det!

Sen var det dags för att göra sig iordning för kvällen. Goooaste hamburgarna gjorde vi. Massvis med goda tillbehör. Massa tokiga diskutioner och en himla massa skratt!
kvällen blev crazy. Sååå kul. massa massa lekar.  Massa massa skratt! Blev utgång på Harrys på lördagen också. Dött även då. men vi lyckas underhålla oss själva! :) Efterfest blev det återigen den natten. Hemma hos Agnes. Efterfest A là 90 tal! massa oldies låtar och massa dans, nattmackor och slutade sedan med sängen.

Söndagmorgonen bjöd på SOL.. Vi bjöd på nybakade Scones, kaffe och ägg ute på altanen i solen. Vi satt där tills halv 4 och det var heelt underbart.

Vilket gäng vi är!
helt udnerbart kul! Riktigt riktigt underbar helg med
VÄRLDENS BÄSTA MÄNNISKOR!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



HAHAHA:. Sen något sjukt kul..
Hade i förra inlägget skrivit Kalle, När det översätts till engelska blir det DONALD!!!
Trodde jag skulle dö av skratt när jag insåg översättningen! Sjukt kul! :)











Kommentarer

Kommentera HÄR:

Vem du är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0