Personal fest

Nu sitter man ännu en dag och är ledig.. Vart ute och åkt lite grann idag med Fredrik! Senare kom andreas med men orkade inte åka mer. Backarna var så kassa!  hehe.. Blir ju lite bortskämd när man bor här uppe!

Ja vad har hänt sen senast!? Ct och Jocke har kommit upp hit för att jobba! och bor numera här på Järpstigen!

Hade personalfest i Söndags på Wärdshuset. Vart riktigt trevligt och blev massa god mat och dricka! Brasserade var gott! grilla sitt egna kött på bordsgrillar på bordet!   Vart lekar och frågetävlingar om personalen.
En annan är ju näst bäst på att suga av alla.. ;) haha.. och Karro sväljer fortast! hehe. Senare bar det av till Mezzo där man drack lite mer, Och en del drog vidare till Hc. Jag + några drog hem. Cillas pojkvän kom och hämtade oss och sen vart det tjöt här hemma!  Vart ju inte dåligt vad trött man var då man kom hem. Långpannor hela helgen.

sen på måndag morgon efter vi hade sovi en stund, till 12.40. Så kom cilla och frågade när vi skulle ner till byn. Karro står lite senare och pratar i telefon i köket, så öppnas dörren till Fredrik och leos rum. karro blänger för hontror de är leo. men inte då! det är micke som kommer ut! Jag hörde när han prata me karro. Gick ut och vart lite smått förvånad att han sov hos oss! Haha.. Ingen dålig syn iaf;)
Byn senare då, Systemet, Apoteket och sedan Sats.  hem och slappa.. Massa film vart det. En del stoj med! Kul vi har ändå! :)

Dratt på sig en jävla förkylning igen. tredje gången gillt kanske?? Hoppas på att slippa det efter denna gången! Vart på spar förut efter backarna och handlade, Apelsiner, Kiwi och ingefära. hehe..  Får se om det hjälper!! :)

vid 11 på kvällen var det att lägga sig. en stund senare fick man ett väldigt trevligt telefonsamtal.. ;) ;)
Slocknade direkt efter det. hehe.

Så vad händer där hemma då? Kanske en fråga kan locka folk till att kommentera!?

Jossan, du skall ha eloge för att du kommenterar! Vet att jag är dålig på att uppdatera men det är för att man inte har mycke tid alls häär uppe!
Man lever i sin egna bubbla bara! :)

Lite bilder kanske!!





Enjoy



Kommentarer
Postat av: Jannie

ååh vad kul ni har!! saknar så det gör ont!!

imon drar jag, har aldrig vart så nervös eller haft sån resfeber eller vad det nu är.. :s :) sköt om dig jasse!!! Pussokraaam

2008-02-06 @ 00:03:50
Postat av: tjockis

:) här hemma suger allt så du vill inte höra ändå! men gillar att man får se bilder! men du ser ju ut att ha det bra iaf, massa alkohol och sånt! just det ja, vi ska leva som elitidrottare nu i 7 veckor så ingen alkohol för oss här nere :P haha, visst visst! kan du inte pluppa upp som du gjorde i i-hallen nått mer?! :)

2008-02-06 @ 11:35:56
Postat av: isabel

Ja hon är så söt :) hehe Taack! Lycka till med allt du med ^^

2008-02-06 @ 21:46:29
Postat av: knaster

ahha men du. sväljer du med eller? vi i norrköping är nyfikna ;) fett med kärlek guzzan;) ringer vart efter

2008-02-06 @ 22:25:54
Postat av: Jasmine

Vem är knaster?? :P Ja ring du! så man vet vem det är. haha..

2008-02-06 @ 22:39:47
URL: http://jasminejohansson.blogg.se

Kommentera HÄR:

Vem du är:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0